Monday 12 December 2011

Beste Baby Cribs

De beste baby wiegen beschikbaar zijn veel geavanceerder en technologisch correcter dan die welke beschikbaar zijn in het verleden. De beste baby bedjes beschikbaar zijn voordat kon gewoon schuiven op en neer. De enige vorm van een kon krijgen voordat werd de rechthoekige vorm met een dikke matras. De beste baby wiegen die vandaag beschikbaar zijn meer dan alleen vierkante vormen en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid van vormen, maten en kleuren. Laten we leren een beetje meer op de veiligste wiegen om te kopen voor je kleintjes.
Best Baby Cribs te kopen
Voordat u kiest voor de beste baby wieg voor uw kleintje, rekening houden met de volgende tips. It is zeer belangrijk om de veiligste wiegen kiezen, zoals studies hebben aangetoond 26 kinderen sterven elk jaar als gevolg van gerelateerde schade crib. Kies dus een veilige babybed die ongeveer 19 / 8 breed verticale balken heeft. Dit is erg belangrijk als de baby zal voorkomen knijpen in de bars en het krijgen van gewonden. Het merendeel van de blikjes frisdrank beschikbaar zijn ongeveer 19 / 8 in diameter. Dus als het kopen van de babybed, passeer een frisdrankblikje door de tralies. Als als vast komt te zitten, de wieg veilig is. Maar als het gaat door de verticale balken van de wieg is onveilig en voorkomen te kopen totaal.
Je moet ook voorkomen dat wiegen with hoofdeinden of voet planken met een ontwerp uitsparing die breder is dan 19 / 8. Je zou kunnen als de baby wieg ontwerp, maar het kan gevaarlijk zijn voor uw baby. Dus kies een baby wieg dat is zonder een uitsparing. In de hoekpalen mag niet hoger zijn dan 1 / 16 want het is zeer gevaarlijk voor de baby. Als een baby kleding komt vast te zitten in de post die hoger is, kan leiden tot verstikking. U kunt ervoor kiezen wiegen zodat berichten die 16 zijn in hoogte, die worden gebruikt om een ​​luifel te ondersteunen.
Kies een baby wieg met de beste wieg matras is stevig en nauwsluitende. Je moet in staat zijn om twee vingers naast pasvorm door kant tussen de zijkant van de wieg en matrassen. Als de baby wieg te klein is, zal dit leiden tot een gevaar voor de veiligheid. Als u het hergebruik van een oude wieg, zorg ervoor dat alle bouten, beugels en schroeven stevig zijn en in goede staat. De baby wieg mag niet gebarsten of versplinterd. U kunt meer lezen op tips voor het kiezen van babyvoederbak matrassen.
Je moet kopen van een baby bedje die de veiligheidsvoorschriften voor baby wiegen door Consumer Products Safety Commission (CPSC) voldoet. Je moet ook oppassen voor jeugdige Vervaardiging's Association (JPMA) certificering helemaal zeker dat de baby wieg je gaat kopen is de veiligste baby wieg te kopen. U kunt meer lezen op baby wieg beddengoed.
Je moet op zoek gaan naar beste baby cribs reviews in tijdschriften en via het internet wanneer je zwanger bent. Man zeker dat je grondig onderzoek en smalle vaststelling van de beste die je kunt kopen door middel van deze reviews. Dient u een begroting die u zullen helpen het vinden van de beste baby wieg te kopen binnen uw budget. U zou moeten bezoeken de beste winkels in de stad die zich specialiseren in baby-producten. Neem een ​​kijkje op de aangeboden verschillende stijlen en kijk uit voor de kortingen. Je kunt gaan voor converteerbare kribben die kunnen worden gebruikt als bed, rond kribben, luifel kribben, wat past bij u en uw baby nodig heeft.
De ronde Cribs zijn een een van de veiligste wiegen als de baby wordt geplaatst in het centrum en er zijn dus minder kans op het krijgen van steken in verticale balken. U kunt meer lezen op ronde wieg matras. Je moet zien dat de kribbe is strak en er zijn geen lamellen of rails overhead. Check out voor extra functies, zoals opvouwbare frames die gemakkelijk in het transport. U hebt zelfs de keuze van het kopen van 3-in-1 converteerbare kribben en de levensduur kribben. De 3-in-1 kribben gemakkelijk kan worden omgezet van een ledikant naar peuter bed om van dag tot dag lade. De levensduur wieg kan ook worden omgezet in de bovengenoemde functies, maar het kan ook dienen als een full size bed. Daarom kiest u een babybedje zodanig zijn dat het je korte termijn en lange termijn plan past.
U zult ook tegenkomen wiegen die komen met een garantie van ongeveer 1 jaar of meer. Vraag uw dealer naar de garantie en de reserveonderdelen die door de fabrikant. Zorg ervoor dat ze geven een na de dienst in het geval van enige vorm van breuk. Dit was alles over de beste baby cribs te kopen als je de nieuwe aankomst verwachtte. Zorg ervoor dat u de voorkeur geven aan de veiligheid en de bereikbaarheid over stijl en esthetiek.

No comments:

Post a Comment