Monday 5 December 2011

Rem REPARATIE

U gebruikt remmen om uw auto waar en wanneer u wil ook stoppen. Komt er een tijd hoewel, waar de remmen stoppen met functioneren of je moet het pedaal indrukt echte harde voor de remmen om enig effect hebben. Ontbreken van remvloeistof in uw voertuig of een probleem van de remleiding veroorzaken deze storing. In het geval van de laatstgenoemde, moet u een remleiding reparatie aan het probleem op te lossen.
Remleidingen in auto zijn verantwoordelijk voor de reizende van remvloeistoffen uit de hoofdcilinder naar de wielen. Kraken van de remleidingen, corrosie of roesten van de remleidingen zijn enkele van de gemeenschappelijke remleiding problemen. Constant slijtage, of wrijven van de remmen met metalen voorwerpen kan veroorzaken roesten van de rem lijn. U kunt ervoor kiezen om de hele remleiding, of slechts een deel van het te vervangen. Echter, het is altijd beter om de hele remleiding vervangen, zodat je niet dezelfde problematiek opnieuw en opnieuw.
Gereedschap nodig voor Rem REPARATIE
Je nodig zou hebben de volgende gereedschappen voor uw remleiding reparatie:; New remleidingen; remvloeistof; Compressie kit; slangenset Cutter; Set van normale moersleutels en lijn moersleutels; Penetrant; Steun Stands; Tape maatregel; Hoe to Repair Brake Line?
Zodra u alle tools verzameld voor remleiding reparatie, is het tijd om de procedure te starten. Controleer met de mate van roest op de remleiding. Als de hele remleiding is verroest, zul je het moeten vervangen. In een dergelijk geval, genieten de fittingen die u wilt verwijderen penetrant. ; Schroef de beugels die de rem lijn zijn vasthouden aan het frame behulp een ratel. ; Als u vervangt slechts een deel van de rem lijn, dan uitgesneden de sectie met een tubing cutter en verwijder de remleiding met de hulp van lijn moersleutels. ; Zodra u verwijdert de verroeste remleiding, moet u gebruiken, om de grootte van uw nieuwe rem lijntest. Plaats zowel de remleidingen ene naast de andere. Nu voor zorgen dat de lengte van de nieuwe remleiding is gelijk aan de oude remleiding en maak soortgelijke bochten op de nieuwe een, behulp een buis bender. ; Na het maken van de nieuwe remleiding, zoals de oude in termen van de omvang en bochten, zal je de nieuwe remleiding vast te stellen in de auto. Draai de fittingen met behulp van lijn sleutels. ; Met behulp van een slang cutter, uitgesneden extra breuklijnen. De compressie kit bestaat uit twee ferrules, twee eindkappen met een gat in het midden, en een centrum buis. Aan het ene uiteinde van de remleiding, bevestig de eindkap en aan de andere kant stellen de ring. Nu houd deze remleiding in de ene hand met de centrale buis in de andere. Nemen de remleiding en druk hem hard in het centrum buis, vergrendeling met de eindkap. Met behulp van een sleutel, draai de eindkap. ; Neem de nieuwe remleiding en duw deze in de oude lijn, werkje de oude lijn op het vat uiterst strak. Herhaal hetzelfde voor de andere kant. , Nu dat het werk op de rem lijnen is gedaan, moet je de remmen bloeden, om eventuele lucht uit de remleiding. Voor dit, ervoor dat remvloeistof is volledig gevuld in de hoofdcilinder reservoir. Draai de rem ontluchtingsschroef op een van de wielen. Vraag iemand om in de auto zitten, start het, en houd het rempedaal helemaal naar beneden. Houd deze ingedrukt totdat alle lucht is verdwenen en remvloeistof begint komende uit de remleiding. Doe dit voor alle vier de wielen, en zodra dit gebeurt is, vullen de master cilinder met remvloeistof. ; Voor uw bijstand, remleiding reparatiesetjes zijn ook beschikbaar in de markt. Deze kits bestaan ​​van alle dat u noodzaak voor remleiding reparatie, waaronder remblokken, remvoering en rem rotors. Koop een goede merknaam remleiding reparatiesets, als u niet zou willen sub-gestandaardiseerde onderdelen gebruiken voor uw auto.
Lees meer over:; Car problemen; auto reparaties; veiligheid van auto's; De remleiding reparatiekosten komt om overal in de buurt VS zullen $ 70 tot US $ 100, afhankelijk van uw auto. De onderdelen zijn niet dat dure en het is een 2 tot 3 uur baan bij het meest. Het is aangeraden dat, als je geen ervaring in het repareren van een auto of niet goed vertrouwd met de auto-mechanisme, neem uw auto naar een monteur voor de remleiding te repareren.

No comments:

Post a Comment