Thursday 29 December 2011

Woorden van waardering

Ik zou eerder in staat zijn om dingen die ik niet kan hebben dan om dingen heb ik ben niet in staat te waarderen appreciëren. - Elbert Hubbard
Te veel dingen en mensen in ons leven voor lief worden genomen. Naarmate we ouder en samen de stukjes van onze meanderende leven, we soms de neiging om de onderliggende betekenis van bepaalde dingen en bepaalde mensen in ons leven die hebben bijgedragen in het vormgeven van ons in de persoon die we over het hoofd. Reserveonderdelen een moment voor een aantal gedachten en woorden van waardering voor deze mensen, omdat niet te doen zou kunnen leiden dat ze uiteindelijk hun rug te draaien op je. Dankbaarheid is een deugd die niet voortvloeit uit simpelweg uitdelen van een bedankbriefje, maar zulke dingen zeker niet kwetsen. Een 'dank u' iets is dat moet echt worden gevoeld aan de binnenkant en uitgedrukt in de juiste manier. Woorden van waardering lijkt een van die betekenisloze sentimentele dingen die niet relevant te houden, maar denk maar aan de laatste keer dat iemand gewaardeerd u voor iets wat je deed en de gevoelens die dit heeft opgeleverd.
De mens is van nature een sociaal dier en niets stilt hem meer, en niets hecht hem aan een persoon meer dan een paar simpele woorden van waardering. De kracht van deze simpele woorden is zo sterk en zo diepgaand, dat de loutere vermelding van hen maakt dat mensen voelen een sterke en bevredigend gevoel van tevredenheid. Of het nu je ouders, je vrienden, je vriend, je vriendin, je partner, je baas, uw medewerker, woorden van waardering voor een leraar, of gewoon iemand die zijn werk doet en je te helpen, sommige echte woorden van waardering kan echt hun dag. Enkele bemoedigende woorden voor een vriend kan gaan een lange manier in het maken van zijn of haar dag ook.
Woorden van waardering via het internet; Nu zijn er tal van e-mail naar voren dat de ronde dat gepraat over hoe iemand waardeert iemand en denkt van hen en al die dingen te doen. Het internet heeft een of andere manier maakte dit proces een zeer eenvoudig, waardoor het verlenen van een van de gelegenheid gebruik om gewoon langs op een naar voren of een toe te voegen als vriend om wat dankbaarheid te tonen. Heeft dit geresulteerd in een gebrek aan een enkele noodzaak om zelfs druppel in een hallo, want zolang de aanvallers de machine doorrollen in, kunt u ervan uitgaan dat alles goed is. Dit is een escapistisch route, en in plaats van ons te bevrijden de, internet heeft ons meer geketend. Probeer in plaats daarvan sturen enkele dank u geschenken, of zelfs een mondeling gesproken woorden van waardering zal wonderen.
Woorden van waardering op de arbeidsplaats; Dit concept krijgt een geheel nieuwe betekenis aan een plaats van tewerkstelling. Streven naar nieuwe bronnen van motivatie en inspiratie, medewerkers regelmatig te zoeken woorden van waardering voor het personeel om te weten dat ze hun werk goed te doen. Dit creëert een gevoel van kameraadschap op de werkplek en verdrijft alle gevoelens van ontevredenheid. Deze cyclus werkt twee kanten wel, zoals woorden van waardering aan een werkgever zorgt ook voor een goede sfeer. Lees meer over medewerker waardering letters.
Waarderende woorden Quotes, denk aan sommige van deze citaten voor woorden van waardering aan een vriend, en gelukkig te zijn in de voldoening die je hebt geprobeerd om uw rol te spelen. Sommige van deze citaten kan direct laat je, maar als een paar van hen stok in je geest, dan is het doel van dit artikel is bereikt. ; Waardering is een prachtig ding. Het maakt wat uitstekend is in anderen behoren tot ons. - Voltaire; Platter mij, en ik kan niet geloven dat je. Kritiek op mij, en ik kan niet zoals jij. Negeren me, en ik kan jou niet vergeven. Moedigen mij, en ik kan je niet vergeten. - William Arthur; De wortels van alle goedheid liggen in de bodem van waardering voor goedheid. - De Dalai Lama; Er is meer honger naar liefde en waardering in deze wereld dan brood. - Moeder Teresa, te beraden over uw huidige zegeningen - waarvan elk mens heeft vele - niet op je verleden tegenslagen, waarvan alle mensen hebben een aantal. - Charles Dickens; Het realiseren van het belang van de woorden van waardering vormt een belangrijke fase van de ontwikkeling in ons leven. Je niet verwachten dat kinderen om dankbaar voor elk en ieder belangrijk ding, maar als volwassen volwassenen, kunnen wij toch het belang ervan af te leiden. Het is tijd om eindelijk te groeien en word een beter mens.

No comments:

Post a Comment