Tuesday 20 December 2011

Nappy Styles Hair

Voor het afvoeren van zwarte luier haarstijlen, in de eerste plaats moet men begaafd te zijn met de mooie Afro-Amerikaanse haar. Maar ze kunnen moeilijk te beheren, maar dat is een kleine prijs om te betalen voor de prachtige manieren kan men stijl dergelijke haargroei. Het is heel gemakkelijk om te experimenteren met verschillende zwarte kapsels als je eenmaal onder de knie. Dus neem een ​​kijkje bij enkele gemakkelijk en posh luier kapsels hieronder vermeld.
Luier Hair Styles voor Mannen
Deze korte luier kapsels voor mannen zijn ideaal voor werkplekken, het beste deel is dat ze zo eenvoudig te beheren.
Cornrows: Dit zijn de meest populaire zwarte mannen kapsels. Het beste deel over hen is dat men kan doen hen enigerlei wijze, wat ik bedoel te zeggen is dat, kan men het haar vlecht te kijken corporate of men kan stijl ze in een leuker speelse manier. Wanneer het aankomt om stijlen cornrow voor mannen, de hemel is de limiet. U kunt kiezen voor een schat van ontwerpen en looks. Lees meer over hoe je cornrows doen.
A fro: Dit klassieke hair-, doen op de juiste lengte kunt kijken heel aantrekkelijk. The bladerdeeg die wordt gemaakt op de bovenkant van het hoofd is afhankelijk van de haarlengte. Als uw levensstijl aankan, ik zeggen ga all out en laat het hoog en machtige. Maar voor meer subtiele omgevingen, kan een kort gewas een fro ziet er heel slim en geraffineerd.
Fade kapsels: van alle haren ontwerpen voor zwarte mannen, persoonlijk voel ik het meest sexy is het vervaagd kapsel. Hier de bovenkant van het hoofd heeft dikkere haren, afhankelijk uw eis en de rest van het haar is uitgedund beneden. Dit kapsel is beroemd onder zo veel beroemdheden uit Shemar Moore naar mijn favoriete Pharrell Williams.
Luier Hair Styles voor Vrouwen
Laten we eens kijken naar een aantal kapsels voor Afro-Amerikaanse vrouwen. Deze natuurlijke luier kapsels zijn helemaal geweldig.
Wendingen en Vlechten: Twists en vlechten zal voor altijd blijven op de mode-scenario. Deze maken niet alleen de haren eenvoudig te beheren maar ook geven de dame sportieve ze een elegante dispositie. Net twist of vlecht je haar in elke stijl die u wilt. U kunt proberen Senegalese twist vlechten, dit zijn vrouwelijk en ziet er geweldig uit. Lees meer over braid kapsels voor zwarte vrouwen.
Kinky Up doen: Dit is een van de eenvoudigste toch chic natuurlijke zwarte kapsels. Allen u moet doen is chignon knot en je bent klaar. Het beste deel is dat zelfs als je, zeg micro mini vlechten, dan ook kunt u dit broodje te maken. Andere wise voor natuurlijke kroeshaar, kunt u gewoon gelijkspel uw haar in een strakke paardenstaart en draai ze in een mooie knot.
Eenvoudige Up doen: Als u hebben ontdekt de truc om uw haar beheren, kies dan niet schuwen verhuur uw haar loshangen de manier ze zijn. goed Style ze met wat olie en water basis, kam het en laat het zijn. U kunt enkele haarspelden, of een mooie haarband aan het bovenste gedeelte veilige beneden en puf de resterende haar. Als u uw haar kort laten knippen, dan is deze look zal het gewoon perfect zijn.
Dit waren slechts enkele van de leuke African American kapsels die je kunt uitproberen. Herinner met een trucje en geschoolde kant kan nappy kapsels look fabelachtige, dus wees trots en flaunt je mooie tresses.

No comments:

Post a Comment