Friday 2 December 2011

Een stropdas Dye een Overhemd

Tie dye een activiteit die zowel jong als oud kan genieten. Zij het rommelig, het is een geweldige zomer activiteiten voor kinderen op te halen, dienen een tweeledig doel verstrijken van de tijd, en recycling kleding! U kunt pick-up een tie dye kit of u kunt doen met producten uit de hele huis. Je eigenlijk nodig kleurstof / kleur of bleekwater, handschoenen, elastiekjes, emmers en een wit katoenen kledingstuk als u op zoek bent naar hoe tie dye een shirt of een ander wit gewaad.
Een stropdas Dye een Overhemd at Home
Deze techniek leert je hoe je tie dye een shirt met twee kleuren of meer. Om te beginnen, heb je een Procion kleurstof, rubberen handschoenen, knijpflessen voor de kleurstof, gewoon wit 100% katoen (bij voorkeur een oud exemplaar), een stel elastiekjes en oude krant. Een gemakkelijke oplossing is om een ​​tie dye kit koopt van een ambacht op te slaan, die wordt geleverd met rubber handschoenen, et al.. Als alternatief kun je koopt enkele verpakkingen van kleurstoffen, die samen komen met de noodzakelijke ureum en natriumcarbonaat en instructies voor het mengen. Echter, als je geen knijpflessen hebt, moet je wat kopen.
Om te beginnen, maak een oplossing van warm (niet heet) water en soda, volgens de instructies gegeven met de soda. Voeg een paar eetlepels keukenzout aan de oplossing en genieten van de shirt in het voor ongeveer 10 minuten. Dan, neem het uit de oplossing en wring zoveel oplossing van te maken als mogelijk. Open het shirt en leg het op een vlakke ondergrond. Plaats het topje van je vinger in het midden van het shirt en beginnen te draaien met de klok mee, totdat het shirt de vorm van een ruwe cirkel neemt. U kunt nu gebruik maken van de rubberen banden rond het shirt te krijgen om deze vorm te handhaven. Echter, zorg ervoor dat er een gelijkmatige druk overal dus dat geen van de randen beurt inch
Plaats nu het shirt op een papieren plaat, en lay-out een paar vellen krantenpapier eronder. Doe je rubberen handschoenen en maak je klaar om een ​​oorlog te beginnen. Nu mentaal verdeel de circulaire shirt in drie gelijke delen. U kunt zelfs een paar stokken te markeren de secties, zodat u niet mis gaan. Je zou kunnen hebben drie stukken van de draad uit te gaan (in verschillende richtingen) van het centrum van de cirkel op de omtrek. Houd de fles van kleurstof laag over het shirt, kleurstof een portie citroengeel, een licht groen, en een turquoise. Zodat de kleuren om overlapping aan de randen van elke sectie. Nu flip het shirt en doe hetzelfde aan de andere kant. Wanneer u klaar bent, leg de shirt in een zip-lock zakje, en verzegelt het. Plaats de zak op een warme plek en laat het 24 uur laat de kleuren in te stellen. Na deze tijd verstrijkt, neemt het shirt uit de zak, verwijder de rubberen banden en run het shirt onder koud water. Wees voorzichtig terwijl je dit doet, omdat het zal lopen aanzienlijke hoeveelheden kleur. Zodra het water helder is (of bijna heldere), kunt u Wring de shirt en droog. Idealiter, altijd apart gewassen shirt, want het is waarschijnlijk om de kleur uit te voeren.
Lees meer over:, zoals: Hoe Tie-dye shirts; Tie Dye Voorschriften; Tie Dye Folding Techniques; Als u op zoek bent naar manieren waarop te binden kleurstof een shirt met bleekwater, volg dan de hierboven genoemde methode met het verschil van het gebruik van een verdunde bleekwater in plaats van een kleurstof. Wij stellen voor een verhouding van 1:1 van bleekwater en water. Zodra u klaar bent, duik het shirt in een half azijn en half water oplossing, daarna afspoelen in schoon water en droog. Een alternatief voor het kopen van een kit is te volgen instructies over hoe tie dye een shirt met kleurstof. De plus-punt van deze methode is dat de kleur veilig is, zodat u kunt uw kinderen zonder toezicht to het verfproces te doen, maar de kleur wordt uitgevoerd, dus het kan zijn flets in een korte tijd.

No comments:

Post a Comment