Monday 5 December 2011

Kroezig Krullend haar

Een van de meest voorkomende hair gerelateerde problemen die zich voordoen bij zowel mannen als vrouwen is droog, pluizig krullend haar. Dit is veel vaker voor bij mensen met het krullend haar type dan bij mensen met steil of golvend haar. Pluizig krullend haar kenmerkt zich door haar dat lijkt saai, levenloos, en slap en is zeer moeilijk te beheren of als de gewenste dragen. Dit type haar is ook vaak beschadigd en gevoelig om haar breken en gespleten uiteinden. Degenen die willen ontdoen van kroes krullend haar vaak het einde van het te beschadigen en veroorzaken zij meer kwaad door te proberen de verkeerde methoden van haar en met gebruikmaking van alle soorten van haarverzorgingsproducten het probleem te verhelpen. Het is echter vrij eenvoudig om krullend en droog krullend haar te behandelen als de oorzaak van dit haartype kan worden vastgesteld in de eerste plaats.
Oorzaken van Kroezend Krullend Haar; De belangrijkste reden waarom krullend haar neiging om zijn glans verliezen en verandert droog en pluizig is het ontbreken van voldoende vocht voor het haar. Ofwel vocht is verstrekt aan het haar of het wordt snel verloren als gevolg van onvoldoende haarverzorging. Haar heeft de neiging om te verliezen van haar vocht als gevolg van het gebruik van agressieve chemische basis shampoos en conditioners en andere haarverzorgingsproducten. Ook niet het oliën van de haar regelmatig zal leiden tot extreem droog haar voor diegenen die droog haar en hoofdhuid type. Het veelvuldig of regelmatig gebruik van haar styling tools zoals straighteners, krultangen, haardrogers en rollen kan verdere schade en droog het haar. Verkeerde voeding en voeding tekort kan ook leiden tot de ontwikkeling van droge kroes krullend haar.
Kroezig Krullend Haar rechtsmiddelen; Zodra de oorzaak van kroes krullend haar is vastgesteld, kan het gemakkelijk worden behandeld. Allereerst is het van essentieel belang voor mensen met dit haartype om hun haar met het vocht dat zij nodig heeft. Dit is de belangrijkste kroeshaar te verhelpen en kan gedaan worden door een verhoging van de inname van water. Oliën het haar vóór het wassen, kan ook helpen hydrateren haar. U haar met een hete olie behandeling om het haar te voeden en hydrateren grondig. De volgende stap zou zijn om pluizig krullend haar producten die zullen helpen bij de behandeling droog pluizig krullend haar gebruiken. Deze omvatten hydraterende droog haar shampoos en conditioners, leave-in serums en haar maskers. Zorg ervoor dat het product dat u gebruikt specifiek is bedoeld voor je haartype. Kies een geschikte kroes krullend kapsel dat maakt je haren lijken minder kroezig en beter beheersbaar. Een krullend haarspecialist in staat zal zijn om u te begeleiden over hetzelfde. Ten slotte moet u vermijden, zo veel mogelijk het gebruik van haar styling producten op uw haar. Proberen te voorkomen pluizig krullend haar, omdat dit meer kwaad dan goed doen strekken. Zelfs als je nodig hebt om ze te gebruiken, moet u gebruik maken van een bescherming tegen hitte serum voorafgaand aan de toepassing van de tool om uw haar.
Lees meer over:; Hair Care voor krullend haar; Kroezend Krullend Haar tips;; Hoe Krullend Haar Beheer Hieronder staan ​​een paar kroes krullend haar verzorgingstips. ; Olie en shampoo je haar minstens twee keer per week. Verhit de olie voordat u het aan uw haar en hoofdhuid en laat het nog steeds en geniet in uw haar voor minstens een uur voordat u het wast af. ; Voordat u de airconditioner, licht handdoek droog uw haar. Daardoor vervalt het overtollige water uit je haar en zal de airconditioner werk dieper te helpen in de haarfollikels. Was de conditioner goed als elke residu kan je hoofdhuid beschadigen. ; Breng een natuurlijke haarmasker voor kroeshaar minstens een keer per week. Je kunt je voorbereiden je eigen haarmasker met behulp van natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie, eiwit, honing en melk room. ; Laat uw haar te drogen en te voorkomen dat borstelen of haren kammen terwijl het nat is, het gebruik van leave-in conditioner is van essentieel belang om ervoor te pluizig krullend haar hanteerbaar. Laat je vingers door je haar licht en crunch ze zachtjes om de krullen te verschijnen zo natuurlijk mogelijk. ; Gebruik alle haarproducten met mate als hun overmatig gebruik kan leiden tot een verhoging van de kroes in je haar. ; Dus dit was allemaal over kroes krullend haar en hoe je kan ontdoen van dit haar probleem. Vergeet niet dat haarverzorging is uiterst belangrijk als je wilt haar te sterk, gezond en mooi.

No comments:

Post a Comment