Thursday 1 December 2011

Cool Manieren om te Schoenen Lace

Koppelverkoop schoenen veters die wij als een routine taak, kunnen worden interessant gemaakt door het gebruik van een aantal innovatieve ideeën. Verschillende manieren van koppelverkoop veters worden besproken in de volgende paragrafen.
Cool Manieren om Lace Schoenen; Er zijn talloze manieren van koppelverkoop veters. Hier zijn een aantal leuke manieren om schoenen kant. Deze omvatten cool manieren om schoenen met twee veters evenals een kant kant.
Ladder; de 'ladder' patroon is eenvoudig te maken en zorgt voor een strakke veters. Te binden de kant van de ladder formaat, moeten beide uiteinden voortkomen uit de oogjes aan de onderkant; waarna de uiteinden moeten naar boven zijn gericht. Doel en middel moeten vervolgens worden ingebracht in de volgende set oogjes. Als de uiteinden naar voren uit deze oogjes, moet oversteken worden gedaan. Before leiding aan de uiteinden omhoog, moeten zij worden doorgegeven van onder het verticale deel. De procedure moet worden herhaald tot de laatste paar oogjes.
Dambord; Men moet proberen de 'dambord' met 2 verschillende gekleurde veters. Brede veters zou ideaal zijn voor dit patroon. De eerste kant moet worden gelegd in de normale, rechte mode. Men moet beginnen de koppeling van de tweede kant van de bodem. De kant dient te worden geweven in en uit de eerste kant tot het de top bereikt, het patroon van het weven moet opnieuw gaan van boven naar beneden. Het proces moet worden voortgezet totdat u van de kant. Ten slotte moeten de losse eindjes worden opgeborgen in de schoen.
Zaagtand, de 'zaagtand' is ook een interessante manier om veters te binden. Met het oog op gelijkspel de schoen kant in de zaagtand mode, moet men plaatst zowel kant eindigt in de onderste oogjes. Een van de eind moet worden gericht recht omhoog en dan over in het oogje op het 2e niveau. Het andere uiteinde dient te worden gericht onder schuin naar de 3e niveau. Het 2e niveau moeten worden overgeslagen in dit geval. Deze zeer eind moet worden gericht over naar het oogje en opnieuw ingevoegd. Vanaf dit niveau, zowel de einden moeten diagonaal naar boven en dan gedirigeerd over in een herhaalde wijze tot het hoogste niveau is bereikt.
Footbag; De 'footbag' is een beetje anders dan de gewone veter patronen. In dit patroon, beide uiteinden van de veter moet blijken uit het paar oogje dat is 3de van de bodem. Deze uiteinden moeten naar beneden worden gericht en wordt ingevoegd in de oogjes op het tweede niveau, na die zij zouden moeten blijken uit de laatste paar oogjes aan de onderkant. De uiteinden moeten nu worden gericht naar boven houden en ingevoegd in de eerste paar lege, in dit geval, het paar op de vierde niveau. Vanaf dit niveau, de uiteinden moeten worden overgestoken. De overtocht patroon moet blijven tot aan de uiteinden komen uit het hoogste niveau.
Twistie; De 'twistie' is een patroon dat lijkt te zijn en articuleren mooi. Het goede ding over dit patroon is dat het gemakkelijk is om te binden. In dit patroon, beide einden van de kant komen uit de onderste paar ogen, de uiteinden worden vervolgens in elkaar gedraaid en gericht onder de tweede paar ogen van de bodem. Als doel naar voren uit het tweede paar, zijn ze weer gedraaid en het patroon wordt herhaald totdat deze de top bereikt.
Lees meer over:; Schoenen; Manieren om te Lace Schoenen; Flat veters zijn het best geschikt voor de dambordpatroon. Het artikel legt uit boven een coole manieren om schoenen met platte kant veters en de normaal gebruikte.

No comments:

Post a Comment