Monday 26 December 2011

Aromatherapie Recepten voor Depressie

Zoals de naam al doet vermoeden, aromatherapie is een vorm van behandeling die valt in de categorie van de alternatieve geneeskunde. Het maakt gebruik van essentiële oliën die worden stoffen uit planten. De meeste mensen associëren aromatherapie voor het gebruik ervan als een ontspanning therapie, maar het wordt ook gebruikt om te helpen medische aandoeningen te verlichten. Antimicrobiële eigenschappen van etherische oliën maken ze nuttig bij de behandeling van infectieziekten. Lees verder aromatherapie oliën.
In recente tijden, is het gebruik van essentiële oliën die worden gebruikt voor pijnbestrijding, angst kuren en de ziekte van Alzheimer gegroeid in populariteit. Echter, terwijl het lijkt misschien een veilige alternatieve behandeling optie bieden, weet dan dat essentiële oliën zijn zeer krachtig en vluchtige vloeistoffen, en moeten dus worden gebruikt met uiterste voorzichtigheid. Men is nooit aangeraden om een ​​onverdunde essentiële olie te gebruiken op de huid zonder het gebruik van een vervoerder olie. Terwijl deze aromatherapie recepten voor depressie moet helpen, niet gebruik ze als een substituut voor goede medische behandeling.
Aromatherapie Recepten om te helpen met depressie
Blend 1; 1 druppel Rose essentiële olie; 1 druppel Orange essentiële olie; 3 druppels Sandalwood essentiële olie; Blend 2; 1 druppel Lavendel essentiële olie; 3 druppels Grapefruit essentiële olie; 1 druppel Ylang Ylang essentiële olie; routebeschrijvingen; Als u wilt gebruiken van beide mengt een diffusor, dan vermenigvuldig de hoeveelheid van elke olie door 4, die geven u ongeveer 20 druppels het mengsel. Na het mengen van de olie van de blend die u hebt gekozen, giet het mengsel in een donker gekleurde glazen fles, en rol het flesje tussen je handpalmen. Volg de instructies die bij de diffusor, en voeg het juiste aantal druppels aan.
Bad Recept voor milde depressie; 2 druppels Basilicum essentiële olie; ¼ kopje honing (of amandel-, canola-, soja en saffloerolie); 1 druppel Grapefruit essentiële olie; 3 druppels essentiële olie van lavendel, 2 druppels Geranium essentiële olie; 3 druppels Ylang ylang essentiële olie; richtingen; Combineer de essentiële oliën met de honing. Vul up de tub met warm water en vervolgens giet het olie en honing mengsel. Voorzichtig churn het water met je handen, en dan genieten in de kuip voor 20 tot 30 minuten.
Aromatherapie Massage Recept voor Mild Depressie; 2 druppels Bergamot essentiële olie; 2 el zoete amandelolie; 2 druppels Geranium essentiële olie; 1 tl Tarwekiemolie; 2 druppels Basilicum essentiële olie; 8 druppels Lavendel essentiële olie; 8 druppels Ylang ylang essentiële olie; richtingen; Meng de essentiële oliën samen en giet hen in een donker glas fles. Voeg vervolgens in de zoete amandelolie en tarwekiemolie. Roll fles tussen je handpalmen te mengen. Of twee keer per dag, massage een kleine hoeveelheid olie op de rug van de handen en borst. Adem in de essenties van uw handen na het aanbrengen op de huid. Lees meer over aromatherapie massageoliën.
U wordt in de beste positie om een ​​essentiële oliën gebruiken zodra je begrijpt welke olie wordt gebruikt voor welk doel. Hier zijn enkele tips:; Drops van pepermunt en citroen olie wordt gezegd dat een persoon geheugen uit te breiden. ; Een grote natuurlijke aromatherapie recept van het wegjagen van de blues is 3 druppels etherische olie van sinaasappel samen met 2 druppels gember. ; Men kan doeltreffend aan te pakken acne met lavendel en tea tree olie. ; Chase afstand slapeloosheid, en welkom diepe slaap met druppels Romeinse kamille, scharlei en bergamot oliën. ; Hoewel haar niet mogen een gebroken hart herstellen, warme rose en sandelhout oliën kunnen helpen verlichten de pijn. ; Seek vrijstelling van menstruele krampen met druppels van pepermunt, cipres en lavendel oliën. ; Verbeter uw immuniteit met druppels eucalyptus, grenen en pepermunt oliën. ; Verlaag uw stressniveau met rustgevende druppels Romeinse kamille, lavendel en vetiver oliën. ; Lees meer over:; Aromatherapie Vervoerder oliën; Aromatherapie recepten voor Stress; Nogmaals wil ik benadrukken dat het belangrijk is om alle veiligheidsvoorschriften te volgen, terwijl het gebruik van deze of enige andere aromatherapie recepten voor depressies. In plaats van een kuur, gebruik maken van etherische oliën te stimuleren emotioneel welzijn, en ze nooit te gebruiken als alternatieve geneeskunde.

No comments:

Post a Comment