Monday 12 December 2011

Navel piercing Info

Het concept van piercings is al sinds onheuglijke tijden. This tribal vorm van kunst was populair onder de Inca's en de Egyptenaren. In het verre verleden, body piercing had niets te maken met mode. Het symboliseerde loyaliteit, moed, royalty, krijgers en een uitzonderlijke schoonheid.
De tijden zijn veranderd en dus is de definitie van body piercing. De kunst van het koetswerk heeft gevonden grote belang in de wereld van de mode. De piercing is niet alleen beperkt blijven tot gebieden zoals de oren, maar de mode-iconen hebben gekruist op de grens van het doorboren van de lichaamsdelen zoals de navel, lippen, tepels, wenkbrauwen, neus en genitaliën. Laten we ons concentreren op slechts een deel van ons lichaam dat is erotisch en sensueel. Ja, dat is de navel. Er zijn verschillende navel beschikbare informatie in de lokale kranten en internet piercing. Als je een piercing wilt op deze erogene zone van het lichaam, door middel van deze toets gaat de buik piercing info. Lees meer over de verschillende soorten piercings.
Dingen te overwegen voordat Piercing; krijg je een professional aan het werk te doen voor u: Nooit proberen om het zelf te doen. Puncturing uw huid met niet-gesteriliseerde naalden kunnen veroorzaken infecties, zoals HIV, tetanus en hepatitis. Er zijn tal van salons die piercing het werk effectief kunnen doen. Er zijn professionals die zijn gespecialiseerd en opgeleid om te werken aan je lichaam. De piercer moet worden geregistreerd met APP (Vereniging van Professionele piercer). , Kies de juiste sieraden: er is een grote verscheidenheid aan sieraden buik dat kan worden gedragen in een navel. Er zijn verschillende websites die navel piercing info te geven, samen met hun assortiment van sieraden. De sieraden komt in verschillende vormen en gedaanten: bars, ring en de manometer. Ze zijn meestal gemaakt van metalen zoals goud, zilver, niobium, titanium en roestvrij staal. Zorg ervoor dat je gewoon niet verder gaan door het ontwerp en de aantrekkelijkheid van de sieraden. Ook aandacht besteden aan de grootte van het metaal als het moet niet irriterend in uw zoektocht naar de mode. Hypoallergeen sieraden gemaakt van chirurgisch staal, titanium en 14 of 18 karaat goud zijn het best als je piercing voor de eerste keer. Lees meer over lichaam sieraden. ; Belly Button Piercing Care
Gebruik een antibacteriële zeep om je navel schoon. ; Met de hulp van warm water, verwijder dan de korstvorming materiaal uit de navel piercing gebied. ; Om genezing te bevorderen, van een kopje zout water op de tere gebied van de navel voor 15 minuten plaats. Bedwing van het knoeien met de ring en doe de piercing nooit met vieze handen. ; Vermijd een spijkerbroek, pantyhose en riemen. Draag alleen loszittende kleding waarmee je huid ademen. ; Het versnellen van het proces van genezing, het gebruik lavendel en tea tree olie. , Gebruik geen een openbaar zwembad totdat de piercing genezen is. ; Het genezingsproces duurt meestal 6 maanden. Als u wilt in gaan voor een verandering in de sieraden, dit alleen doen na de navel goed is genezen. ; Lees meer over; Naval Piercing Nazorg; Belly Button Piercing Care; Belly Button Piercing Risico's
Navel piercing procedure is vergelijkbaar met een chirurgische ingreep en brengt bepaalde risico's. U moet zich bewust zijn van de algemene risico's die betrokken zijn bij piercing je lichaam. Er zijn kansen van bacteriële infecties die abces kunnen veroorzaken rond de doorboorde site. Indien onbehandeld, kan het formulier septikemie waarbij besmetting van het bloed middelen. Als je doorboren in een salon waar de hygiëne laag is, dan is er een risico op infectie. Overdraagbare ziekten, zoals hepatitis en HIV kunnen besmetten uw lichaam door middel van niet-gesteriliseerde naalden. De normale reacties bloeden, zwelling rond de piercing site en littekens. Lees meer over:; Belly Button Ring Infectie; geïnfecteerd Belly Button Piercing; Belly Button Piercing Infectie; Gevaren en Risico's van Belly Button Piercing; Nu dat u de informatie over de navel piercing hebben, een beslissing te nemen is eenvoudig. Als u besluit dat u niet wilt dat het onderwerp van navel piercing Broach, je weet wat het beste is voor jou. Maar als je hebt besloten om voor te gaan, zeker door de buik te lezen toets piercing info voordat u naar uw dichtstbijzijnde piercer worden.

No comments:

Post a Comment