Saturday 3 December 2011

Liegen Body Language

Liegen is iets dat de meeste van ons genieten van een of de andere keer in ons leven. De reden voor het vertellen van een leugen kan verschillend zijn voor elke persoon. Terwijl sommige liegen om zichzelf te redden van het krijgen van straf of vermijden van schaamte, sommigen doen het om te voorkomen dat kwetsen de gevoelens van anderen. Wat ook de reden voor het vertellen van een leugen, het creëert een spanning in de persoon die leidt tot een aantal veranderingen in zijn lichaamstaal. De belangrijkste reden voor wijzigingen in de lichaamstaal en gezichtsuitdrukking die optreedt wanneer een persoon ligt kan worden toegeschreven om je opvoeden. De meeste van ons zijn verteld door onze ouders dat liegen is iets slecht en worden vaak gestraft voor het te tijdens onze opgroeien jaar. Vandaar dat, wanneer men een leugen te vertellen tijdens bepaalde omstandigheden, de geest die is opgeleid om te zien liggen als een negatief gedrag vaak veroorzaakt stress in een persoon, waardoor de hele handeling van het vertellen van een leugen nogal ongemakkelijk. Dus, wanneer mensen proberen om zich te beschermen tegen het krijgen van gevangen, terwijl liegen, ze automatisch in werking treden op een andere manier dan ze normaal doen die eigenlijk geeft hen weg. Laten we daarom een ​​kijkje nemen op liggend lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen die je zullen helpen om te weten wanneer een persoon liegt.
Hoe te detecteren wanneer iemand liegt
Voordat we gaan op de details te liegen lichaamstaal, is het belangrijk om te weten: al deze kenmerken van toepassing voor normale mensen en niet voor iemand voor wie liegen komt van nature ie mensen die last hebben van een aantal psychische stoornis like compulsieve liegen stoornis. Erkenning van de tekenen van een persoon die zal nuttig zijn liggend in diverse situaties als relaties, zoals wanneer een persoon liegt zijn vriendin, werkgever, ouder, broer of zus, enz. Dus, hier zijn enkele van de lichaamstaal liegt tekenen dat zul je in staat te observeren wanneer een persoon liegt. Lees meer over manieren om te vertellen als iemand liegt.
Lichaamshouding; Het eerste teken dat je kan waarnemen wanneer een persoon liegt is verandering in de lichaamshouding. De stress die wordt gemaakt in het lichaam wanneer een persoon een leugen vertelt, maakt zijn lichaam stijf en rechtopstaand zeer. Dit is de meest voor de hand liggende teken van liegen, indien de persoon was zittend of staand in een comfortabele positie voordat u een vraag gesteld die hem ongemakkelijk. Hij is ook niet waarschijnlijk dat rechte staan, in plaats van u kan zien zou het verschuiven van de ene voet naar de andere terwijl liegen. Kortom, zal er een wijziging in zijn algemene lichaamshouding van waaruit u kunt gemakkelijk herkennen dat hij is ongemakkelijk gevoel. Lees meer op trekken van een gewone leugenaar.
Handgebaren, een ander teken van liegen is wanneer de persoon zijn lichaam als met de hand bewegingen bij het praten beperkt. Mensen voelen dat elke vorm van handbewegingen daadwerkelijk kan maken van de andere persoon te erkennen dat ze liegen en dus, houden hun handen in hun zakken of kan worden strak houden ze hun bewegingen onder controle. Maar ze realiseren zich niet dat er een verband is tussen de handgebaren en liegen, en door het controleren van hun bewegingen van de hand, ze zijn eigenlijk te creëren vermoeden in de geest van andere mensen, vooral degenen die gebruik maken van hun handgebaren tijdens het praten om dingen uit te leggen en incidenten .
Contact met de ogen; Net zoals handgebaren, is er ook een sterke link tussen liegen lichaamstaal en ogen. Het is een algemeen bekend feit dat de meeste mensen liggend proberen te vermijden oogcontact te maken met het tegenovergestelde persoon. Hoewel dit is vaak waar, tegenwoordig is de situatie veranderd omdat de meesten mensen weten dit en proberen om het tegenovergestelde te doen om te voorkomen dat gevangen, terwijl liegen. Experts zeggen dat tegenwoordig zullen de mensen oogcontact te maken gedurende een langere tijd dan ze normaal doen liggend en dit is ook een teken dat mensen moeten zoeken, terwijl het proberen om te detecteren of een persoon ligt. Meer weten over het lezen van gezichtsuitdrukkingen.
Zelf Touch; Als mensen houden hun handgebaren beperkte zich liggend, zegt men dat ze ook genieten van zichzelf aan te raken. Kunt u zien dat de persoon voortdurend zijn gezicht te raken, in het bijzonder te wrijven zijn neus, kin of oren. Soms zijn mensen ook gezegd om hun mond te bedekken terwijl het vertellen van een leugen, maar de meeste mensen weten en dus voorkomen dat te doen, deze dagen.
Ontwijking heeft; Mensen die liegen mag niet geconfronteerd met je terwijl je te praten. Kan zijn dat ze aan de andere kant in de pretentie te doen wat werk. Als je zit ernaast, kunnen ze opstaan ​​of verschuiving naar een andere kamer. Kortom, zullen ze proberen om alles wat ze kunnen om u te voorkomen dat te doen. Een ander teken van liegen lichaamstaal is veranderingen in de glimlachende frequentie. Dit zal echter afhangen van persoon tot persoon. Terwijl sommige mensen daadwerkelijk stopt lachend, zijn er anderen die lach te veel while vertellen van een leugen.
Je mag graag meer over te lezen:; dwangmatige leugenaar symptomen; dwangmatige leugenaar syndroom; dwangmatige leugenaar stoornis; Met deze tips over liegen lichaamstaal, ik hoop dat u in staat zullen zijn om te herkennen wanneer een persoon tegen je liegt. Echter, een belangrijke wat je moet onthouden is dat deze veranderingen in het lichaam taal niet kan erop duiden dat de persoon is elke keer liegen, aangezien sommige van deze instantie patronen zullen worden normaal is voor bepaalde mensen. Daarom, om te detecteren of een persoon daadwerkelijk ligt, wetende dat de persoon de normale lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen is ook uiterst belangrijk.

No comments:

Post a Comment