Wednesday 14 December 2011

How op Bleach Hair

Hair bleken geworden een populaire trend om de haarkleur, of meer precies wijziging van de bestaande schaduw verlichten. Het is een riskante procedure en kan veroorzaken haarbeschadiging en huid. Vandaar, zorg ervoor u verzamelen informatie over de veiligheid en gevaren van haren bleken voorafgaand aan experimenteren het op uw haar. Hoewel iedereen kan haar bleken proberen, degenen die hebben natuurlijke donkere zwarte haar kan verplichten bepaalde behandelingen ondergaan om de gewenste schaduw krijgen. Dit artikel hoogtepunten op hoe bleekwater haar thuis. Lees meer over bleken zwart haar.
Hoe Bleach Hair?
If you have recently treated uw hair or colored with products containing metallic salts, do not bleach hair immediately. Eveneens in haarbeschadiging verminderen, wordt verwacht dat u bepaalde haarverzorging tips vooraf volgen. Sprekend over het haar bleekmiddel, kunt u gebruik maken van natuurlijke ingrediënten en / of chemisch geformuleerd bleken producten om je haar lichter te maken. Volgende is een eenvoudige stap-voor-stap procedure over hoe te bleken haar met peroxide.
Stap # 1; U moet uw haar bereiden voordat ondergaat hair bleken procedure. Shampoo en kam je haar zachtjes, teneinde klitten en / of knopen verwijderen. Ervoor dat u uw vingers soepel run door je haren ten tijde van bleken. U kunt voeren een haarstreng test om de controleren na resultaten.
Stap # 2; Voor het bleken haren op uw eigen, draag veiligheidshandschoenen en gebruik een geschikte borstel. Neem een ​​schone spray fles (voorkeur een nieuwe) en vul het met verdund waterstofperoxyde (3 procent concentratie). In geval u wilt uw haar markeren, kunt u gebruiken in plaats een katoenen bal van een spray fles naar peroxide toepassing in de haarstrengen.
Stap # 3; Verdeel je haar in delen en beginnen spuiten waterstofperoxide, terwijl het haar nog nat is. Voor een eenvoudige toepassing, te beginnen vanaf de achterkant en ga naar de top. Spuit niet de oplossing direct bij de hoofdhuid als het kan huidirritatie veroorzaken. Zodra u klaar bent met het toepassen van het peroxide oplossing voor het haar, kam je haar en op het plastic kapje.
Stap # 4; Houd de waterstofperoxide oplossing in het haar uitsluitend voor de tijd bedongen (ongeveer 15 minuten). Wassen haar zeer snel kunnen niet geven de gewenste haarlengte schaduw, terwijl behoud het voor een langdurige periode kan haarbeschadiging veroorzaken. Houden dit in gedachten, noteer de tijd en haarwassen dienovereenkomstig.
Stap # 5; Na het verlaten van peroxide voor de gestelde termijn, dan kunt u grondig spoelt u uw haar met koud water. Hair experts zijn van mening dat met koud water haarbeschadiging minimaliseert en uw haar meer glans aan het haar. U kunt gebruiken een milde shampoo om sporen van peroxide from verwijder de haar en hoofdhuid (eventuele). Lees meer over home haren bleken.
Stap # 6; Het is gebruikelijk dat haar bleken met peroxide of enige andere bleking ingrediënt veroorzaken haarbeschadiging. Teneinde droog en beschadigd haar herstellen, overweeg een diepe conditioning behandeling met een kwaliteitsproduct nadat u lichter uw haar. Hair bleken geeft geen onmiddellijke resultaten, maar je zult merken een lichte haarkleur na een paar weken.
U zou graag meer over know:; Hair Bleken Ideeën; Hoe Bleach Hair Blonde; In geval u een query hebben op hoe bleekwater haar met citroensap, volg dezelfde tips als hierboven behulp vers citroensap plaats van peroxide in teneinde lichter uw haar. Terwijl sommige mensen beschouwen bleken haar met Clorox (een commercieel reinigingsmiddel), heeft het risico van veroorzaken haarbeschadiging en hoofdhuid. Voor de beste resultaten, neem hulp van een haarexpert voor bleekprocessen haren, eerder dan procedure met het op uw eigen.

No comments:

Post a Comment