Saturday 3 December 2011

Best Face Wash

Er zijn honderden gezicht te wassen merken die beschikbaar zijn in de markt, belooft een prachtig, helder, smet gratis huid. Het kiezen van de een dat uw huidtype kunnen vrij een taak past. Hier zijn een paar richtlijnen die u zal helpen om de beste gezicht wassen, gevolgd door adequate toepassing van gezicht te wassen, en een recept voor een face wash, die kan worden thuis voorbereid, aan uw huidtype past te kiezen. Lees meer over het gezicht huidverzorging.
Beste Face Wash voor de vette huid
Een vette huid is erg gevoelig en is gevoelig voor de huid breakouts zoals acne, puistjes, pukkels, enz. Bij het kopen van gezicht te wassen voor een acne, vette huid altijd, kijk uit voor termen zoals olie vrij, niet irriterend, niet drogen en noncomedogenic . Het lezen van het gezicht te wassen recensies, beschikbaar op internet helpt ook.
Beste gezicht wassen voor acne gevoelige vette huid zijn die zijn of medicinale of zijn zeer mild. Facewashes die medicinale ingrediënten zoals salicylzuur en benzoylperoxide, worden beschouwd als het beste gezicht te wassen voor de gevoelige huid. Acne kan verergeren als het gezicht te wassen heeft schurende middelen in. Wees dus altijd op zoek naar eenvoudige vloeibare facewashes die niet hebt schrobben kralen or ballen erin, bij de aankoop van gezicht wassen voor de vette huid.
Beste zelfgemaakte Face Wash voor de vette huid; Hier is een recept voor gezicht wassen voor de vette huid, die gemakkelijk kan worden thuis voorbereid. Ingrediënten voor deze zelfgemaakte face Wash havermout, citroensap en yoghurt. Meng twee theelepels van havermout, een halve theelepel citroensap en een theelepel yoghurt in kleine kom. Laat het mengsel gedurende een minuut, zodat zij in staat is om goed te mengen. Daarna Breng dit mengsel in het gezicht en laat het op voor ongeveer tien minuten. Nu spat wat water op en beginnen met het verwijderen met uw vingertoppen met cirkelvormige bewegingen. Dit gezicht wassen helpt bij het verwijderen van de overtollige olie van de huid en zo te helpen voorkomen dat acne in het proces.
De adequate toepassing van Face Wash voor de vette huid; Indien u een vette huid hebt, doe je gezicht niet wassen met een face wash, meer dan tweemaal per dag. Want in de loop wassen kan extreme droogte veroorzaken. Bij gebruik van een face wash, beweeg je je vingertoppen, zachtjes, in een cirkelvormige beweging. Niet hard wrijven je huid. Post wassen, dep je huid droog met een zachte handdoek. Vergeet niet om de huid te wrijven met een handdoek tijdens het drogen, als een vette huid is vaak erg gevoelig en krachtig te wrijven kan de huid irriteren dus, waardoor nog meer de huid breakouts.
Beste Face Wash voor de droge huid
Bij het kopen van een gezicht wassen voor droge huid, zoeken naar termen zoals hydrateert terwijl het reinigt, bevat natuurlijke oliën en verzacht droog. Beste gezicht wast voor de droge huid zijn die dergelijke ingrediënten dat het verloren vocht van de huid aan te vullen bevatten. Facewashes met ingredienten zoals olijfolie, glycerine, melkzuur, eiwitten, alpha hydroxy zuren, vaseline, silicone derivaten, Aloë vera en lanoline de beste face wash voor vrouwen evenals de beste gezicht wassen van mannen, met een droge huid.
Beste Homemade Face Wash voor droge huid; Voor het maken van een natuurlijke face wash voor droge huid thuis, de ingrediënten die nodig zouden zijn amandelolie, honing en melk als al deze ingrediënten helpen bij het hydrateren van de huid samen met schoonmaken. Mix een theelepel van elk van deze ingrediënten en toepassen het mengsel op het gezicht. Laat het mengsel op ongeveer tien minuten en dan afwassen. Met dit gezicht te wassen, zal de huid gereinigd worden maar er zal geen sprake zijn van uitdroging.
Juiste toepassing van Face Wash voor de droge huid; Over het wassen van het gezicht met een gezicht wassen kan extreme droogte veroorzaken in een al droge huid. So gezicht te wassen moet een keer worden gebruikt in de ochtend en eenmaal voor het slapen gaan. Bij toepassing van een gezicht wassen op de droge huid, zorg er dan lauw water en geen warm water te gebruiken. Warm water is bekend om de huid erg droog. Voor de droge huid, gezicht wassen moet worden aangevuld met een dikke vochtinbrengende crème of lotion. Een persoon dus wanneer met een droge huid z'n gezicht wast, moet worden gevolgd door het toepassen van hydrateert die natuurlijke oliën bevatten om de huid te voorzien van oliën en vochtinbrengende crème moet hebben verloren bij het wassen.
Ik hoop dat je nu vrij goed idee over wat de beste gezicht wassen voor uw huidtype hebben. Volgende de reinigende, toning, hidratatie en geschrobd routine voor juiste huidverzorging, samen met een gezonde dieet en een oefening routine, zal geven u een unblemished, gloeiende huid.

No comments:

Post a Comment