Monday 26 December 2011

Black Hair Braid Kapsels

Vlechten worden gevormd wanneer drie secties van het haar samen zijn gevlochten. Zij over het algemeen er goed uitzien op Afro-Amerikaanse vrouwen. Vanwege hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om de persoon geven een nieuwe, unieke uitstraling, zijn zij ook gedragen door mensen over de gehele wereld.
Black Hair Braid Kapsels
Zwart haar vlecht stijlen eerste ontstaan ​​in Afrika, waarna Afro-Amerikanen droeg ze op een andere manier met een unieke stijlen. Deze kapsels zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Vlechten kunnen worden omgezet in verschillende stijlen en patronen geven je een coole look. Bovendien, met er goed uitzien, moet u ook geen zorgen te maken over het beheer van je haar. Deze kapsels hoeft alleen maar een bepaalde hoeveelheid van haar verzorging en onderhoud. Het proces van het maken van vlechten kan tijdrovend zijn, maar na het krijgen van zwarte haren vlechten, kapsels veranderd kan worden in veel verschillende patronen om een ​​aangepaste look hebben, zonder dat moet worden unbraid.
Meest populair Black Hair Braid Kapsels
Cornrows; Dit surpluspercentage bestaat uit het haar gemaakt in vlechten die heel nauw ingesteld op de hoofdhuid. When vlechten zijn gemaakt op de kop, ze lijken rijen van maïs in een veld, en dus hun naam 'cornrows'. Ze kunnen worden ingesteld in vele verschillende cornrow ontwerpen, zoals Zig Zag, cirkelvormig, en verschillende andere stijlen. Dit kapsel is vooral geschikt voor kinderen en jonge mannen. Echter, in sommige gevallen kan vrouwen ook de voorkeur aan om het te dragen. Lees meer over cornrow vlecht stijlen.
Micro Vlechten: Dit zwarte haarstijlen worden ook wel als onzichtbaar of pixie vlechten. Micro vlechten kunt u haar op een natuurlijke beweging hebben, met de rendering de mogelijkheid van het dragen van verschillende patronen. Micro vlecht kapsels zijn gewoon gemaakt door vlechtwerk zeer kleine delen van haar. Het dragen van dit kapsel wordt niet aanbevolen voor mensen met droog of bros haar, omdat het niet goed passen met zulke haren.
Korte Single Vlechten; Korte enkelvoudige vlechten de beste kapsels voor Afro-Amerikaanse vrouwen die kort haar. This kapsel geeft een zeer nette en professionele uitstraling voor vrouwen. Het bestaat uit vlechten die bestaat uit haar dat tot aan de schouders. In het kort enkele vlechten, als je wilt kun je ook kralen zetten aan de uiteinden.
Dikke Vlechten; Dit kapsel heeft betrekking op alle van het haar wordt gevlochten in een grote vlecht dat kan worden overgelaten ontspannen of geweven in zichzelf als een broodje. De belangrijkste vlecht kunnen worden geweven in vele andere complexe patronen. In dit hairdo, is geheel van het haar wordt gebruikt om de vlecht te maken, en niet alleen bepaalde secties.
Vlechten boom; Een boom gevlochten kapsel is ook een van de populaire zwarte haren vlecht kapsels. In dit kapsel, zal de kapper cornrow al uw natuurlijke haar op de hoofdhuid, en vervolgens weven de natuurlijke haren op de rijen. Dit zal u toelaten om het even welk soort kapsel die u wilt hebben. Boom vlechten zijn een van de beste zwarte haren vlechten weave stijlen voor Afro-Amerikaanse vrouwen.
Andere Braid Kapsels; Micro cornrow kapsels zijn een mengeling van micro vlechten en cornrows, die gemaakt zijn op korte en lange haren. Vanaf de voorkant, zou het eruit zien als een cornrow, en van achter eruit zou zien enkele micro vlechten. Lange enkele vlecht kapsels zijn gemaakt op haar een beetje onder de schouder. De vlechten zijn vergelijkbaar met die van korte, enkele vlechten maar op langere haren.
Lees meer over:; zwarte gevlochten kapsels en Hair Weave Styles; Afro-Amerikaanse haarvlechtkunst Styles; Braid Kapsels voor zwarte vrouwen; Dit waren slechts een paar van de zwarte haren vlecht kapsels. U vindt er veel verschillende soorten, zoals micro wendingen, garen vlechten, sluizen, enz.

No comments:

Post a Comment