Wednesday 14 December 2011

Hoe maak je een rap lied te schrijven

Aanvankelijk een domeinnaam die uitsluitend toebehoorde aan Afro-Amerikanen, is rap wint wereldwijde populariteit als mensen uit alle rassen en culturen naar beneden en beginnen rappen. Ik geloof dat de gouden tijdperk van rap was de tijd wanneer de meeste rap songs heeft de kwesties van Afrikaanse Amerikanen zoals racisme en sociale problemen. Tupac Shakur was een van de bekendste exponenten van rapmuziek en een heleboel zijn liedjes sprak over het bereik van ontberingen die Afrikaanse Amerikanen moest gezicht. Maar vandaag, met de opkomst van een vorm van rap bekend als 'gangsta rap' die praat over geweld en promiscuïteit veel rapmuziek vandaag is gemarkeerd 'ouderlijke adviserende'. Maar feit blijft dat als je wilt leren hoe je een rap song te schrijven, de beste inspiratie voor je zou komen van Tupac.
Schrijf een rap song
Nu genoeg met de geschiedenis van rap al! Hier is hoe te schrijven een rap song.
De Basis; Rapping heeft twee belangrijke aspecten: de woorden en de beat. Als u wilt weten hoe je een rap song voor kinderen schrijven, misschien zal ik je laten gaan met kinderlijke teksten, maar een goed gevoel van de beat moet worden vastgesteld op een jonge leeftijd. Vandaar dat kinderen moeten begrijpen de beat en het ritme en moet in staat zijn om hun weg te werken. In geval u niet kunnen een beat op uw eigen creëren aanvankelijk er verscheidene beat machines die een beat want je zult langs creëren met een baslijn. Maar uiteindelijk moet je in staat om de beat zelf!
Om de juiste woorden, kun je beter leren de fonetiek! Leer wat woorden rijm met elkaar. En over een periode van tijd zult u ook leren hoe te maken van niet-rijmende woorden rijmen. Zijn allen over verdraaien de utspraak van het woord aan het song pasvorm.
De regeling; Hoe moet een liedje 'go'? Nou de meeste nummers zijn gestructureerd als: vers 1, chorus, vers 2, chorus, verdeling, chorus en een outro. Andere populaire programma's van het schrijven van een lied hebben 2 verzen vóór elk refrein, terwijl anderen houden het tweede van de twee verzen telkens hetzelfde. Het koor en het begin onthouden moet worden erg pakkend, omdat deze twee echt de nummer een hit. Als de opening onthouden geluiden saai, zal niemand wilt luisteren het deel dat later komt. En het refrein blijft bij de luisteraars voor een lange tijd, dus dat is moet ook goed zijn!
De songteksten; Terwijl afvraagt ​​hoe je een goede song te schrijven, komen de meeste mensen over een struikelblok: lyrics. Wat te over schrijven? Dus omdat je nu een beginner bent naar rap muziek, waarom dan niet beginnen met iets simpels? Samen Neem een ​​paar rijmende woorden en een lied. Rap teksten zijn meestal assertief en praten over hoe geweldig de zanger is en hoe niemand kan knoeien met hem / haar. Deze ideeën kunnen prod u de juiste richting. Zoals ik al eerder zei, alles leren over de fonetische woorden. Langzaam leert u hoe u in plaats van de woorden passen bij een liedje dan een lied om de woorden door twisten van de uitspraak van woorden.
Wat inspireert je?; Songwriting is een kunst en moet je serieus nemen. Ga lekker zitten en nadenken over wat je wilt schrijven. Weinig mensen in deze wereld kan koken van een song met een goede regeling en een goede beat gemakkelijk. Voor beginners leren hoe een rap song schrijven, zou u echt zitten voor sommige tijd en denk over wat je gevoel, uw thema, en uw woorden. In mijn opinie, een lied moet worden geschreven in een goede geïnspireerd sitting want als u beslist om hem voor een andere dag, u misschien wel in een ander frame van geest, dus er kunnen sommige inconsistentie in uw gedachten die zal weerspiegelen in het BE lyrics.
In geval u behoefte aan wat meer inspiratie en hulp over hoe je een rap song, lees dan verder voor een aantal van de beste rap nummers en albums te schrijven. ; Best Rap Songs Ever; Best Rap Liederen van All Time; Best Rap albums aller Tijd; Hoe een Song Schrijf; Dus dit was alles over hoe een rap song schrijven. Zoals ik al zei, het schrijven van een lied is een kunst, maar het kan worden verbeterd met de praktijk. Dus nu dat u weet hoe een rap song schrijven, kunt u waarschijnlijk serieus ijveren uw droom van steeds een succesvolle rapper!

No comments:

Post a Comment