Monday 12 December 2011

Tomatensaus Verwijdering van de vlek

Het verwijderen van hardnekkige vlekken kan een echt lastige taak. Vlekken van eten komen zeer vaak voor, vooral als je kleine kinderen, die zeer bedreven in het morsen alles en nog wat. Tomatensaus is een van de meest voorkomende culinaire items, die kan leiden tot hardnekkige vlekken en het verwijderen van dergelijke vlekken kan hard zijn, vooral als je niet de juiste methodes te leren kennen. Dit artikel kan u helpen met een aantal richtlijnen met betrekking tomatensaus vlekken te verwijderen van kleding, tapijten en kunststof containers, zoals, Tupperware.
Tomatensaus vlekken te verwijderen van Kleding
Kleren zijn geneigd om gekleurd met tomatensaus en andere voedingsmiddelen. De gouden regel van de vlek verwijderen van kleding is snel handelen. Zodra je een tomatensaus mededeling vlek, vlek zoveel als je kunt van het oppervlak. Nooit wrijven of boenen de vlek, zodat je in staat zijn om de verspreiding van de vlek te voorkomen. Kunt u gebruik maken papieren handdoeken of zachte doek voor bevlekken de vlek. Nu, houd het doek onder stromend water, zodat het water loopt door de achterkant van de vlek. Dit dwingt de vlek via de voorzijde van het doek en voorkomt dat de vlek van diep te gaan naar de andere kant. Nu kunt u een vloeibaar wasmiddel gebruikt om de vlek te verwijderen. In het geval van witte kleren, kunt u gebruik maken bleekmiddelen, zoals, citroensap, witte azijn of waterstofperoxide oplossing. Wrijf de vlek en vervolgens wit te wassen het doek. Als de vlek nog aanhoudt, dan dompelt u de doek in warm water, na toepassing van reinigingsmiddel op de gekleurde gedeelte. In geval van hardnekkige vlekken, vlekkenwater gel, stick of spray, en was het doek volgens de instructies van de fabrikant.
Het verwijderen van Tomatensaus Vlekken op tapijt
Niemand wil hun tapijt te krijgen bevlekt, als tapijt vlekken te verwijderen is moeilijker, in vergelijking met kleren. De volgende tips over tomatensaus vlekken verwijderen kan u helpen bij deze taak. Zoals hierboven vermeld, snel handelen en uit de overtollige saus op het oppervlak scoop door te werken van de randen naar het centrum van de vlek. Dit helpt bij het voorkomen van de verspreiding van de vlek. Als u niet in staat zijn te scheppen uit de saus, die is vastgelopen, kan je stofzuiger het. Nu, blot de vlek met papieren handdoekjes of een zachte doek en spray de gekleurde deel met koud water of sodawater. Je weer blot de vlek. De volgende stap is om te spuiten sommige witte azijn op de vlek en laat het inwerken. Spoel het gebied met koud water en een mild reinigingsmiddel, en droog af. U kunt ook gebruik maken van een stofzuiger om het water te verwijderen en vervolgens het blot. U kunt gebruik maken citroensap of waterstofperoxide-oplossing (drie delen water en een deel waterstofperoxide) om de vlekken schoon te maken. Lees meer over hoe om tapijt vlekken schoon en hoe tapijt vlekken te verwijderen.
How van tomaten saus Vlekken over Plastic
Ik ken mensen, die gooien hun dure plastic containers, als ze eenmaal gekleurd te krijgen. Tomatensaus is een van de meest voorkomende oorzaak voor gekleurde kunststof containers. U zult niet gedwongen worden om deel met de containers, als je deze richtlijnen volgt. Hoewel lichte vlekken kunnen worden verwijderd door het wassen met koud water en zeep, taai die nodig verdere behandeling. Doe wat citroensap of zuiveringszout en plaats de container in direct zonlicht. Laat het zitten in de zon enige tijd, alvorens te spoelen met koud water. Als de vlek is niet volledig verwijderd, herhaal het proces en bewaar het in het zonlicht voor een langere tijd. Het is altijd beter om het voorkomen van dergelijke vlekken te voorkomen door te besproeien dergelijke containers met een non-stick spray, alvorens tomatensaus of een gerecht met saus. Zet nooit hete saus in plastic containers en zich te onthouden van de magnetron kunststoffen met saus. Al deze resultaten in plastic containers krijgen van gekleurd met tomatensaus.
Lees meer over:; olievlek verwijderen; inktvlek verwijderen - Hoe Inktvlekken verwijderen; koffievlek Verwijdering; Nu heb je een basisidee over tomatensaus verwijderen van vlekken. You kunt zich te ontdoen van tomaat saus stain door de volgende hierboven genoemde tips en richtlijnen. Hetzelfde geldt voor de ketchup vlekken verwijderen ook tomaat.

No comments:

Post a Comment