Friday 30 December 2011

Living Room versieren Ideeën

Woonkamers zijn de kamers waar u doorbrengen meeste van uw tijd, dus je zou uw woonkamer wilt worden comfortabel en uitnodigend. Uw woonkamer of den is een plek waar je ontspannen en tijd doorbrengen met je familie en vrienden. Dus, het moet weerspiegelen uw persoonlijkheid en stijl. Your woon kamer is misschien groot of klein, maar met de juiste woon kamer decoreren ideeën voor appartementen, is het mogelijk om deze kamer te transformeren, en het een welkome verblijfplaats te stellen voor jou om te ontspannen. Als je op een begroting, wees niet ontmoedigd. Hier zijn een paar goedkope decoreren ideeën voor woonkamer.
Living Room Decorating Ideeën over een Begroting
Als u een stijlvolle ruimte te maken, hoeft u niet naar de bank te breken. Er zijn vele goedkope decoreren ideeën voor een woonkamer. ; U kunt een accent muur in uw woonkamer. Verf een van de muren van de kamer, in een donkere kleur die de rest van de muren aanvult. Bijvoorbeeld kunt u verf een van de muren in turquoise blauw wanneer de rest van de muren zijn beige of off white. U kunt ook verf het plafond van de woonkamer in een felle kleur. Schilderen slechts een muur verschillend is een geweldige manier om direct opfleuren een kamer. Lees meer op het schilderen van ideeën voor de woonkamer. ; Dus uw budget niet rekken tot kopen van een nieuwe bank of reupholstering uw zitmeubel. U kunt ook een make-over heel gemakkelijk te geven aan uw oude bank van versieren met een aantal nieuwe kussens. Probeer het mengen kussens in verschillende vormen en een verscheidenheid van kleuren en texturen. Als u een licht gekleurde bank you kunt team up kussens in oranje en jade, om fleuren uw kamer. Lees meer over woonkamer decoreren ideeën op een begroting. ; Nog een goede manier om wat stijl toe te voegen aan uw woonkamer is het gebruik van aantrekkelijke en ongewone lichte tinten. Ze kunnen worden geplaatst in een hoek, of op een salontafel. You kan schuren met uw plaatselijke rommelmarkt om grote deals op antieke licht staat en tinten. Op deze manier kan een hoek van uw woonkamer worden geconverteerd naar een lezing hoekje. ; Niets maakt een kamer kijken meer uitnodigender dan versieren met verse bloemen. U kunt gebruik maken een elegante vaas prachtige bloemen te houden als een enkele stengel van een witte lelie of een orchidee. U kunt de tafel in het midden ook versieren met behulp van een enkele bloem in een verzameling van transparante flessen. U kunt ook leuk om te lezen over hoe je een woonkamer versieren. ; Onthoud dat een elegante en harmonieuze ruimte te creëren, hoeft u niet vullen elk hoekje en hoek van uw woonkamer. Minder is meer. Als je halen uw woonkamer met teveel prullaria, zal uw woonkamer uiteindelijk uitzien als een museum. Lees meer over; Versier een woonkamer op een begroting; Decorating Ideas voor een woonkamer, een woonkamer Design Ideas, een woonkamer versieren ideeën voor kleine ruimtes
Als u een kleine woonkamer, er zijn veel trucs om dit scherm groter en ruimer. ; Installeer een spiegel aan de wand te maken zelfs de kleinste zalen groter lijken. Een decoratieve spiegels weerspiegelen het licht en maken de zaal kijken lichter en groter. You kunt ook mount een spiegel tegenovergestelde om een ​​venster zodat licht reflecteren. ; Een van de beste slaapkamer decoreren ideeën voor de appartementen die niet erg groot zijn, is om op te hangen plafond gordijnen. Gebruik van licht gewicht gordijnen voor de woonkamer ramen. Vermijd het gebruik zeer zware weefsels als het zal de woonkamer verschijnen kleiner en beperkt. Lees meer over drapery ideeën voor woonkamer. ; Verschillende soorten verlichting kan de look en feel van een kamer. Bovenverlichting maakt een kamer erg klinisch. Voor het maken van warmte in een kamer, tafellampen of gebruik te installeren dimmers aan uw woonkamer geven een gezellige ambiance. ; Een van de meest effectieve manieren om een ​​kleine woonkamer groter doen lijken, is om rommel te verminderen vanuit de kamer. Als u zie meer vloerruimte, de kamer looks automatisch groter en ruime. Lees meer over een woonkamer ontwerpen voor kleine ruimtes. ; Dus hier waren een paar woonkamer interieur decoreren ideeën. Als u over een televisie in uw woonkamer, dan kunt u monteren op de muur om meer ruimte te besparen. Gebruik kleurrijke tapijten naar de kamer fleuren. Met een beetje van creativiteit en vindingrijkheid u kunt hebben een elegante woonkamer.

No comments:

Post a Comment