Sunday 11 December 2011

Nietigverklaring Process

Er zijn twee verschillende soorten nietigverklaringen, een die de katholieke kerk subsidies en de andere dat de staat subsidies. Als je een katholiek echtpaar getrouwd in de kerk, in het geval van het huwelijk niet uit te werken, kunt u alleen in de kerk hertrouwen als uw eerste huwelijk nietig wordt verklaard. To get een nietigverklaring door het kerk of staat, moet uw huwelijk hebben plaatsgevonden onder een reeks van bijzondere omstandigheden. Voordat u begint te nietigverklaring van het huwelijk kunnen behandelen, moet het paar in kwestie eerst nagaan of een van de voorwaarden die een huwelijk ongeldig op hen van toepassing. Als ze 'komen', dan kunnen ze beginnen met de nietigverklaring van het huwelijk proces.
Nietigverklaring proces in katholieke kerk, In de Rooms-Katholieke Kerk, het huwelijk is een sacrament, en een die niet kan worden opgelost. Een daarvan is vrijgelaten uit de band van een geldig huwelijk dat is voltrokken, wanneer de echtgenoot overlijdt. De Rooms-Katholieke Kerk verleent geen echtscheidingen of herkennen echtscheidingen uitgegeven door andere instellingen. Echter, de kerk doet kwestie nietigverklaringen, na een kerk tribunaal vindt en verklaart dat het huwelijk ongeldig was.
De katholieke nietigverklaring proces kan eenvoudig worden gedefinieerd als een persoon die aan de Kerk, en vraagt ​​om te worden gehoord. De kerkelijke autoriteiten dan informatie verzamelen over het echtpaar en het huwelijk, onderzoekt de feiten, en dan bepalen of het huwelijk ongeldig is volgens de wetten van de Kerk. Als het is, dan zijn ze het verlenen van de nietigverklaring. Om de bal aan het rollen, de indiener moet eerst contact opnemen met zijn / haar pastoor of een tribunaal personeelslid. Hij / zij nodig heeft om bepaalde documenten aanwezig zijn op het ogenblik van de toepassing, samen met een eenmalige bijdrage. Dit wordt gevolgd door een geregistreerde voorlopige interview of verhaal. Als onderdeel van het proces tot nietigverklaring een getuige lijst moet worden verstrekt. Als gronden voor vernietiging van het huwelijk worden gevonden door het Tribunaal, dan is een formele hoorzitting zal worden gehouden. Terwijl de katholieke nietigverklaring van het huwelijk proces verschilt van de ene parochie naar de andere, in sommige bisdom, heeft de rechtbank niet aan de start van het proces tot zes maanden na de afgifte van de definitieve echtscheiding decreet, en het hele proces duurt meestal ongeveer 14 maanden. Meer weten over echtscheiding advocaten en echtscheiding advocaten.
Legal Nietigverklaring proces; Om een ​​juridisch beroep tot nietigverklaring, de voorwaarden dat het huwelijk nietig en ijdel maken moeten duidelijk en overtuigend bewezen in een rechtbank. Echter, de statuten, dat de nietigheid van een huwelijk opdracht kunnen bepalen zijn niet dezelfde in elke staat. Voordat u begint met de nietigverklaring proces, check de provincie griffie voor omstandigheden die nodig zijn om een ​​beroep tot nietigverklaring te krijgen. Meeste staten, kan een huwelijk alleen nietig worden verklaard binnen de eerste vier jaar. De meeste mensen in contact komen met nietigverklaring van het huwelijk advocaat onmiddellijk, maar het zou goed zijn als u kunt sorteren op enkele van de scheiding eerste details alvorens met de wettelijke huwelijk scheidingsproces. Indien uw toelaat, en u besluit om een ​​nietigverklaring bestand zonder behulp van een advocaat, moet u contact opnemen met uw provincie familie rechters kantoor. Na properly het proces te begrijpen, moet u de nodige documenten aanvragen van een civiele nietigverklaring bij de bevoegde rechtbank in uw rechtsgebied bestand.
Lees meer over:; nietigverklaring van het huwelijk; middelen tot nietigverklaring; Nietigverklaring Vs Echtscheiding, om een ​​groot deel, veel van de gronden voor nietigverklaring van de kerk en staat samenvallen. Sommige van de gemeenschappelijke gronden voor nietigverklaring in de meeste staten behoren fraude, bigamie, krankzinnigheid, impotentie, mentale handicap, dwang, niet de voltrekking van het huwelijk, een van de partners wordt onder de leeftijd van instemming of arbeidsongeschiktheid op basis van alcohol-of drugsgebruik. Als een van deze toepassing op uw huwelijk, dan kun je starten de nietigverklaring proces, en hopelijk hebt je lei schoon veegde.

No comments:

Post a Comment