Friday 9 December 2011

Tips wat niet te Wear

Niet iedereen wordt geboren met een uitstekend gevoel voor mode en kleding, of met de kennis van wat te dragen en wat niet om te dragen op verschillende gelegenheden. Toch hebben veel beheerst de kunst van het draagt ​​precies wat haalt het beste in het deelnemersbestand. Zij hebben geleerd, na talloze pijnlijke outfits en lastige situaties, dat het geheim van er goed uitzien ligt niet in het weten wat te dragen, het is meer over te weten wat niet te dragen.
Wat niet te Tips Wear voor Vrouwen
Ah, Vrouwen! Altijd bezorgd over wat er goed uitziet en wat niet; altijd concurreren met Ms 'Oh-So-Pretty 'kijken beter elke sociale verzamelen, om de beste look. Als je weet wat niet te dragen, word je automatisch weet wat te dragen. Hier zijn een paar tips wat niet te dragen voor vrouwen van verschillende vormen en maten. , De Apple Shaped Figuur: Voor degenen onder jullie die hebben een grote buste in vergelijking met je heupen in de eerste plaats voorkomen dat te grote kleren om uw heupen kijken zo groot als uw buste. Vermijd ook het dragen van diepe decolletes en brede revers of ruches rond de hals, omdat deze de aandacht te trekken direct naar de buste. Zelfs outfits met schoudervullingen zijn een grote no-no! Rijk bezuinigingen zijn niet voor de grote kapot, dus zelfs al zijn ze de laatste in stijl, het onderhoud van uw eigen door ze te vermijden. Vermijd extreem krap en taps toelopende broek. In plaats daarvan benadrukken details onder de taille, door dragen van donkere kleuren boven en lichtere. Bovendien zal plooien en vracht broek verbeteren van de juiste rondingen. ; De peervormige figuur: die met een smalle buste en grote heupen moet voorkomen dat de bladen einde rechts op de heupen. Korte rokjes zijn een grote ramp voor een kleine buste, omdat ze volledig de aandacht afleiden van de heupen. Draag donkere kleuren op het onderlichaam met lichtere hierboven, om de buste te accentueren. Ook moet brede hals, sjaals en hals borduurwerken doen de truc voor mensen met een smalle buste. ; De Wide Frame: Wanneer je hele lichaam is breed, met weinig bochten, heb je een groot frame. In een dergelijk geval, voorkomen dat het dragen van grote prints, vet, contrasterende kleuren en broek met grote zakken. Horizontale lijnen zijn een duidelijke fout in arrest voor grote frames. Rokken dragen long, shirts met lange mouwen taps toelopend aan de polsen, en lange jassen. Monochromatische kleuren zijn goed voor mensen met een groot frame. ; The Narrow Frame: Dit is slechts een smallere versie van degenen met een groot frame. Vermijd alles wat de taille, met inbegrip van grote riemen, de verzameling van kleuren bij de taille en rechte jasjes hoogtepunten. Verticale strepen moeten ook worden vermeden. In plaats daarvan, draag iets dat zal accentueren de hogere en lagere delen van je lichaam, zoals rijk bezuinigingen, rechte lage taille jeans, horizontale strepen, en contrasterende kleuren passen aan de bovenkant en de onderkant. , Lees meer informatie over: womens clothing.
Wat je niet moet Tips Wear voor mannen
Opgemerkt is dat mannen in het algemeen, niet veel zorg over trends en stijl. Maar dit is een ding van het verleden. metro-sexuele man van vandaag weet precies wat hij wil zien, en project een beeld van Panache. Toch zijn er veel mannen, die fout van de kleren die ze dragen als trendy. Dus hier zijn een paar tips wat niet te dragen voor mannen. ; De magere man: Voor degenen onder u die te dun zijn en altijd het gevoel alsof er niets ziet er goed uit, dit is waarschijnlijk de reden waarom: Je draagt ​​een zeer losse kleren om wat bulk toevoegen aan het kleine frame, of je denkt dat je slank figuur is sexy en je draagt ​​alle kleren om deze te markeren, en uiteindelijk uitzien als een stok figuur. Skinny jeans zijn voor vrouwen, en laat dat zo te houden. Er geweldig uitzien, draag dikke stoffen zoals corduroy, en shirts die iets groter is dan uw smalle frame. Draag jassen die end recht aan je billen. Draag rechte benen broek. ; De mollige man: Jij bent de man die houdt van zijn gewicht, zodat u zelfs kleren die de aandacht vestigen dit feit. Echter niet iedereen is comfortabel met deze kennis over u; zo te voorkomen dat kleding die hebben grote en gedurfde prints erop. Mannen niet het voorrecht van de uitvoering van zakken voor hun spullen, maar een gelijke verdeling van dingen, heb je mee te nemen in je zakken, zal vermijden maken van je look grof in de onderste zone. Omvangrijke weefsels en truien zijn niet erg flatterend voor je frame, dus sturen duidelijk van hen. Draag geen strakke banden, als de buik zal gewoon flop uit en ziet er groter dan ooit. Plaats, slijtage gemakkelijk vloeiende stoffen, zoals kasjmier. V-hals t-shirts en sweaters weg te nemen onder de aandacht van de dubbele kin en in plaats daarvan aandacht vestigen op de borst. Lange broek zijn de manier naar de look van een natuurlijk langgerekt lichaam krijgen. ; De Bulky Man: Je bent niet vet, maar goed gebouwd; daarom volumineus. Vermijd horizontale strepen, als ze je groter lijken. Het niet dragen van nauw aansluitende kleding, vooral skinny jeans, want zij zullen de grote schouders te versterken. Noch zal flodderige kleren helpen. In tegenstelling, verticale strepen zal je frame sterk, smalle zonder uw natuurlijke uitstraling. Ook kleine prints en monochromatische kleuren zal flatteren je frame. , Lees meer over:; Heren Kleding; Mens Fashion; Of je nu een man of een vrouw, dun of dik, smal of breed, het vinden van de kleding die bij je passen goed van primordiaal belang. Het heeft meer zin om goed uitziende fashion kleding kopen, in plaats van voorkeur te geven aan merken en prijskaartjes. Soms zal de duurste pak niet de truc, die een pak gekocht bij een verkoop de helft van de prijs kan doen. Identificeer je lichaam het type, en draag de kleren die je het meest comfortabel inch Vertrouwen draagt ​​het meest bij de stijlvolle look je diep wilt portretteren.

No comments:

Post a Comment