Tuesday 20 December 2011

Handen wassen na Badkamer

Rechts van kindertijd, hebben we allemaal gehoord over hoe belangrijk wassen uw handen na gebruik de badkamer is. Echter, naarmate de jaren voorbij en wij gingen volwassenheid, lijken we te zijn vergeten het belang van handen wassen na badkamer. Meerdere mensen niet de moeite om hun handen te wassen na een bezoekje aan de badkamer, die zeker is een gewoonte die correctie nodig heeft.
In de laatste hand wassen Survey uitgevoerd door de American Society for Microbiology en de zeep en schoonmaakmiddelen Association, bleek dat slechts 66% van de mannen en 88% van de vrouwen daadwerkelijk hun handen te wassen na het gebruik van een openbaar toilet. Als we waren allemaal onderwezen in school hoe schadelijke niet handen na badkamer vervolgens kunnen worden, wassen hoe komt meerdere volwassenen vergeten om dit doen? Als we vervolgens vergeten het hoog tijd frissen we onze herinneringen. Laten we eens kijken waarom we precies nodig hebben om deze hand reinigingsritueel elke keer we een bezoek aan het toilet uit te voeren.
Belang van handen wassen na Badkamer
Mensen die niet hun handen te wassen na het gebruik van het toilet zijn meer vatbaar voor verkoudheid en andere infecties. Volgens de Centra for Disease Control en Preventie (CDC), skipping handen wassen na bezoek de badkamer kan leiden tot oppikken van kiemen die kunnen strekken aan verschillende infectieziekten. De persoon is het risico van het oplopen van een ziekte elke keer als hij of zij raakt zijn neus, mond, ogen, etc. Lees meer over het belang van de hand wassen.
Waarom wassen onze handen na het gebruik van de sanitaire?; Urine is oorspronkelijk steriel, echter, wanneer het in contact komt met de atmosferische lucht, bacteriën zetten chemische stoffen in de urine aan chemische stoffen zoals ammoniak, etc. Wanneer je hand in contact komt met urine druppels of uitwerpselen, bacteriën en andere ziektekiemen aanwezig in hen gehecht te raken aan onze handen. Eten met deze ongewassen handen veroorzaakt deze kiemen voor het menselijk lichaam binnendringen en verschillende ziekten kunnen veroorzaken.
Diarree ziekten zoals shigellose, hepatitis A, salmonellose, enz. worden meestal doorgegeven van een persoon die niet heeft handen gewassen na het gebruik van het toilet en die op hun beurt het passeert aan anderen, terwijl handen schudden, en verwerking van levensmiddelen items, aanraken, etc. Door wassen van de handen goed met zeep, de kiemen van de badkamer te krijgen afgespoeld, waardoor de bescherming van jezelf en de anderen bent u in contact komen. Lees meer over hoe werkt zeep werk.
Hoe kan niet wassen van mijn handen op anderen?; Ongewassen handen en slechte hygiëne resulteren vaak in levensmiddelen-borne ziekte uitbraken. Dit is vanwege nalatigheid werknemers in de voedingsindustrie. Mensen direct of indirect het omgaan met levensmiddelen of de verpakking moeten dubbel zeker wassen ze hun handen maken goed na gebruik van het toilet. Onjuist gewassen of ongewassen handen overdracht ziektekiemen uit het toilet om het voedsel items en vervolgens in de persoon eten van het voedsel.
Werknemers van supermarkten houden hanteren groenten en fruit en het kan een belangrijke bron van ziektekiemen zijn als ze te handhaven slechte hygiëne. Managers van supermarkten moeten ervoor zorgen dat hun personeel onderhoudt goede hygiëne. Bovendien mensen werkzaam in het hotelwezen graag koks, obers, serveersters, enz. kan ook worden links van voedsel overgedragen ziekten. Mensen in de gezondheidszorg moeten ook zorgen dat ze wassen hun handen te maken na gebruik van de badkamer, tenzij ze willen handelen als infectie initiatiefnemers dan infectie controllers.
Lees meer op:; Juiste Hand Wassen Techniques; Procedure voor Washing Hands; Volgens de Centers for Disease Control en Preventie (CDC), correcte handen wassen is de belangrijkste manier om te voorkomen verspreiding van infecties. Als u werkt met dergelijke soort industrie moet u een simpele feit begrijpen, door niet wassen handen na behulp badkamer, bent u vormende een kanaal om infectie verspreiden naar andere mensen. Handen wassen na wc is uitsluitend tot elk individu. Men moet nemen persoonlijke verantwoordelijkheid om de handen te wassen na het gebruik van het toilet. Bescherm uzelf en beschermen anderen!

No comments:

Post a Comment