Thursday 8 December 2011

Hot Wax Ontharing

Harsen is een van de meest geprefereerde, en dus het meest gebruikt, de methoden van het wegwerken van lichaamshaar. Het gaat om een ​​eenvoudige procedure te verwijderen haren. Het laat je leiden een haar-vrij leven voor ongeveer 2-3 weken. Hetzelfde is niet mogelijk met andere technieken van ontharing. U kunt uitvoeren hete wax ontharen thuis heel comfortabel. Je hoeft alleen de benodigde materialen zoals hete wax, verwarming kom, strips, mes of een spatel, tijd en geduld. De volgende rekening geeft u wat nuttige informatie over hete wax ontharing. Lees meer over hoe om lichaamshaar te verwijderen.
Hot Wax Ontharing: Procedure
Hete wax ontharing methode kan worden gebruikt op vrijwel elk deel van het lichaam om zich te ontdoen van haar. Het wordt algemeen gebruikt om het haar te verwijderen uit de armen, benen en rug. Echter, het kan zelfs gebruikt worden op de lichaamsdelen waar de huid is vrij gevoelig, zoals de bikinilijn, gezicht en onder de armen. Dit is omdat, hete wax is vrij dik in de consistentie. Dit maakt het mogelijk worden ontdaan gemakkelijk af. Hete wax ontharing kan worden uitgevoerd daadwerkelijk zowel thuis als op een schoonheidssalon. Het enige verschil is dat een professional is in staat om het te doen snel en met minder rotzooi. Indien u wenst te vervullen thuis, hebt u een hete wax ontharen kit. Kunt u een dergelijke kit van cosmetische winkels. De algemene procedure van waxen voor ontharing met hete wax wordt hier beschreven. ; Verwarm de hete wax in een elektrische kachel is ontworpen voor het doel. ; Breng een laag talkpoeder op de gewenste gedeelte van de huid met de hulp van een spons. ; Neem een ​​kleine hoeveelheid verwarmd was op een mes of een spatel, en verspreid de wax op het gewenste lichaamsdeel in de richting van de haargroei. ; Bedek de laag van verspreiding hete was met een plastic strip of een katoenen doek. , Druk op de deksel op de was voorzichtig, houd hem aan de ene kant, en strippen het af in een keer in een hoek van 45 graden ten opzichte van de huid. De richting van stripping moet worden tegengesteld aan dat van haargroei. , Volg de bovenstaande stappen op hete wax ontharing om haar te verwijderen uit elk lichaamsdeel. Zodra u klaar bent met harsen, breng dan een parfum-vrije moisturizer of honing aan het verloren vochtgehalte in de huid aan te vullen. Als de bovenste laag van je huid is afgepeld, ben je gevoeliger voor de zon en chemische stoffen in de eerste 2-3 dagen na de hete wax ontharing. Draag altijd een zonnebrandcrème op de met was, blootgesteld lichaamsdelen te beschermen tegen blootstelling aan de zon. Vermijd zwemmen, met behulp van een hot tub of spa en het gebruik van parfums en deodorants on de geboend gebied.
Hot Wax Ontharing: voors en tegens
Hete wax ontharingsmethode heeft bepaalde voor-en nadelen. Laten we eerst bespreken de gegrondheid ervan. Het grootste voordeel van hete wax ontharing is dat het geeft de huid een glad en frisse uitstraling. Ten tweede, is het effect duurzamer dan andere ontharingsmethoden, zoals scheren en het gebruik van ontharingsmiddelen. In de derde plaats, omdat het haar groeit terug met conische uiteinden, is het niet het gevoel pricky maar zachter. Ten vierde, het is niet alleen verwijdert haar, maar ook af pelt de bovenste laag van de huid. Zo, het helpt bij de verwijdering van dode cellen van de huid.
Uit de vele gebreken van hete wax ontharen, de meest gevreesde Een daarvan is dat het pijn en ongemak veroorzaakt aan u, terwijl ontdoen van de strip. In de tweede plaats, zijn er ook kans dat je huid kan bloeden op bepaalde plaatsen en daarna opzwellen. Ten derde moet er een aanzienlijke hoeveelheid en de lengte van het haar voor de komende zitting van hete wax ontharing. Ten slotte is de gehele procedure is rommelig en tijdrovend.
Lees meer over:; Bijwerkingen van Waxen, de methoden van Hair Verwijdering; Ontharing Producten voor Mannen en Vrouwen, er zijn bepaalde punten die uw aandacht nodig heeft om de beste hete wax ontharen effect. Allereerst, nooit was de huid wanneer het nat of gelaagd met room of crème. Het zal belemmeren de werking, en dus zal veranderen de resultaten. Hete wax ontharen is heel pijnlijk. Als je voelt de pijn ondraaglijk is, moet je overwegen om een ​​over-the-counter pijnstiller, zoals Ibuprofen of paracetamol per dag voorafgaand aan de sessie. Nooit proberen om uw ogen, neus of oren was door deze methode van hete wax ontharing. Veel vrouwen hebben de neiging om verhoging van de gevoeligheid van de huid tijdens de menstruatie have. Hun huid is gevoeliger voor snijwonden en kneuzingen tijdens deze periode. Daarom moet u voorkomen dat we gaan voor hete wax ontharing sessie terwijl je menstruatie hebt. Nu heb je alle basiskennis op hete wax ontharing. Geef het een schot eenmaal om het effect te zien. Hoop, vindt u het resultaat indrukwekkend en als gewenst.

No comments:

Post a Comment