Saturday 17 December 2011

Hydraterende handzeep

Moisturizers zijn nodig voor elk deel van het lichaam, in elk seizoen. Maar met name in de winter en in het bijzonder voor de handen, de reden voor dit is het droog weer. Het vochtgehalte in de lucht vermindert tijdens dit seizoen, waardoor de huid droog. Onze handen zijn een van de onderdelen die in contact komen met water, vaak. Dit maakt de handen meer droger. Dit probleem kan eenvoudig opgelost worden met een hydraterende handzeep. Zoals de naam suggereert, deze zeep bevatten hydraterende eigenschappen die samen met de reiniging, houdt de handen ook gehydrateerd. Zoals eerder gezegd, er zijn vele moisturizers op de markt, maar welke is het beste voor u? Het antwoord daarop zal de zeep die de minste hoeveelheid van chemische ingrediënten bevat. Dit kan echt een moeilijke taak, dus de betere optie is om je eigen hydraterende handzeep. Na een paar hydraterende handzeep recepten voor je. Meer informatie over huidverzorging.
Hydraterende handzeep Recept # 1; Ingrediënten, water, 1 theelepel glycerine (meer over glycerine zeep recepten); 1 eetlepel honing, 1 bar zeep (6oz); Proces
Kook een kopje water en houd apart. Rasp de zeep, in kleine vlokken. Wanneer u klaar bent met het hele zeep, giet het in een mixer. Voeg de beker van water en zweep. Voeg een ½ kopje water op kamertemperatuur en roer er de mixer. Voeg de honing samen met glycerine. Roer alles goed door. Laat het mengsel gedurende ongeveer 15 minuten. Als het helemaal afgekoeld, weer zweep. Op dit punt het mengsel moet ongeveer 2 kopjes. Giet koud water tot het mengsel wordt 5 tot 6 kopjes, zweep weer. Giet het mengsel in containers en laat het afkoelen voor een uur. Sluit de containers na een uur, zal het afwassen te verdikken. Net goed schudden voor gebruik. Dit is ook een van de antibacteriële handzeep hydraterende recept. Meer op het gezicht moisturizer recept.
Hydraterende handzeep Recept # 2; Ingrediënten, 3-5 druppels etherische olie Vanilla, 3 druppels etherische olie avocado, 2 el van Castilië zeep; 1 ¼ kopje water; ½ theelepel olijfolie 4-6 druppels etherische olie van citrusvruchten , procesbegeleiding
Dit is een van de eenvoudigste vloeibare handzeep hydraterende recept. Het enige wat u hoeft te doen is, combineer alle ingrediënten met behulp van een maatbeker, en met behulp van een trechter, giet het in een dispenser. Uw vloeibare zeep is klaar! Het maakt vormen een goede schuim. U kunt elke geur ook toe te voegen. Citrus ruikt ook goed.
Hydraterende handzeep Recept # 3; Ingrediënten: 1 druppel sinaasappel kleurstof voor levensmiddelen; ¼ kopje gedestilleerd water; ¼ kopje volvette poedervorm milk1 normaal formaat zeep; Soap mallen, 1 / 8 theelepel perzik geurolie; Proces
Je kunt je voorbereiden zeep schimmels of zelfs te koop bij alle ambachtelijke winkel. Spuit een dunne laag van plantaardige bakspray over de mallen en zet opzij. Nu versnipperen de zeep, kunt u de kaasrasp voor dit doel gebruikt. Als u niet wilt kaasrasp gebruikt, kunt u gewoon snijd de zeep in zeer kleine stukjes met een scherp mes. Nu het verwarmen van water op een laag vuur. When het water iets wordt verwarmd, roer er de geraspte zeep, totdat het smelt. Eenmaal volledig gesmolten, haal van het vuur en voeg alle overige ingrediënten. Meng goed, tot het een glad mengsel. Je natuurlijke zeep is klaar! Giet de zeep in de voorbereide vormen en tik zachtjes te laten de bubbels passeren. Laat, voor ongeveer een dag, voor gebruik. Meer over huidverzorging: lichaamsverzorging lotions en moisturizers.
Dat waren enkele van de hydraterende handzeep recepten. Met de hulp van deze recepten, kunt u zich te ontdoen van die zepen die beweren dat ze honderd procent natuurlijke, als ze agressieve chemicaliën bevatten, worden! Als u het maken van zeep voor de eerste keer, is het beter om slechts een stuk zeep te maken met de hulp van een van de bovenstaande beste hydraterende handzeep recepten. Als blijkt perfect kunt u zoveel als u wilt.

No comments:

Post a Comment