Friday 2 December 2011

Gothic Tattoo Designs

Er is een gemeenschappelijke misvatting onder mensen die Gothic tattoo ontwerpen die uitsluitend zijn gerelateerd aan de wereld van dood en duisternis. Echter, de waarheid is dat deze tatoeages ook kan worden als creatief, ontwerpopdracht, en artistieke als je ooit kunt bedenken. Vanwege de schoonheid en de aantrekkelijkheid van gotische tattoo designs, zijn meer en meer mensen kiezen om ze te dragen.
Rassen van de gotische Tattoos
Er zijn vele soorten van gotische tattoo ontwerpen die kan eenvoudig zijn of die met uiterst ingewikkelde ontwerpen. Een goed voorbeeld van een eenvoudige gotische tattoo zou een kleine draak op de achterkant van de nek gedaan met behulp van zwarte of groene inkt. In complexe Gothic tattoo ontwerpen, kan de ontwerpen worden zo gecompliceerd dat het wellicht tijd voor de watcher om te weten wat alle tattoo eigenlijk is opgebouwd uit te nemen. Bijvoorbeeld, een tattoo die bestaat uit een grote kleurrijke draak of een slang wurgen een man die op zijn beurt probeert terug te vechten.
In grote lijnen zijn er twee soorten van de gotische tatoeages; de fantasie zijn en het occulte Ones. De eerder vermelde betrekking op alle fantasy entiteiten zoals als Fairies, draken, zeemeerminnen, vampieren, enz.; terwijl de laatste twee betrekking hebben op occults of heidense en Wicca praktijken zoals tarot, vijfhoek, athame, schedels, ankhs, enz. Daarom, wanneer we zeggen Gothic tattoo designs, maar kan engel tatoeages, cross tatoeages, duivel tatoeages, draak tatoeages, fee tatoeages, hagedis tatoeages, Monster tatoeages, schorpioen tatoeages, slang tatoeages, tribal tatoeages, om maar een paar te noemen.
Lees meer over:; Gothic symbolen; Angel Tattoo Designs; Fairy Tattoos voor vrouwen; Gothic Tattoo Designs
Zo simpel Gothic tattoo designs kunnen klein zijn, kunnen ze worden gemaakt ergens op of achter de nek, arm, been, voet, of op het voorhoofd. Als u besluit om ingewikkelde Gothic ontwerpen te maken, zou je nodig hebt een bepaalde hoeveelheid van de ruimte; zoals op de borst, rug en hele arm, maag, enz.
Gemeenschappelijke Gothic tattoo ontwerpen zijn een kruis dat ook is, versierd gecombineerd met prikkeldraad en messen, een upside-down zwaard met een slang kruipen naar de top; een schedel bedekt met groene klimmers; een rood-gekleurde hart met enorme vleugels, maar opgesloten in en een grote rode draak. Deze tattoo ontwerpen kunnen zelfs uit van de omgeving en instellingen uit de gotiek, zoals een gruwelijke kasteel van de duivel.
Gothic portret tatoeages zijn ook bekend onder de tattoo liefhebbers, zoals een gezicht van een vrouw met lang haar die bestaat uit kleine schedels. Enkele andere populaire modellen zijn een grote schedel met haar gemaakt in roze bloemen, grote sterren met schedels binnen, een bloeddorstige vampire bijten een vrouw, een draak of de duivel bindt met een kruis, het lichaam van een fee, maar het gezicht van een heks, etc. Éen van de meest enge tattoo ontwerpen is een grote gezicht van de duivel, monster, heks, of Dracula met extra details.
Lees meer over:; Dragon Tattoo Betekenis; Dragon Tattoos op de rug; Tribal Dragon Tattoos; Scorpion Tribal Tattoos; Ook zijn er een keur aan gotische tatoeages ontwerpen beschikbaar. Om te weten wat meer ontwerpen, kun je gewoon surfen op het internet voor een goede patronen en tattoo combinaties waarvan u denkt dat er goed uitzien op je. Een bezoek aan de body piercing en tattoo op te slaan, en onder verwijzing naar de beschikbare ontwerpen is een goede optie te kiezen voor een geschikte tattoo ontwerpen. Bovendien kunt u ook nadenken over uw eigen ontwerpen en patronen, en vraag de tattoo-artiest te maken, afhankelijk van hoe je wilt. Hopelijk, door je nu misschien hebben begrepen dat gotische tatoeage ontwerpen niet behoren tot een categorie, en bestaat uit verschillende soorten tatoeages zojuist in een gotische stijl.

No comments:

Post a Comment