Sunday 18 December 2011

Blow Dry Hair Straight

De beste manier om dat perfecte föhnen krijgen is om de juiste haarverzorgingsproducten en gereedschappen voor hebben. Als je natuurlijke haarstructuur is recht, dan is het veel makkelijker om strek je haar. Voor krullend haar, het is een beetje moeilijker te droog haar meteen te blazen. Extreme hitte kunnen beschadigen haar, waardoor het droog en breekbaar. Zodat de juiste haarverzorging moeten worden genomen om de droger op laag vuur.
Benodigd gereedschap voor het föhnen Hair Straight; Een haardroger, dat wordt geleverd met een middelhoog vuur setting; een platte borstel; Grote clips te scheiden haar; haarmousse, gladstrijken serum om alle kappen te verwijderen. ; Hoe Droog Haar Straight Blow, voordat je shampoo je haar, het ophelderen van je haar met een grove kam. Zorg ervoor om alles uit de Kinks uit uw haar, want het zal je helpen tijdens het drogen van uw haar. ; Shampoo uw haar en breng een airconditioner, die helpt in het rechtmaken en glad haar. Er zijn een aantal merken die u kunt kiezen uit, dat zal uw behoeften. Lees meer over haar te ontkrullen shampoos. ; Borstel je haar met je vingers en blaas dan droog haar op een lage stand, totdat het haar bijna 90 procent droog. ; Partitie je haar in 5 inch diep secties en ze met clips te beveiligen. Staren naar de nek, neem een ​​deel van haar en borstel het van wortel tot einde, trekken de sectie naar de schouders. Nu met behulp van de föhn met aangehechte het mondstuk, blaas je haar droog. ; Altijd direct de haardroger naar beneden, zodat nagelriemen plat tegen elkaar. Dit geeft een strakke look. Borstel door de onderkant van je haar, zodat de warmte van de droger direct wordt blootgesteld aan je haar. Föhnen de top van uw haar als je eenmaal klaar bent met drogen onderkant van uw haar. Houd de spanning uniform, terwijl het gebruik van de borstel om uniforme textuur van het haar te verkrijgen. ; Zorg ervoor dat de haardroger te houden tenminste 4-5 centimeter afstand van je haar, anders kun je misschien eindigen met verbrande haren. Blijven föhnen het gedeelte van het haar tot deze volledig is rechtgetrokken. ; Als je klaar bent een deel van het haar, heel voorzichtig laten terugvallen. Vermijd het aanraken van die sectie totdat deze volledig is afgekoeld. Herhaal dit proces voor alle afdelingen om uw gehele lengte van het haar steil te maken. , Maar nu pas een gladdere serum om zorg te dragen van een kroes. Niet toepassen verzachten serum te dicht bij uw hoofdhuid of je zal eindigen met futloos haar. Bovendien, als u het volume wilt maken om uw haar, föhnen haar ondersteboven. ; Hier is een lijst van föhnen producten die worden aanbevolen voor verschillende haartypes en texturen. ; Dik haar: Dik haar behoeften zwaardere producten zoals gel, crèmes en hoge sterkte mousse. ; Fijn haar: Fijn haar werkt het beste met lichtere producten, zoals mousse of haarlak. ; Golvend haar: voor golvend haar gebruik gels, vloeistoffen en room styling producten. ; Als je wilt droog haar krullend te blazen, dan altijd gebruik van een shampoo speciaal ontwikkeld voor krullend haar te maken föhnen makkelijker. Gebruik een goede kwaliteit leave-in conditioner je haar te temmen, krullend haar is gevoeliger voor kroeshaar. Volg dezelfde stappen voor het föhnen als dat voor sluik haar. Als u wilt meer volume voorzichtig til je je krullen, terwijl föhnen. Lees meer over hoe je droog haar meteen te blazen.
Een ronde borstel is essentieel voor het creëren hairstyles that requires volume en textuur, terwijl een paddle borstel wordt gebruikt voor die kapsels die een sleek en rechte uitstraling heeft. Voor een perfecte föhnen kapsels gebruik maken van de juiste borstel. De warmte van de klap droger maakt de nagelriemen of hair 'open up', dus steeds een explosie van koude lucht van toepassing op de haren die is klap gedroogde te helpen de haarschubben glad, het helpen van de stijl in te stellen. Met de juiste föhnen borstel, is het mogelijk om uw droom kapsel en imponeer iedereen krijgt bij iedere gelegenheid.

No comments:

Post a Comment