Sunday 18 December 2011

Donkere kringen onder de ogen Behandelingen

Donkere kringen onder ogen is een veelvoorkomend probleem teistert een heleboel mensen rond de wereld. Donkere kringen kun je je ogen ziet er moe uit, ongezond en verwilderd. Terwijl we neigen te associëren met vermoeidheid en vermoeidheid, zijn de donkere kringen onder ogen oorzaken niet alleen beperkt tot deze factoren alleen. Pigmentatie, over de blootstelling aan de stralen van de zon, kan een ontsteking van de ogen en zelfs de botstructuur van het gezicht te dragen tot de verschijning van donkere ogen kringen. Voordat we kunnen kijken naar een aantal effectieve donkere kringen onder de ogen behandelingen, laat ons op de mogelijke oorzaken kijken voor de uitstraling van de ogen zakken en gepigmenteerde kringen onder de ogen.
Donkere kringen onder de ogen Oorzaken
De huid onder de ogen zijn dun en delicaat en er zijn vele factoren die resulteren in het uiterlijk van de lelijke donkere kringen onder de ogen. De meest voorkomende oorzaken van kringen onder de ogen zijn als volgt:, vermoeidheid, stress, Hyper-pigmentatie, Sunburn, uitdroging; Voedingstekorten, met name ijzer en vitaminen; Overmatige vascularisatie als gevolg van medicijnen zoals Retin A; Veroudering en erfelijke oorzaken, allergieën; roken en alcohol, bepaalde ziekten; How To Get Rid van donkere kringen onder de ogen?
Koud Comprimeert; Milde vormen van donkere kringen kan worden genezen door het plaatsen koude kompressen, twee gekoeld theelepels of een gekoelde, gebruikt theezakje. Dit helpt verminderen de dilatatie en verkleuring onder de ogen. Gesneden komkommer op de ogen voor zo'n vijftien minuten twee keer per dag kan helpen genezen donkere kringen.
Overvloedig Slaap; Een slaapgebrek en de resulterende vermoeidheid kan veroorzaken under eye cirkels. Te verminderen donkere kringen onder ogen, krijgen volop van rust. Terwijl gemiddeld acht uur slaap nodig is, wordt het bedrag van de slaap varieert voor elk persoon. Verwijderd houden van alcohol en drugs die de kwaliteit van uw slaap kan beïnvloeden. 'S nachts gezicht ogen masques vermindering van de wallen rond de ogen. U kunt ook een nat washandje, drain het water eruit en leg ze over de ogen voor het oog zwelling en verkleuring te verminderen.
Vitamine K oogcrèmes; Een tekort aan vitamine K is een van de belastende factoren voor het ontstaan ​​van onder de ogen donkere kringen. Onderzoek heeft aangetoond dat onder ogen en de huid crèmes die Retinol en vitamine K zijn heel effectief in het verminderen van de gezwollen ogen donkere kringen.
Evenwichtige voeding; Een evenwichtige voeding voldoende fruit en groente vooral kool, spinazie en andere groene bladgroenten zijn een uitstekende manier om de circulatie en het verminderen van de onder ogen cirkels. Nemen vitaminesupplementen, vooral een bevattende vitamine B12 die een van de primaire oorzaken van donkere kringen onder de ogen. Overmaat van zoutinname kan leiden tot retentie water in lichaamsdelen en het lichaam circulatie afbreuk.
Andere Donkere kringen onder de ogen Cures
Samen met deze eenvoudige donkere kringen onder ogen remedies die helpen verwijderen donkere kringen onder ogen, hier zijn enkele eenvoudige tips die u zullen helpen ontdoen van die lelijke verkleuring en gezwollen ogen. ; Een mengsel van tomaat en citroensap toegepast onder de ogen kunt u verminderen zwelling en de lelijke donkere kringen. ; Een mengsel van kalmerende lanoline room, komkommer sap en citroensap niet alleen cool de ogen maar ook de Reduce under eye verkleuring. ; Een effectieve behandeling voor donkere kringen onder de ogen is amandelolie toegepast onder de ogen. ; Een pasta van gemalen komkommer, ananassap en kurkuma is effectief in het verminderen van de eyebags. Toepassen op het getroffen gebied en afwassen na vijftien minuten of zo. ; Een natuurlijke koeling product, rozenwater kan helpen verminderen de zwelling onder de ogen. Voor het gebruik van deze eeuwenoude remedie, giet zo'n vijf tot zes druppels rozenwater op een katoenen bal en plaats deze op het oog. ; Voor meer beroepsmogelijkheden voor donkere kringen onder de ogen, verwijzen naar:; wallen onder de ogen Remedie van het Huis; Donkere kringen onder de ogen bij kinderen; wallen onder de ogen behandeling; Vergeet niet dat deze natuurlijke donkere kringen onder de ogen behandelingen kunnen beter werken voor bepaalde mensen, in tegenstelling tot anderen. Het is echter enkel via een trail and error methode die u kunt kijken wat de natuurlijke donkere kringen te verhelpen die het beste werkt voor jou.

No comments:

Post a Comment