Tuesday 13 December 2011

Hypnose Mind Control Techniques

Je hebt misschien gehoord van de vele hypnose mind control technieken die u helpen het bewustzijn van de persoon kapen onder uw controle en maak hem doen wat je maar wilt. Er zijn tal van hypnose mind control verhalen die laten zien dat mensen dingen deed dat zij niet zouden hebben gedaan en hebben geen geheugen over. Putting iemand onder een trance en leidde hem of haar om dingen die u wilt doen is hypnose mind control-technieken. Het bekendste voorbeeld van hypnose mind control verhalen is van Candy Jones, een beroemd model en pin-up girl van de jaren 1940 en '50. Had ze een verbazingwekkende hypnose mind control verhaal dat beweerde Candy was een slachtoffer van mind control technieken van de CIA onder de 'Project MKULTRA' van de jaren 1960.
Hypnose Mind Control
Hypnose mind control technieken zijn niet alleen glam trucs van tovenaars en Showmans. Het is een zeer nuttige medische behandeling die vele mensen die lijden aan diverse verslavingen zoals alcohol, roken, enz. te ontdoen van het helpt. Hypnose mind control ook mensen helpen die het overwinnen van hun slechte gewoonten en vergeet een deel van hun fysiologische angsten.
Hypnose mind control is ook gebruikt bij patiënten die lijden aan immense pijn als gevolg van kanker en doodslag, zware ongevallen en branden slachtoffers om de pijn te controleren en de intensiteit van het ongemak te verminderen. Het is gevonden door een studie uitgevoerd door de International Journal of Clinical and Experimental Hypnosis dat hypnose mind-control technieken hebben gevonden om het gevoel van pijn te verminderen met 75% over onderwerpen die werden behandeld met hypnose.
Psychologen zelfs proberen gewichtsverlies hypnose om mensen te helpen overwinnen van hun voedsel cravings en gemakkelijk gewicht te verliezen. Zwangere vrouwen ondergaan ook hypnose hen te helpen bij bevalling en leveren de baby met gemak. Kunt u meer lezen over deze hypnose in Zwangerschap, arbeid en hypnose.Dit waren enkele van de medische toepassingen van medische mind control-technieken, maar er zijn een paar speculatief gebruik van mind-control technieken ook.
Hypnose mind control wordt gebruikt door vele geschoolde hypnotica om mensen overreden iets wat ze niet zelfs realiseren ze doen doen. De persoon wordt een totale zombie volgende alleen de stem die ze controleert. Er zijn tal van hypnotische mind control verhalen die je kan tegenkomen in kranten, tijdschriften en alle over het internet dat mensen hypnose gebruikt als een instrument om iemand de papieren te tekenen om een ​​eigendom of de gemaakte caissière in de bank hand over het geld zonder veel weerstand or ontvoerders hypnotiserende kinderen en nemen ze weg. Er zijn zelfs ernstige verhalen waar een seksueel was misbruikt onder hypnose of zelfs te vermoorden iemand.
Dit toont aan dat hypnose mind control is een twee snijdend zwaard dat nuttig kan zijn en gevaarlijk tegelijk. Maar, kunt u gebruik maken van hypnose mind control technieken in uw dagelijks leven te krijgen wat je wilt? Kunt u ervan te overtuigen je baas je laten gaan vroeg naar huis, alledaagse of overtuigen van uw tienerzoon om zich te concentreren op studies. Nou, kan de kunst van het overtuigen, ook bekend als hypnose mind-control technieken vaak gebruikt worden om weg te komen met kleine dingen in het leven. Laat ons zie sommige gemakkelijke hypnose mind control technieken die kan nuttig in ons dagelijks leven.
Eenvoudige Hypnose Mind Control Techniques
Je voert dagelijks hypnose, zonder zelfs maar te beseffen. This hypnose treedt op wanneer u een persoon wilt, ben je geneigd om ze te volgen. Dus, als je beste vriend vertelt om uit te gaan voor een film als je zou gaan zitten om te studeren voor de test volgende dag volg je je beste vriend naar de film theater zonder veel vertraging. Als iemand van je houdt dat hij kan volgen al uw watjes en luimen gewoon om gelieve u. Zo, je zal merken dat het aantal keren dat u ja zei iets is als iemand je wil of aangetrokken vroeg je om een ​​gunst.
Maar wat over iemand die een totale vreemdeling als een verkoper of potentiële klant? Nou, je moet de hypnose mind control techniek van het spiegelen volkeren gedrag te volgen. Hoe doe je mirror iemands gedrag om uw weg krijgen? Het antwoord ligt in het observeren van de persoon die zorgvuldig en vangst enkele repetitieve handelingen of woorden van de persoon gebruikt. Je nodig hebt om dezelfde woorden of daden te gebruiken tijdens de interactie met de persoon. De persoon zal snel beseffen de gelijkenissen en begint de persoon zal een rapport met u te ontwikkelen.
Hypnose Mind Control Verhalen
De beste manier om een ​​met hypnose de controle is het gebruik van hypnose mind control verhalen. U kan zich afvragen hoe kan een verhaal worden gebruikt om een ​​persoon de zeggenschap? U hebt misschien opgemerkt dat mensen opgaan bij het lezen van een interessant verhaal of films kijken en proberen om het karakter dat de grootste impact in hun gedachten gemaakt vast te stellen. Dus weven enkele korte anekdotes in uw gesprekken alledaagse, die u zullen helpen de geest te beheersen van de andere persoon. U kunt zelfs gebruik negatieve zinnen om iemand iets doen wat je wilt. Dit is net als omgekeerde psychologie. Vertel de persoon die hij niet nodig om het ding te doen op dit moment en de persoon zal doen wat je meteen wilt. Kunt u meer leren over hoe te hypnotiseren in het artikel hoe iemand hypnotiseren.
Het is heel belangrijk om zorgvuldig met uw woorden als mensen meteen denken een beeld van de actie die u hen vraagt ​​te doen. Als je de persoon niet aan het glas zaak te laten vallen vragen, stelt hij zich de glazen kast vallen en kan zelfs vallen. Maar als je de persoon veilig vervoer van de glazen kast te vragen, is de kans groot dat hij gewoon voorzichtiger zijn. Kunt u meer leren over de kunst van zelfhypnose
Dit waren slechts een paar hypnose mind control-technieken die u kunt proberen. Hypnotisme is een kunst die leert men na jaren van praktijk. Wanneer u iemand ga onder een trance maken, is het zeer belangrijk te weten hoe te hebben de persoon gekomen eruit, zonder ziek gevolgen. Veel slaapmiddelen gebruik maken van een klap of klik of een woord om een ​​persoon onderworpen aan een trance of komen uit een diepe slaap. U bent in principe spelen met het onderbewustzijn en maakt het alerter dan de bewuste geest. Je weet nooit wat de persoon heeft opgeslagen in zijn onderbewustzijn dat kunnen blijken schadelijke voor zowel u en de persoon onder hypnose. Wees dus zeer voorzichtig uit te proberen voordat hypnose mind control-technieken.
U kunt altijd gebruik maken van de eenvoudige hypnose mind control technieken in uw dagelijks leven en krijg een koopje vorm de verkoper of maak je man thuis komt begin elke dag. All the best en zorg ervoor dat je niet gehypnotiseerd door de aantrekkelijke persoon tegenover je in de bar.

No comments:

Post a Comment