Friday 23 December 2011

Memorial Tattoo Designs

Memorial tatoeages worden gedaan om verschillende redenen graag de belangrijkste gebeurtenis betekenen in iemands leven, bijvoorbeeld een prestatie. Maar de maximale tijden, hebben zij gedaan in het geheugen van verloren dierbaren. Zijn zeer zelden gedaan met een andere intentie. Verlies van een geliefde is de meest pijnlijke ervaring kan doormaken. Men kan niet alleen ontsnappen via de ontmoedigende de pijn. Die momenten, herinneringen, de aanwezigheid van die persoon; alles gewoon verdwijnt opeens, het enige dat overblijft is leegte. Iegelijk doorloopt die moeite, worstelt veel te verzamelen en houden dat herinneringen intact. En een van de beste manieren om de overledene te herdenken is om hun naam of foto ingebed in een tatoeage. Veel mensen krijgen een monument tatoeage als het geeft hen het gevoel dat, hoewel de overledene is niet met hen in vorm, ze zijn met hen in de geest. Laten we eens een kijkje bij enkele memorial tattoo designs voor mannen en vrouwen.
Memorial Tattoo Designs
Hoewel de meeste van de tijden, zijn memorial tattoo designs gepersonaliseerd, want het is heel moeilijk voor een vreemdeling om de exacte essentie van het geheugen. Maar het monument tattoo designs kunst biedt wel een aantal generieke monument tatoeages symbolen die gebruikt kunnen worden door iedereen. U kunt ook meer lezen op de dag van de doden tatoeages.
Heart Memorial Tattoo Designs; Harten zijn de meest voorkomende en populaire ontwerpen die zijn gevonden in memorial tattoo designs. Immers, het is het hart waarvan wordt gezegd dat in verband worden gebracht met gevoelens en het is het hart dat lijdt, dus uiteraard is het een van de beste tattoo idee, in het geval van Memorial tattoo ontwerpen. Gewoon een hart met de naam van de overledene eromheen, is een van de eenvoudige maar elegante kleine gedenkteken tatoeages ontwerpen. One meer hart ontwerp dat is quite populair is een lint banner die gaat door het midden van de naam van de overledene of door middel van woorden like moeder of vader, enz. gevleugeld hart tatoeages heeft ook andere betekenis in het geval van memorial tatoeages. Het hart tattoo is een symbool van de overledene en de vleugels symboliseren dat de overledene heeft bevrijd van de banden van mortaliteit en nu is met de engelen. Lees meer over het hart tattoo designs.
Datum, de datum waarop het voorval plaatsvond kan worden ingebed met een design omheen. U kunt elk ontwerp zoals een roos of een hart rond of in de datum. Memorial tattoo designs met de datum van het evenement en 'in het geheugen van' op de top van het dient ook het doel.
Portretten; Als u wilt, kunt u zelfs een foto van de overledene gebeurt. Maar zorg ervoor, ga je naar een goede tattoo artiest, die een expert is in het schetsen, zodat hij in staat zal zijn op exact dezelfde tatoeage als de foto te maken. De datum geval of 'ter nagedachtenis' ook afgebeeld onder foto.
RIP; Deze tattoo ontwerp wordt alleen gebruikt in het geheugen van iemand dood, de reden achter dit is de volledige vorm van RIP, wat betekent Rest In Peace. Dit is als een stille gebed tot de Almachtige om de overledene de ziel te houden in vrede. De geboortedatum en de datum van overlijden kan worden ingebed, samen met TNO
Religieuze symbolen; Laatste maar niet de minste, religieuze symbolen hebben ook een bijzondere plaats in. Mensen hebben vaak kruis, biddende handen, engelen, enz. afgebeeld op hun arm of been in het geheugen van hun dierbaren. Uit van de religieuze symbolen, biddende handen die zich vastklampte aan een roos het meest populair zijn.
Dit waren enkele van de meest beroemde monument tattoo ontwerpen. Andere dan deze Ierse memorial tattoo ontwerpen, zoals die van een Claddagh zijn ook heel populair. Hoop dat jullie in staat zijn om de meest perfecte ontwerp te vinden voor de beeltenis van het geheugen van uw geliefde.

No comments:

Post a Comment