Saturday 24 December 2011

Leven met een alcoholist Echtgenote

Woon je met een alcoholische echtgenoot? Of is het iemand die je kent? Beide manieren, het is een moeilijk leven te leven. Iedereen die heeft gezien, zelfs stukjes van dit soort van een leven in de 3e persoon, zou weten dat er tenminste 10% van hoe slecht het werkelijk is. Er zijn veel factoren te overwegen als je probeert om de situatie niet beter dan het al is te maken.
Als je leven met een alcohol-echtgenoot, of omgaan met een alcoholische echtgenoot, zou het beste wat je kan doen voor hen zijn om hen te verlossen van de gewoonte. Hier is hulp bij het omgaan met een alcoholische echtgenoot.
Leven met een alcoholische echtgenoot - Probleem, maar niet de jouwe; Het is belangrijk voor u om te onthouden dat alcoholisme een probleem is. Maar het probleem is hier dat veel mensen die leven met een alcohol-echtgenoot of partner, hebben de neiging om het hun probleem in het proces van omgaan met een alcoholische echtgenoot of partner. De sleutel is om je geestelijke gezondheid intact. U hoeft te onthouden op alle punten van de tijd, dat het alcoholisme is hun probleem en niet de jouwe. Niet emotioneel over de situatie. Je moet je kalmte en rust te houden. Behandel ze zoals je normaal zou zijn. Niet verwennen hen, maar zich te onthouden van zeurende hen beide.
Leven met een alcoholische echtgenoot - Arbeidsongeschiktheid; Weet je dat vaak echtgenoten en partners eigenlijk, in staat stellen hun collega's te blijven verslaafd aan alcohol? Je koopt ze de drank, af en toe naar bars met hen en zich ziek melden voor hen op het werk of een familie-evenement wanneer ze een verschrikkelijke kater (wat ze doen, de hele tijd!). Bij de behandeling van een alcoholische echtgenoot, stop dit te doen voor hen. Vertel ze dat ze alles wat ze willen, zolang je leven en hun verantwoordelijkheden zijn niet beïnvloed door het drinken. Ze kunnen proberen om het te beheren, maar eerder dan later, zullen ze beseffen dat ze nodig hebben om af te stemmen vaststelling van de drank. Dit is hun eerste stap in alcohol rehab. Word lid van een alcoholische echtgenoot forum om meer hulp en empathie te krijgen, samen met enkele broodnodige begeleiding.
Leven met een alcoholische echtgenoot - Zeg Nee tegen Self Pity, Het is begrijpelijk dat mensen medelijden met zich voor de manier waarop hun alcoholische echtgenoot zich gedraagt. Maar dit zeg ik je iets bij de behandeling van een alcoholische echtgenoot, zelfmedelijden is het ergste wat je kunt doen voor jezelf. Stop met jezelf te vertellen dat je het alleen maar erger, en waarom is dit gebeurt?. Doorgaan met je leven. You steken rond om schoon te maken na uw alcoholische echtgenoot is niet van plan om hen te helpen. Bij de behandeling van een alcoholische echtgenoot, moet je ze laten zien dat je nog een leven hebben. Naast als ze misbruik, omgaan met een alcoholische echtgenoot kan krijgen moeilijk. Het beste wat om te komen tot uw redding zou zijn je sociale verplichtingen. Niet te missen werk, en zorg ervoor uw leven is op schema. Als je echt aan het werk te helpen een alcoholische echtgenoot, is dit de manier om te gaan.
Leven met een alcoholische echtgenoot - Liefde is te Bedwelmende, er is vaak een reden achter een persoon die hun toevlucht nemen tot alcoholisme. Om los ze van de ondeugd, moet je ze helpen met die reden. De liefde, onvoorwaardelijk en onherroepelijk liefde, van een echtgenoot of partner kan echt helpen een persoon om af te kicken. Echter, niet het oplossen van hun problemen voor hen. In feite, te voorkomen interactie met hen terwijl ze drinken. Maar als ze nuchter zijn, worden dezelfde liefdevolle partner die u vóór de gewoonte in beeld kwam (zelfs meer liefdevolle, indien mogelijk). Niet te krijgen in argumenten of vecht met ze als ze onder de invloed. Dit zal helpen je jezelf uit de buurt van de afgeleide van de invloed, als goed. U kunt ook proberen enkele alcohol detox thuis voor hen.
Lees meer over:; Alcohol behandeling; hoe om te gaan met een alcoholist; Bij leven met een alcoholist echtgenoot, moet men er zeker over elke zet. Omgaan met een alcoholische echtgenoot is geen vrede van een cent. Zorg ervoor u onderhouden van uw sanity. Houd uw kalm wanneer omgaan met een alcoholische echtgenoot en hun capriolen. Behandelen hen met liefde, en krijg professionele hulp aan u en uw geliefde uit de puinhoop trekken. Dit is waar ik aftekenen! All the best!

No comments:

Post a Comment