Friday 23 December 2011

Hibiscusplant Care

De tropische hibiscus bloem behoort tot een groot geslacht van bloeiende planten in de familie Malvaceae, dat meer dan 200 natuurlijke soorten en talloze cultivars en hybriden omvat. De grote verscheidenheid van hibiscus groeit in warme, gematigde, subtropische en tropische gebieden over de hele wereld in de vorm van jaarlijkse en meerjarige kruidachtige planten, en houtachtige struiken die een hoogte van een kleine boom kan bereiken. Hibiscus zijn verdeeld in twee hoofdcategorieën; tropische en winterharde. Tropisch, zoals de naam suggereert, groeien in regio's die een warm gematigd klimaat te bieden, terwijl winterharde hibiscus is gekweekt uit inheemse wilde hibiscus bloemen die zijn winterhard genoeg om te passen zone 4 klimaten ook. Hibiscusplant zorg zal ervoor zorgen dat uw hibiscus goed groeit en bloeit zelfs nog beter.
Hibiscus plant; Hibiscus planten zijn houterig, en in de meeste gevallen zal uitgroeien tot kleine bomen bij opgeleid om dit te doen. Het blad is dof tot een glanzende groene met bloemen die variëren in grootte ergens tussen de 3 tot 4 centimeter tot en met 8 tot 12 duim in diameter. Hibiscus bloemen kunnen enkele of dubbele bloemblaadjes, enkel worden gekleurd of met tinten, hetzij van dezelfde kleur of verschillende. De bloemen, groot of klein, het bereik in levendige kleuren en tinten van roze, rood, oranje, magenta, paars, creme, geel, en een helder wit onder andere kleuren. Nieuwe cultivars zijn ontwikkeld die niet alleen veel kleuren bieden, maar rassen die met gegolfde randen, tweekleurige en donker te geaderd. De bloemblaadjes zijn delicaat, papierachtige dunne met een prominente stamper en meeldraden in het centrum. Hardy hibiscus kan gemakkelijk worden onderscheiden van degenen tropische, winterharde blad is dof groen, terwijl de tropische daarvan zijn een donkergroene. In warme klimaten, bloemen bloeien bijna ronde van het jaar, terwijl in koudere klimaten, ze bloeien midzomer en blijven tot de vorst sets inch De bladeren zijn afwisselend geplaatst, zijn eenvoudig, ovaal tot lancetvormig, met marges die kunnen worden getande of gelobde. De bast wordt een tint die donkerder bruin als het groeit oud, en zodra je plant is goed ingeburgerd, zal het consequent produceren groter en helderder bloeit.
Hibiscus Plant Care; Beide categorieën hibiscus zijn winterhard in hun groei patronen, en zullen overleven de meeste klimatologische omstandigheden, met uitzondering van extreme winters. Hibiscus kan worden gekweekt door middel van stekken, hetzij via de graft methode te starten of door ze in de bodem, en zaden. Zaden worden vaak niet gebruikt als ze een lange Tine om te ontkiemen en in de meeste gevallen, dat doen ze niet bloeien. Men kan altijd hop naar een kwekerij die gespecialiseerd is in hibiscus rassen en geloof me de keuze te maken kunt verbijsterend zijn. Hibiscus doen het goed in beide; grond als ook in grote potten. Lees meer over winterharde hibiscus zorg.
Hibiscus Care; Hibiscus, zoals zon, volledige en overvloed. Hun kleuren zullen staan ​​waar wanneer blootgesteld aan een adequate hoeveelheid zon. Hibiscus groeit in de schaduw te dragen kleinere bloemen met doffe kleuren. Omdat tropische ze graag goed doorlatende vruchtbare grond, vochtig, maar niet het water behouden. Handhaven van de pH-balans van de bodem tussen 6,5 en 7,0. De bodem moet rijk zijn in termen van de vruchtbaarheid en niet verdichten. Voeg perliet, veenmos, kokosvezel, bot-of vismeel aan. Water hibiscus per het klimaat, het dagelijks in de zomers en winters spaarzaam (als de bovenste grond droog wordt). Een grote bloei of zelfs knoppen wachten tot bloei moet je indicator om veel water moeten geven, en weinig of geen bloemen, voor minder water geven. Hibiscus plant veel voedingsstoffen tijdens haar groeit ook als bloeiende periode. Use meststoffen met een hoog niveau van kalium en fosfor bevatten langdurige groei te bevorderen. Vloeibare meststof kan worden toegevoegd om de 15 dagen, of langzaam loslaten die elke maand.
Hibiscus overleven niet temperaturen onder 32 º F, vandaar ervaren tuiniers advies dat zij worden geteeld meer in potten en containers, dan in de grond in de regio's die gevoelig zijn voor koude droge winden en / of vorst. Winter zorg voor Hibiscus houdt mulchen te houden de bodem warm en wortels van bevriezing, een vorst plant doek om de hele plant warm houden, en / of verplaatsen van de plant binnenshuis, indien mogelijk. Een ander aspect van hibiscus het verzorgen van planten in de winter is het geminimaliseerde gebruik van meststoffen. Avoid bemesten als de plant gaat meestal tot een semi-slapende fase. Dus niet toe te voegen kunstmest en dwingen tot nieuwe groei ontkiemen van bladeren en bloemen.
Hibiscus snoeien; Snoeien hibiscus is gemakkelijk, snoei alleen in het voorjaar. Hoe je snoeien is afhankelijk van, nou ja, waarom u wilt gaan snoeien. Een jonge plant kan worden gesnoeid om het meer bushier, of een sterke structuur en vorm te ontwikkelen, terwijl de gevestigde degenen kunnen worden gesnoeid in de lucht en het licht flow te verhogen tussen de takken, de groei te bevorderen en de bloeiperiode te verlengen. Vergeet niet om pinch korting op alle deadhead bloemen, meer bloemen te garanderen. Hibiscus kan hard worden gesnoeid om de groei te controleren. Maar zorg ervoor dat je het doet in het voorjaar en het water dat goed. Snoei alle dode en zieke hout, samen met takken die verstrikt hebben gekregen.
Pest Control voor Hibiscus; Trouwens, bladluizen op hibiscus, het is heel gevoelig voor andere ziekten en plagen, zoals wolluis, spint, wittevlieg, trips, rupsen, slakken, milliepede, enz. Vandaar, hibiscus zorg ook betrekking heeft op schade door ongedierte bestrijding. Een regelmatige spray van germiciden en snoeien zal van de meeste plagen. Schimmelziekten zoals bladvlekken, en wortelrot en kraag rot moeten worden bekeken in individueel en dienovereenkomstig worden behandeld. Bud drop en geelverkleuring van de bladeren zijn fysiologische stoornissen die blijvende schade aan de plant kan veroorzaken. Bud neerzetten treft in het algemeen winterhard hibiscus, waar toppen af ​​te vallen voordat ze bloeien. Als het gebeurt met een constante regelmaat, voor de juiste winterharde hibiscus het verzorgen van planten, het beste aan de hibiscus met een ander ras te vervangen. Het blad verkleurt naar geel en afhaken is een natuurlijk proces in deze planten, maar als de IT-er gebeurt met de bladeren en stengels naar de top van de struik, is het tijd om de oorzaak te vinden. In de meeste gevallen gebeurt er als meststof of insecticiden overmatig worden gebruikt, of er is te veel of te weinig vocht rond de wortels. Voordat men begint te klakkeloos gebruik van insecticiden, begrijpen wat er van uw installatie toegebracht, en onderzoek verschillende middelen om hen te controleren. Lees meer op de groei van Hibiscus: de zorg voor hibiscus planten.
Of outdoor hibiscus het verzorgen van planten, winterharde, tropische of indoor zorg, hibiscus gedijen wanneer aandacht besteed, en de jouwe zal ook lonende u langs de weg met bloemen die zijn ongeëvenaard in schoonheid elegantie!

No comments:

Post a Comment