Wednesday 21 December 2011

Verwijder behanglijm

Niets lijkt meer saai en niet nagekomen als oude vervaagde behang. If u wilt een kamer een face lift, een geweldige manier om te renoveren is door het veranderen van the bestaand behang. Echter, het veranderen van de achtergrond is geen gemakkelijke taak, dat is waarom je moet jezelf genoeg tijd om het te doen. Als u get it snelle gedaan, betrekken veel vrienden en familieleden zo bereid. Hoewel een gemakkelijke taak, duurt het een goede hoeveelheid tijd en elleboog vet te volbrengen. En alsof stripping het behang niet hard genoeg, koppig behangdeeg dat weigert loskomen kan echt laat je geërgerde. Om u te helpen de weg, hebben we een aantal suggesties van aan te pakken en te verwijderen behanglijm residu. Lees meer Over deze site Wallpaper verwijderen tips.
Het verwijderen van behang plakken; Voordat begonnen, er zijn een paar voorrondes om gedaan te krijgen. Duidelijk dat de kamer van de volledige inhoud, en verzegel alle elektrische aansluitingen. Volgende, moet je een manier om uw vloer te beschermen vinden. Als u hebben houten vloeren, of kamerbreed tapijt, je moet extra voorzichtig. Raden we een laag oude handdoeken (of enig absorberend materiaal) omvattende de vloer met een laag plastic eroverheen. Zelfs als u hoeft niet zeer voorzichtig, nog steeds gebruik een van de twee. Ook, houd een paar oude handdoeken op hand die u kunt gebruiken om opdweilen eventuele morsingen.
Nu verzamelen alle benodigdheden die u nodig: een emmer, schoonmaakmiddel, warm water, bad spons, borstel en metalen spons (staalwol) moeten volstaan ​​voor nu. Vul de emmer met heet of warm water en voeg een eetlepel vloeibare schotel-wasmiddel aan. Dip de spons in de sopje en doorweken de gebieden bedekt met behangerslijm. Gebruik vervolgens de borstel of metalen spons om het gebied te werken. Vergeet niet om het water te vervangen elke keer dat het afkoelt. Als deze methode wordt rommelige krijgt, kan je de oplossing die in een handspuit, en spuit het op de pasteuze gebieden. Zodra u klaar bent, gooi de zeepwater, en vul de emmer met vers schoon water en en licht de muren schoon. Read Over deze site Wallpaper verwijdering thuis te verhelpen.
Remedies voor Behang verwijderen Plakken
Een manier om behangplaksel te verwijderen van de muur is het gebruik van de muur papier stripper. Is het beschikbaar in meeste winkels, en is effectief voor verwijdering van zowel de behang en plakken. Het wordt gewoonlijk gebruikt verdund met water, vervolgens toegepast op de muur (met een tuinsproeier / spons / penseel) en links op 20 tot 30 minuten. Na zakt, goed naspoelen de muur met water, gedurende welke tijd de plak moet ook naar buiten komen. Zij dit niet, dan wrikken te verliezen met een scherp instrument. Lees meer over behang verwijderen producten.
Als het behang is oude, en dus is de lijm en plak dan de uitdaging groter is. Hier de gebruikelijke methoden gebruikt om behang plakken te verwijderen voor het schilderen of opnieuw behangen kan niet werken. Het kan nodig zijn om de grote kanonnen, waarmee ik bedoel een paal schuurmachine en 100 schuurpapier. Gebruik eerst de paal schuurmachine op alle hardnekkige vlekken, en volg dit met enkele schrapen met het zand papier voor gladde wanden.
Lees meer over:; verwijderen wallpaper van gipskarton; het verwijderen van behang van gips muren; Een andere methode voor het verwijderen van behang plakken van toepassing is op een oplossing van warm water en Tri natriumfosfaat (TSP). Terwijl dit is een remedie dat velen hebben succes gevonden met, indien u niet te geneigd om proberen, kon je gebruik een muur schoonmaakproduct uw verf slaan representatieve suggereert. Ik hoop dat u in staat bent aan de muur papier te plakken met succes te verwijderen met behulp van een van deze methoden. Als u besluit om een ​​andere manier gaan, verzekeren u gebruik geen techniek die uw muren zal schade in de proces.

No comments:

Post a Comment