Sunday 25 December 2011

Dye donker haar

Te verven donker haar kan heel lastig zijn. Men moet veilig om te spelen met drie tinten lichter is dan wat je hebt. Het is heel gemakkelijk te donkere haarkleur lichter en zo lang als je naar een goede kapper, kunt u veilig kleurstof donker haar blauwe of een kleur die je kan maken. De enige gedoe met kleuren donker haar is de lichtere tinten zijn niet zo duidelijk op donker haar. Dus sommige hebben de neiging om toevlucht te nemen tot het bleken van het haar en dan verven van het haar opnieuw naar de gewenste kleur. Het resultaat is droog beschadigd haar dat hooi nu lijken, dankzij een aantal gestoorde haarkleuring ideeen. Dus er is natuurlijk iets wat we kunnen doen om donkere haarkleurmiddelen, eens kijken wat dat wordt verhuurd.
Hoe je duistere Hair Dye?
Als u wilt dat uw donkere haarkleur lichter, kunt u dit doen zonder bleaching. Dus je kunt gaan op twee manieren over. Ofwel ga je naar een haar stijlvolle en laat haar het werk van haar magie op je haar of je naar je plaatselijke winkel en koop een goede haarkleuring kit bedoeld voor donker haar en aan de slag. Voor de laatste benadering, u nodig heeft om nog wat klaar, zoals vaseline, handschoenen, kam en een schaal om het haarkleurmiddelen mix. Door de manier waarop moet u minstens een Deel 40 ontwikkelaar.
Je moet weten dat als je wilt haarkleurmiddelen geen schaduw, het resultaat zal verschillende vormen van wat misschien wel getoond op de container van de haarverf. Niet de schuld van de cosmetische bedrijven hiervoor haarkleur op donkere haar is altijd een paar tinten donkerder is dan wat er moet daadwerkelijk verschijnen. Dus houd hier rekening mee wanneer u naar uw haarkleurmiddelen kopen. Als u wilt donker haar blauwe kleurstof dan, herinneren als het gaat om een ​​warme blauwe schaduw, zal het alleen zichtbaar in het zonlicht. Lees meer over haarkleuring ideeën.
Dus om de kleuring te beginnen, moet u eerst shampoo je haar aan de olie en vuil dat kan dan zelf hebben ondergebracht op je haar te verwijderen. Dan gelden de gelei op je voorhoofd en oren, is dit ook te voorkomen stervende uw huid samen met uw haar. Dan moet je draag je handschoenen en mix in het haar kleurstofmengsels terwijl volgt de instructies. Vervolgens met behulp van een kam, deel je haar en gelijkmatig de verf, waardoor het op voor ruim 45 minuten of hoeveel tijd de verpakking van de kleurstof zegt. Later, was je haar en de conditie van het goed. Zodra je haar uitdroogt, zult u merken de verandering in kleur. Zo zie je, het mogelijk is om donkere haarkleurmiddelen zonder bleken.
Gekleurd Haar: Zorg
Aangezien je haar is donker, is de kans dat de kleur zal verdwijnen gemakkelijk af als je niet goed zorg te dragen voor je haar. Vergeet niet om altijd gebruik maken van een kleurversterkende shampoo of conditioner. Volg een goede haarverzorging routine. Het is altijd het beste om een ​​intensieve verzorging voor je haar een keer per week. Dit kan thuis gedaan worden met enkele eieren en yoghurt of mayonaise. Als je kleurplaat donker haar lichter te maken, dat dit kan natuurlijk ook worden gedaan zonder chemicaliën te onthouden. U kunt wassen je haar met een beetje citroensap en dit zal geleidelijk lichter je haar. Sommige vrouwen zelfs zweren bij honing.
Lees meer over:; Dye donker haar rood; Dye Donker Bruin Haar; Dye donker haar Blonde, Dus dit is waar ik teken van. Kleurstof donker haar onbevreesd en wees niet bang om te experimenteren. Goed eten en regelmatig te oefenen, zal dit helpen uw haar te herstellen van de beschadiging van haarkleuring.

No comments:

Post a Comment