Saturday 10 December 2011

Hoe je gezond haar te krijgen

Wie niet graag complimentjes over hun lange, glanzende, gezonde haren te ontvangen! Maar je moet een goede haarverzorging regime om zoals haar te krijgen. Dus als u zich afvraagt ​​over hoe gezond haar te krijgen, gebruik maken van deze tips.
Hoe je gezond haar te krijgen
Dikke, glanzende haren zijn een troef, een ultieme accessoire dat kan maken of mar het uiterlijk van een individu. Kijken en voelen geweldig, moet je je haar te houden in een gezonde conditie. Geen probleem als u lang haar, kort haar of zelfs golvend of krullend haar hebt, moet je leren gezond te houden. Hieronder vindt u een paar tips over hoe je gezond haar te krijgen en te voorkomen dat haaruitval. ; Naarmate je haar groeit langer, de tips neiging om zwakke en splijtende start. Het is raadzaam om trim die gespleten haarpunten regelmatig om je haar te voorkomen groeiende zwakker. ; Geen shampoo je haar elke dag, zoals wassen kan de hoofdhuid van natuurlijke oliën en vocht strippen. In plaats daarvan was je haar om de andere dag, of wanneer het voelt ook slap. ; 'Als je wilt gezond haar te krijgen, een borstel door je haar minimaal honderd keer.' U kunt vertrouwd zijn met dit 'advies'. Nou, dit is een rage en is een strikte no-no. Vermijd haren kammen op de geringste provocatie, en borstel het alleen wanneer dat nodig is. ; Haren kammen de oliën helpen bij de hoofdhuid to gelijkmatig verspreid. Dus gebruik een borstel of kam met afgeronde borstelharen van toepassing zal zijn de juiste hoeveelheid druk op je hoofdhuid. ; Voorkom het gebruik van zware conditioners op je haar. Wanneer je een conditioner op je haar, start vanaf de punt in plaats van de hoofdhuid, anders kan de poriën in de hoofdhuid kan verstopt raken, het beperken van de bloedcirculatie. Vergeet niet, je haar moet ook ademen. ; Gebruik haarproducten die niet schadelijk zijn of schurende op de hoofdhuid. Controleer altijd de ingrediënten op de buitenste verpakking van het product en kies er een die geschikt is voor uw haar, Nat haar breekt gemakkelijker dan droog haar. Vermijd haren kammen als het nat is, als het haar op zijn zwakste als het nat is. Integendeel, kammen als het een beetje droog om te voorkomen dat breuk. Gebruik een grove kam kammen, terwijl natte haren plaats. ; Gebruik geen houten kammen, zoals de kam kunnen kleine holtes of Divots, waar het haar zou kunnen krijgen verstrikt hebben. In plaats daarvan gebruiken plastic kammen. ; Krijg je een knipbeurt of op zijn minst Trim uw haar regelmatig met gezonde tips te handhaven. ; Vermijd regelmatig gebruik van haardroger om je haar droog is, omdat de warmte van de haardroger kan strippen de natuurlijke oliën van je hoofdhuid. In plaats daarvan laat je haar drogen of gebruik een föhn wanneer dit absoluut noodzakelijk. Voor meer informatie, lees: vrouwelijke haaruitval. ; Hoe je gezond Hair weer
U hebt stylen van je haar regelmatig of het gebruik van te veel sterke chemicaliën voor het kleuren van je haar. Nu je haar heeft verloren al zijn glans en ze kijken echt dof en beschadigd. Als u wilt terug te krijgen uw gezonde haar opnieuw deze tips volgen:; een diepe conditioning behandeling of een haarmasker keer in tien dagen te gebruiken om u te helpen herstellen van de glanzende look op je haar. ; Vermijd frequent gebruik van haar styling gels of crèmes. ; De schadelijke stralen van de zon en vervuiling kan schade aan uw haar. Zodat, wanneer je uit je huis draag een hoofddoek; Vermijd permanenten zeer vaak of met behulp van schadelijke chemicaliën zoals peroxide, omdat ze de neiging om de hoofdhuid en droog haar val te vergemakkelijken. ; Als je haar heeft medische hulp nodig, bezoek een trichologist. ; Hoe natuurlijk Get Healthy Hair; Houd uw lichaam gehydrateerd. Dit zorgt ervoor dat je hoofdhuid vochtig en geeft een glanzend uiterlijk van uw haar. ; Volg een dieet rijk aan vitamine A, zoals groene bladgroenten en wortelen voor beschadigd haar te herstellen. Visolie zoals kabeljauw en lijnzaadolie zijn ook goed voor je haar. ; Met behulp van warme olie, terwijl oliën uw haar en zachtjes masseren van de hoofdhuid de circulatie van bloed verbeteren. ; Beoefen yoga, zoals het verbetert de bloedsomloop en dat is goed voor het haar. ; Andere natuurlijke en gemakkelijke manier beschadigd haar fix is ​​te spoelen haar met water waarin rijst, aardappelen of pasta te koken. ; Lees meer over; natuurlijke remedie tegen haaruitval; haaruitval preventie; haaruitval oplossing; Natuurlijke Remedies voor gezond haar, Nu dat je weet hoe je gezond haar te krijgen, gebruik maken van deze tips en krijg jaloerse blikken van iedereen om je heen!

No comments:

Post a Comment