Thursday 1 December 2011

Beschadigd haar Remedies

Kleuren, föhnen, permanenten en straightenen ... Dit zijn enkele van de meest voorkomende redenen waarom uw haarpunten uitzien als een vogelnest. Terwijl de interne factoren hebben regelen de conditie van het haar, het is de externe factoren die wrak ravage aan uw kroon. Het resultaat is droog beschadigd haar, dat heeft verloren zijn glans en is gevoelig voor breuk of kroezen van het haar strengen. Hoewel er een groot aantal commerciële producten die beloven beschadigd haar herstellen, het kan een ontmoedigende taak uit te kiezen de juiste shampoos, conditioners of beschermende maskers die past bij uw haar. In tegenstelling tot dat, kan de zelfgemaakte beschadigd haar remedies werken wonderen voor je manen door het herstel van de natuurlijke glans en maakt het goed beheersbaar. Lees meer over haarverzorging.
Beschadigd haar Home Remedies
Mayonaise Beschadigde Hair Treatment; Terwijl shampoo voor beschadigd haar te doen belofte om de natuurlijke vochtbalans te herstellen aan het haar, deze claims zijn nauwelijks waar. Wassen het haar niet kunt u zich te ontdoen van het vuil echter de chemische stoffen in shampoos ontdoen de haren van zijn natuurlijke oliën. Het is dus essentieel om de conditie van het haar met behulp van conditioners die lijm de nagelriemen terug naar de as, vocht toe te voegen aan de beschadigde haarzakjes, en het voorkomen van kroes. Mayonaise is een van de beste natuurlijke conditioners die glans toe te voegen aan het haar en de verbetering van de beheersbaarheid.
Voor het gebruik van de mayonaise masker, in een magnetron veilige glazen kom warm en toe te passen om het haar door het bekleden van de strengen van de wortels tot aan de uiteinden. Bedekken het haar met een douche-cap en op verlof voor twintig minuten. Afwassen met een zachte milde shampoo en laat het haar af te drogen. Lees meer over haarmasker voor beschadigd haar.
Egg White Beschadigde Hair Treatment; Eieren zijn een natuurlijke manier van herstellen en hydrateren van de beschadigde haarlokken. Zorgvuldig gebruik van deze behandeling te openen het ei, zodat de blanken komen en de dooier blijft in de schaal te breken. Klop het eiwit met een vork. Nu mix het eigeel met een beetje water in een blender. Giet de eiwitten in deze dooiermengsel en breng het mengsel op je haar. Masseren in het haar en afspoelen met koud water toe.
Olijfolie Beschadigde Hair Treatment; de aanwezigheid van vitamine E en anti-oxidanten is wat olijfolie een van de beste conditioner voor beschadigd haar. De olie werkt goed in het afdichten van de beschadigde haarschubben en beschermen tegen de harde stralen van de zon en andere milieuverontreinigende stoffen. U kunt de mix van olijfolie met eieren en breng het aan de haren. Afwassen met een milde shampoo na vijftien minuten. Andere oliën die goed zijn voor haar zijn amandel-olie en kokosolie. Warm door deze olie een beetje en toepassen 's nachts voor de beste resultaten.
Avocado Beschadigde Hair Treatment; Avocado gemengd met geprakte bananen zijn een perfecte behandeling voor droog haar. dus laat op deze voedselrijke mengsel op uw haar gedurende dertig minuten of en wassen met koud water toe.
Beschadigd haar Reparatie Tips; Vermijd stylen van je haar met warmte, in het bijzonder, vermijd het gebruik van intense warmtebronnen zoals hete ijzers en elektrische rollers. ; Gebruik een speciaal geformuleerd beschadigd haarshampoo voor uw haar dat is mild en heeft een lage pH-balans. ; Trim uw haar elke vier tot zes weken de tijd om zich te ontdoen van de rafelige gespleten haarpunten en beschadigd haar vast te stellen. ; Niet shampoo je haar op een dagelijkse basis. Dit resulteert in het haar verliest zijn natuurlijke beschermende oliën en de strengen vallen op een regelmatige basis. ; Hoofdhuid massages met oliën kan helpen olieproductie en verhoging van de hoofdhuid voeding. ; Lees meer over:; Beschadigd Haar repair; Beschadigd Haar Home Remedies; In geval deze home remedies voor droog beschadigd haar behandeling niet werken voor u, kunt u proberen commercieel bereid vochtinbrengende haarproducten voor beschadigd haar, zoals haar maskers en hydraterende leave- in conditioners. Een van de beste remedies voor beschadigd haar is het gebruik van de wekelijkse hete olie behandelingen en stoom behandelingen die werken aan het haar cuticula te dringen en te hydrateren it.

No comments:

Post a Comment