Thursday 8 December 2011

Compulsive Winkelen Disorder

Dwangmatig winkelen stoornis is net als alle andere obsessief-compulsieve stoornis, zoals nagelbijten, te veel eten of liggen. Het is ook bekend als uitgaven verslaving of shopaholism en er zijn aantal tekenen dat kan helpen nagaan of niet u verslaafd aan winkelen en bestedingen. Je weet dat je bent veranderd in een shopaholic als uw kast begint vol met kleding, tassen en accessoires die je nog nooit hebt zelfs gebruikt of wanneer u vaak het gevoel een drang om ook te besteden aan dingen die je niet echt nodig. U kunt ook beginnen met het gevoel dat winkelen is de enige manier kunt u enige verlichting van stress, zorgen en depressie te krijgen. Dit zijn een paar van de grote en vroege signalen van dwangmatig winkelen stoornis. Hier is enige meer informatie over dwangmatig winkelen stoornis.
Dwangmatig winkelen stoornis; dwangmatig winkelen kan krijgen zowel verslavend en destructief net als elke andere verslaving. De gevolgen van winkelen als een verslaafde ernstig kunnen zijn, waaronder extreme financiële moeilijkheden, overschrijding van de credit card limieten drastisch, de schuldenproblematiek en in extreme gevallen zelfs bepaalde vormen van criminaliteit. Vrouwen zijn de mensen meer beïnvloed by dwangmatig winkelen stoornis dan mannen. Ze hebben vaak de grond in een winkelcentrum om een ​​of twee dingen te kopen, maar uiteindelijk meer geld dan nodig is en terug naar huis met een heleboel boodschappentassen in plaats van slechts een of twee. Winkelen verslaafden hebben vaak te vinden zelf de planning en na te denken over hun volgende shopping trip en de lijst van spullen die ze zouden kopen. Als vroegtijdige interventie wordt niet gezocht voor dit probleem, behandelen in de latere stadia kon worden zeer moeilijk en er zou een heleboel andere complicatie omgaan met worden.
Hoe Compulsive Winkelen Stop; dwangmatig winkelen kan gemakkelijk worden behandeld voordat verandert het in een zeer ernstig probleem. Dit kan gedaan worden als het probleem wordt geïdentificeerd door, uw vrienden of uw familie en hulp wordt gezocht op het juiste moment. Steun van vrienden en familie is van essentieel belang voor u om met succes te overwinnen het probleem van dwangmatig winkelen, dus zorg ervoor dat u praat met hen over en zoek de benodigde hulp en bijstand voor de behandeling van dwangmatig winkelen. Hier zijn een paar punten die u zullen helpen dit probleem te voorkomen.
Vermijd Winkelen bij Winkelcentra; Winkelen in een winkelcentrum biedt u alle benodigde opties voor u om doelloos te besteden. Derhalve winkelen bij malls en internet winkelen is een strikte no-no. Shop tegen een kleine winkel om vermijden kopend wat je niet vereisen at all. Dit is de eerste stap genomen aan de vermijding allerlei verleidingen die kunnen leiden tot overdreven, onnodig winkelen.
Vermijd Winkelen alle door uzelf; Wanneer u winkelt helemaal alleen, is er geen een, maar je eigen geweten die je kan beperken van de uitgaven. Maar dan weer, is het zeer gemakkelijk om het geweten te negeren en net zoals er geen morgen door te brengen. Vandaar, meenemen een vriend of familielid aan winkel wie kan onnodig u te beperken van het winkelen.
Belangrijk: Zorg ervoor dat de persoon u langs niet een shopaholic!
Vasthouden aan de Shopping List; Voordat u kunt gaan winkelen, voorbereiden een lijst van de dingen die u 'noodzaak' te winkelen voor. Carry deze lijst met u mee en alleen kopen de dingen die vermeld op het. Verkrijg een vriend of familielid aan de lijst voor u controleren.
Carry een Limited Bedrag van Cash en nr. Credit / Debit Cards; Draag geen uw debet of creditcard wanneer u gaan winkelen en zó draagt ​​slechts een beperkte hoeveelheid contanten dat u weet dat u moet jezelf beperken tot alleen kopen wat mogelijk is binnen dat bedrag.
Hoop de bovenstaande tips u helpen zodat overwinnen dwangmatig winkelen disorder dat u terug kunnen krijgen op het rek met uw financiën. Verslaving van enigerlei is slecht voor uw gezondheid en levensstijl en vandaar u moeten alles doen u eventueel kan om ontdoen van.

No comments:

Post a Comment