Thursday 15 December 2011

Dwerg Cherry Tree

Een commercieel levensvatbare fruit, is de kers boom wijd gecultiveerd voor haar one gezaaid vlezige vruchten, de rode kers. De kers boom is ook een populaire ornamentele boom heeft een prachtige bloesems. Dwerg kersenboom wetenschappelijke naam is Prunus, en dit geslacht telt meer dan 60-70 soorten, natuur-en cultuurlandschap. Cherry voordelen voor de gezondheid zijn enorm en hun bloemen zijn even voedzaam voor de geest, een dwerg kersenboom genieten in uw eigen achtertuin, bladeren door een paar tips met betrekking tot haar groei en zorg.
Dwerg Cherry Tree informatie; With dwerg kersenboom rassen, kan men tal van opties om uit te kiezen; semi-dwerg om dwerg, bloei of niet-bloeiende of vruchtdragende of niet-vruchtlichamen. Dwerg of semi dwergsoort opgroeien tot ongeveer 12 tot 25 voet. Dwerg kersenboom rassen worden bevoordeeld ten opzichte van de volledige kleinbedrijf voor kleinere tuinen, tuinieren en container ook. Als ze klein zijn, ze nemen minder ruimte in beslag, vereist weinig inspanning te snoeien en de oogst kersen fruit, plus ze vruchten eerder dan hun full-size tegenhangers. Men moet om te beslissen of men de vrolijke voor versiering doel of een rendement wil, want hoewel alle bijna alle kersenbomen bloemen en vruchten te dragen, de gecultiveerde degenen benadrukken slechts een functie. Er zijn enkele struik zoals dwerg kers ook planten die er mooi als hagen. Lees meer op soorten bloeiende kersenbomen.
Dwerg Cherry Tree Aanplant; Een van de bloeiende boom types, cheery bomen zijn moeilijk te waarschijnlijk root, de reden waarom meeste mensen liever om hen kies uit plantenkwekerijen. Ze zijn gegroeid uit stek. Neem een ​​gezonde snijden in de lente, van een nieuwe groei, ongeveer 8 tot 10 centimeter lang, en dompel ze in een wroeten hormoon oplossing, en duw de stekken in een vochtige zaaimedium in een container. Bewaar container in een schaduwrijk gebied en de bodem vochtig totdat de snijden nieuwe wortels scheuten. Transplantatie in een nutriënt gewijzigd grond, en het bouwen van een berm rond het om het water vast te houden. Vermijd bodem die zware klei heeft, moet kersen worden geplant in goed doorlatende compost toegevoegd bodem. Men kan zelfs proberen het enten fruitboom methode.
Dwerg Cherry Tree Care; Watering de dwerg kersenboom wordt regelmatig belangrijk in het eerste jaar te bevorderen en vast te stellen wortels. Waarna het water volgens de klimatologische omstandigheden. Mulchen rond boom is sterk aangeraden om de te houden de bodem vochtig en het onkruid onder controle. Een goede bedrag van meststof, hoog in stikstof en kalium zal zorgen voor een goede bloemproductie alsook vruchten opbrengst. Echter nooit meer dan bevruchten, te veel stikstof brand de boom. Het beste zou zijn te investeren in een bodem pH tester. Lees meer op de bodem testen.
Een dwerg cheery boom is gevoelig voor geinfecteerd raken met bruinrot en de bladvlekkenziekte, die beide kan worden bediend met een systematische gebruik van insecticiden en germiciden. Andere plagen zoals bladluizen, maden, enz. Ook kan veroorzaken omvangrijke schade aan de boom. Dus altijd op zoek naar natuurlijke manieren om zich te ontdoen van hen, een natuurlijke manier zal ervoor zorgen dat uw vruchten uiteindelijk niet proeven als een insecticide. Vogels zijn een ander probleem, vooral wanneer de boom is vruchtvorming. De dwerg ras heeft een groot voordeel ten opzichte van andere kersenbomen, omdat een kleine boom of struik kan gemakkelijk worden gesaldeerd.
Dwerg Cherry Tree snoeien; De dwerg kersenboom heeft inschrijving stengels die zeer gevoelig zijn voor breuk, dus een licht snoeien voor het begin van de bloemen en vruchten zal heel nuttig zijn. Snoei als de boom jong is om een ​​sterke structuur op te zetten voor haar. Snoei de takken zodat licht en lucht circulatie, dit zal helpen bij het verminderen van de incidentie van infectie aan uw boom. Snoei alle gebroken, dode, beschadigde en zieke takken.
Lees meer over kersenbomen:; Sakura - Japanse Cherry Blossoms; Weeping Cherry Tree snoeien; Weeping Cherry Tree problemen; Harvest de dwerg kersenboom in het vroege voorjaar, of genieten van de witte of roze bloemen met slechts weinig zorg. En vergeet niet om die opgedirkte zoete kersen gebruik in heerlijke desserts.

No comments:

Post a Comment