Thursday 1 December 2011

Hete olie Hair Treatment

Veel mensen lijden aan het probleem van droog, dof, beschadigd en futloos haar. De fundamentele reden achter een dergelijke conditie van je haar is het ontbreken van oliën in uw hoofdhuid om vocht vast te houden in. Er kunnen verschillende factoren die verantwoordelijk zijn voor de ontoereikendheid van de oliën in het haar. Degene die de meest prominente en gemeenschappelijke genetische aanleg is. Je genetische make-up kan zodanig zijn dat de huid, vooral op de hoofdhuid, niet natuurlijke oliën van de vereiste bedragen te produceren. Dus je haar is een tekort aan vocht.
Andere redenen kunnen worden alledaagse milieuproblemen die temperatuur veranderingen, vervuiling en vochtigheid op te nemen. Toe te voegen aan deze regelmatige borstelen en het gebruik van haarverzorging en styling producten zoals krulspelden, stijltangen, stoomboten en drogers kunnen de natuurlijke oliën te verwijderen uit je haar. Gelukkig is er een doeltreffende methode van behandeling van de aandoening goed. Dit is haar hete olie behandeling. Ga door de volgende rekening om een ​​aantal nuttige informatie te krijgen, en ontlenen profiteren. Lees meer over haar behandeling voor beschadigd haar.
Zelfgemaakte Hot Oil Hair Treatment
Er is een gemakkelijke manier de behandeling van uw droog en beschadigd haar thuis. De benodigde materialen zijn olijfolie, canola olie, honing en essentiële oliën (alleen wanneer u parfum nodig hebt).
Neem vier eetlepels elk van olijfolie en canola olie in een kleine kom. U kunt soja-olie of mayonaise ook in plaats van olijfolie en canola olie. Voeg 2-3 theelepels honing aan. Meng alle ingrediënten goed. Warm het mengsel door het bijhouden van de kom op een verwarmde pan. Breng dit mengsel op je hoofdhuid en het haar gelijkmatig over alle kanten. Met het oog op deze taak van de toepassing van olie en honing mengsel op je haar te maken, kunt u uw haar verdelen in verschillende secties en werken op elke sectie afzonderlijk. Zorg ervoor dat ieder onderdeel van het haar is bedekt met het mengsel van wortel tot punt. De oliën en honing zal de veel-vereiste olie en vocht aan je hoofdhuid en haren.
Zodra u klaar bent met de toepassing van het mengsel op je haar, masseer je hoofdhuid door het uitvoeren van uw vingers op het door je haren. Doe het voor minstens 5 minuten of tot je voelt warmte op je hoofdhuid. Neem een ​​handdoek en doop je hem in warm water. Neem de handdoek uit en knijp het om extra water te verwijderen uit het. Verpak uw hoofd goed met dit natte en warme handdoek. Houd hem aan voor 30 minuten. Dit wordt gedaan om een ​​doeltreffende penetratie mogelijk te maken. Neem het uit en grondig wassen je haar met veel water. Gebruik een hoogwaardige shampoo bedoeld voor droog en beschadigd haar aan uw haar goed te wassen en te verwijderen vettigheid. Wikkel een schone handdoek om je haar te zoethoudertje het water.
Laat je haar aan de lucht drogen. Niet kam het haar terwijl het nat is als het verzwakt de haarwortels, die uiteindelijk leidt tot haaruitval. Kam je haar voorzichtig helemaal in wanneer het droog is. Vindt u uw haar zacht, glad en geconditioneerd. Dit is zeker de magie van hete olie haar behandeling thuis. Om zich te ontdoen van droogheid van je haar en geef het een zijdeachtig en spectaculair uitzien, moet u deze in overweging genomen-in om de beste hete olie haar behandeling ten minste eenmaal per week. Proberen te doen een keer per week voor de eerste 3-4 maanden. Als u voldoende verbetering van de conditie van je haar te vinden, kan je je haar een keer te behandelen met hete olie in 2 weken.
Meer informatie over Hot Oil Hair Treatment
Omdat uw haar van nature droog en mist vocht, is het raadzaam dat u hete olie de behandeling uit te voeren voor haar minstens een keer in 15 dagen. Dit zal helpen uw haar altijd gezond te blijven, gehydrateerd en goed geconditioneerd. Heet haar oliebehandeling is ook een aanrader voor geverfd of gekleurd haar. In geval van ernstige schade of droge haren, wordt heet olie behandeling waarbij micro-siliconen conditioners blijken te zijn van grote hulp. Een dergelijke behandeling bevat een Self-opwarming conditioner die wordt gemasseerd in het haar. Het wordt gevolgd door het dragen van een verwarmings-cap om de absorptie van de ingrediënten in de cortex en de kern van het haar mogelijk te maken. Deze bijzondere manier van het krijgen van hete olie behandeling voor haar vereist niet alleen relatief meer tijd en inspanning, maar ook meer kosten. Echter, de voordelen van een dergelijke vorm van hete olie haar behandeling langdurig.
Lees meer over:; Beschadigde Hair Care; Home Remedies voor droog haar; Of het nu commerciële of zelfgemaakte hete olie haar behandeling, het effect op je haar geeft zeker het een goede gezondheid en spectaculaire verschijning. Lukt om tijd uit te trekken voor je haar en beter, mooier uitzien, en duizenden oogbollen grab om je heen. All the best!

No comments:

Post a Comment