Tuesday 27 December 2011

Waterman en Leo Compatibiliteit

Aquarius is de elfde teken van de Dierenriem gemarkeerd door de symbool van een waterdrager overwegende de Leo is de vijfde Zodiac teken gesymboliseerd door de leeuw. De Aquarius is een lucht teken, terwijl de Leeuw is een vuurteken. Intellectuele, fantasierijke maar integendeel zijn de kwaliteiten die Aquarius vertegenwoordigen. Aan de andere kant, Leos zijn genereus, maar warmhartige bazig. Wat is het resultaat van Aquarius en Leo compatibiliteit? Laten we eens kijken.
Waterman en Leo compatibiliteit, Waterman en Leo vriendschap compatibiliteit is beter dan hun liefde compatibiliteit. Als vrienden, zakenpartners of partners, vormen ze een heel mooi team samen. De energie en het enthousiasme van de Leo overeenkomt met de ideeën en de creativiteit van de Aquarius maakt ze gewoon onvergelijkbaar. Beiden zijn loyaal, toegewijd, gepassioneerd, hunkeren naar de nieuwheid en dus leiden in het leven. Maar in geval van liefde compatibiliteit, het tarief als gemiddelde, noch goed verenigbaar, noch onverenigbaar. Hoewel zowel, Waterman en Leo, zijn vaste tekenen, ze hebben een geheel andere aard. De Leo is erg lief, pompeuze en dramatische terwijl de Aquarius hebben voortdurend wisselende stemmingen en fasen van eenzaamheid. Beide Zonnentekens hebben ook gemeenschappelijke kwaliteiten in hen zoals ze zijn erg sociaal en vriendelijk. Beide, Waterman en Leo hebben een zeer creatieve geest en veel enthousiasme om nieuwe dingen te proberen. Leidt dit tot een sterke initiële aantrekking tussen hen. Ze zijn tot elkaar aangetrokken voor hun verschillende naturen. De Leo houdt van de inlichtingen-en innovatieve ideeën van de Waterman en de Aquarius op zijn beurt houdt van de leuke liefdevolle en warme karakter van de Leeuw. Aquarius en Leo maken uitstekende paar in sociale bijeenkomsten en compatibele bed mates. In dit initiële stadium blijft de Waterman en Leo liefde compatibiliteit is gewoon geweldig en ze lijken gemaakt-for-each-andere.
Echter, zoals tijd gaat op, er begint een conflict voor macht. Omdat beide tekens vaste tekens, geen van hen is bereid om aan de andere. De Leo net als de leeuw, is een geboren leider en houdt van de baas rond. Aan de andere kant, het laatste wat een Waterman wil is iemand om hun leven te domineren en te beteugelen hun individualiteit. De Leo is zeer dramatisch, behoeften veel aandacht en bewondering en gelooft meer in fysieke aspecten van liefde. De Aquarius heeft een volledig andere aard. Zijn grillige stemmingen en ietwat afstandelijk karakter kan pijn aan de Leo. Hoewel de Aquarius is intelligent en vernieuwend, hij geeft minder over monetaire meerwaarden, succes en macht. In een precies tegenovergestelde manier, de Leo liefheeft succes, macht en alle luxe in leven. Soms de schijnbaar verlegen Aquarius lijken ook laf om de Leo. Laten we eens een kijkje op Waterman en Leo compatibiliteit tussen koppels.
Aquarius Man en Leo Woman Compatibiliteit; Het Aquarius man en Leo vrouw moeten begrijpen, compromis en veel leren deze relatie laten werken. De Leo vrouw moet onthouden om haar te laten Aquarius partnerlanden het voortouw nemen en niet proberen zijn vrijheid te beteugelen. De Aquarius man op zijn beurt zou moeten begrijpen dat zijn Leo vrouw heeft behoefte aan liefde, zorg en ondersteuning. Hij moet herinneren dat bewonderende haar testament haar een heel liefdevolle en toegewijde vrouw maken. De Leo vrouw moet ook niet vergeten dat verhuur van de Aquarius man zijn weg zal hem tot een zeer charmante partner en er zal een saaie dag nooit in het leven.
Leo Man en vrouw Aquarius compatibiliteit, Er zal veel van de eerste bezienswaardigheid in de eerste jaren, als de Aquarius vrouw wordt beschouwd als de mooiste vrouw van de Dierenriem. Maar deze relatie zal ook werken alleen als ze allebei proberen hard. De Leo moeten houden een controle op zijn dominante en bazige natuur en begrijp zijn Aquarius partner behoefte aan vrijheid en eenzaamheid. De Aquarius vrouw in beurt moeten begrijpen haar Leo partner behoefte aan liefde en intimiteit. Het ene ding gemeen tussen dit echtpaar is hun sociaal karakter.
Dit was alles over Waterman en Leo compatibiliteit. Als een afsluiting van nota, kan slechts worden gezegd dat als ze allebei vermijden dat hun strijd om de macht, kunnen ze een prachtige relatie die heeft kans om langer te vormen.

No comments:

Post a Comment