Friday 2 December 2011

Brandstofpomp vervangingskosten

Een voertuig dat een ingewikkeld en complex mechanisme, is elk deel te onderling verbonden en belangrijk, uit het oogpunt van de werking ervan. Brandstofpomp is een van deze onderdelen. Het is eigenlijk een elektrische of een mechanische pomp die druk in het brandstofsysteem creëert, met het oog op gas van de brandstoftank naar de motor van de motor. Brandstofpompen zijn hoofdzakelijk twee soorten, een mechanisch is en de andere, in plaats van de nieuwere versie, is de elektrische is. Mechanische brandstofpompen werden gebruikt in de oude dagen. Echter, in recente tijden, hebben de meeste van de leidende autofabrikanten van de wereld, begonnen met het installeren, elektrische brandstofpomp, als gevolg van hun betere prestaties, over hun mechanische tegenhangers. In het algemeen, hebben brandstof pomp niet vaak worden vervangen, omdat het is gemaakt om te dienen voor een lange tijd. Maar, over een periode van tijd, vervanging noodzakelijk wordt, als het begint invloed zijn op de prestaties van het voertuig. Ja, wat zijn die factoren die leiden tot schade aan de brandstofpomp en als vervanging de enige optie om schade te herstellen, wat is dan de brandstofpomp vervangen kosten? Een antwoord krijgen op deze vragen, in de tekst hieronder ... Lees meer over auto problemen.
Factoren schade aan de brandstofpomp
Hoewel ontworpen om te dienen voor een lange periode van tijd, kan de brandstof pomp tegenkomen schade op grond van bepaalde gebeurtenissen, die hieronder worden vermeld. ; Een van de meest belangrijke redenen voor de schade van de brandstofpomp is roest en stof. Verontreinigde deeltjes, soms door voorbij de inlaatfilter sok (apparaat, filteren stof en verontreinigde deeltjes) en infiltreren de brandstof pomp op een vastlopen in. Als gevolg daarvan, de brandstofpomp afbreekt en de motor ook wordt oververhit. ; Het meest voorkomende probleem met elektrische brandstofpompen is dat ze ervaring dragen en op de roller versnellingen, borstels, anker, lagers en de pomp schoepen scheuren. Dit resulteert in het verlies van druk, hetgeen leidt tot de inefficiënte prestaties van de motor. ; Andere redenen die leiden tot een beschadiging van de brandstofpomp zijn, onvoldoende toevoer van brandstof in het voertuig voor een lange tijd. Brandstof, in feite werkt als een smeermiddel en als koelmiddel voor de brandstofpomp. Daarom, als er voldoende toevoer van brandstof niet gewaarborgd is, dan is een voortijdige schade aan de brandstofpomp is onvermijdelijk. Lees meer op auto onderdelen. ; Brandstofpomp vervanging Prijs
Schade of breuk veroorzaakt door een van de hierboven genoemde factoren zou aangeven brandstofpomp vervangen. Nu, als je over de juiste kennis van alle onderdelen en weet ook de brandstofpomp instructies over het vervangen, dan hoeft u alleen een beetje tijd en wat geld te investeren de aankoop van een nieuwe brandstofcel pomp en dan bent u klaar om de taak uit te jezelf. Echter, als u niet zeker bent over, dan moet u uw voertuig te nemen om de monteur en het probleem opgelost meteen. Nu spreken van de kosten van de brandstof pomp vervangen, het grootste deel van de mechanica heffing ergens rond de USD 350 - EUR 600. Deze kosten omvat de lokale arbeidsmarkt heffingen, aankoopkosten die betrokken zijn bij de aanschaf van de nieuwe brandstof pomp en het tarief per uur. Als de omgeving delen ook zijn beschadigd, dan zijn ze misschien te repareren. Dus die reparatiekosten zal ook opgenomen worden in de brandstofpomp vervangingswaarde. Basic netheid en de inspectie voor verontreinigde deeltjes in de brandstof injectie systeem, ook daadwerkelijk optreden als een preventieve maatregel tegen breuk en dus de levensduur van de brandstofpomp. Lees meer over autoreparatie. U kunt ook de volgende artikelen ook interessant:; Brandstofpomp problemen; Symptomen van een slecht Brandstofpomp; Brandstof pomp moet onmiddellijk worden vervangen, omdat het kan leiden tot verdere problemen in het voertuig, schade aan andere delen en daarom veroorzaakt slechte prestaties. Hoewel, ik heb gegeven een reeks van brandstofpomp vervangingswaarde, is onderhevig aan verandering, want na alle lokale arbeidskosten, die betrokken zijn complicaties en ook de expertize van de monteur (van het oogpunt van de tijd die nodig is om deze taak uit te voeren) , variëren van locatie naar locatie en voertuig naar voertuig.

No comments:

Post a Comment