Friday 16 December 2011

Exfoliating Face Scrub

Volgens cosmetologie, afschilfering is een proces gebruikt om dode huid (de huid ultraperifere oppervlak) verwijderen. Het is gedaan, hetzij met natuurlijke ingrediënten of een paar chemische componenten. Het concept van exfoliërende de gezichtshuid is een eeuwenoude praktijk en dateert uit de Middeleeuwen. Met ingang van vandaag, scrubben Face Scrub is een belangrijk kenmerk van huidverzorging, met name gezichtsverzorging.
Waarom Exfoliate?; Huid is het grootste orgaan van het lichaam is de eerste verdediging tegen milieuvervuiling. Om de paar weken de huid regenereert de cellen, door het afstoten van de oude en beschadigde. Wanneer oude cellen zichzelf niet vergoten zo snel ze moeten, het leidt tot huid gerelateerde problemen zoals blackheads, whiteheads, en / of een ongelijkmatige teint. Dit is waar afschilfering pas komt, is het proces van het afstoten van oude cellen, die op hun beurt steun your moisturizers effectiever te zijn bij het verkrijgen van de gewenste resultaten, waardoor u met een huid die goed is gehydrateerd en verjongd snelheden.
Peeling Ingrediënten; Er zijn voornamelijk twee manieren om de huid te exfoliëren, handleiding afschilfering en chemische peeling. Handleiding exfoliëren is de fysische verwijdering van dode huidcellen producten algemeen bekend als scrubs, dat ingrediënten zoals gemalen abrikozenpitten of amandel schelpen onder andere dingen. Terwijl het kiezen een scrub, kijk voor een die kralen gebruikt voor slijpmiddelen, eerder dan degenen met scherpe randen dat kleine rips en tranen kan veroorzaken de gezichtshuid. Chemische exfoliëren anderzijds toepassingen chemicaliën die ontbinden oude en dode huidcellen. Producten die chemische stof exfoliators, gebruik van ingrediënten die behoren tot de alpha-hydroxy familie, afkomstig van fruit en suikers in de melk, zoals glycolzuur en melkzuur te gebruiken.
Exfoliating Face Scrub recepten; Terwijl men kan gemakkelijk een array van scrubcrème voor het gezicht van de winkels, probeer een aantal zelfgemaakte peeling face kleertjes die weinig inspanning vereist bij het maken.
Olijfolie en Sea Salt
Ingrediënten; olijfolie, 1 tl; Zeezout, ½ tl; methode; Meng beide ingrediënten in een kleine kom, en het op het gezicht toe te passen. Voorzichtig scrub het gezicht met je vingers in een cirkelvormige beweging. Spoel gezicht met koud water en dep ze droog. Zeezout verwijdert dode huidcellen en verbetert de bloedsomloop, terwijl olijfolie de huid te voeden.
Honing en amandelen Scrub
Ingrediënten; Honey, ½ tl; citroensap, ½ tl; Almond, 1; methode; Poeder amandelen fijn en met citroensap en honing te mengen. Scrub het gezicht in een cirkelvormige beweging concentreren iets beetje meer op de kin, neus en het voorhoofd. Afspoelen met kraanwater. Amandelpoeder helpt duidelijk alles uit de dode cellen, terwijl honing voedt de huid te combineren anti-bacteriële eigenschappen van citroensap.
Aardbei Scrub
Ingrediënten; Verse aardbeien, 2; bruine suiker, ½ tl; methode; Mash aardbeien en meng ze met bruine suiker. Toe te passen op het gezicht en zachtjes scrub het gezicht met je vingertoppen om de huid te exfoliëren. Terwijl suiker zal de dode huid te verwijderen, zal aardbeien maken de huid zacht en soepel.
Zoek een aantal effectieve meer scrubs hier:; Exfoliating Scrub: Homemade; Exfoliate gezicht op Home; Exfoliate huid van nature; om het beste uit een exfoliërende face scrub, zorg ervoor dat je niet een product is ontworpen voor het lichaam of vice-vers te gebruiken, omdat gezichtshuid is dunner en meer delicate dan de rest van huid op het lichaam, en behoeften speciale zorg.

No comments:

Post a Comment