Friday 23 December 2011

Mind Tricks to Play on People

Het menselijk brein, hoewel zeer intelligent, kan optreden in een domme manier en misleiden mensen. Illusie, bijvoorbeeld, is een uitstekende Mind Trick. Verschillende hand trucs die wordt beweerd dat zij 'magische trucs' zijn in feite geest trucs. De volgende trucs zijn geest trucjes om op mensen te spelen om je heen.
To Play Mind Tricks on People # 1; Er zijn verschillende mind tricks die je kan spelen op uw werkplek, in om een ​​zeer goede eerste indruk op uw collega's en superiors maken. Goed gekleed gaan is een geest truc op zich. Crisp gestreken kleren, vooral zwarte, een zeer dominante en volwassen indruk op de mensen om je heen. Als u wilt, kunt u zelfs groeien een Franse baard. Het is noodzakelijk om goed te trimmen het elke dag. U kunt een zeer goede indruk maken met behulp van een goede accessoires, zoals een goede inkt pen met zwarte inkt, of schoon gepolijst glimmende schoenen. Als je haar is begonnen grijzend, kies dan niet kleurstof het, zoals grijs haar betekent looptijd. Om mensen een indruk dat u een zorgzaam persoon, houdt een foto van uw hond, vrouw, of uw kind op uw bureau. Een ander zeer belangrijk Mind Trick te spelen op de mensen op je werkplek is op te treden mildly geïnteresseerd in alles wat niet in verband met werk, en spreek alleen wanneer gesproken. Je houding of de stijl van permanente neigt ook om een ​​goede indruk op andere mensen. De sleutel tot een zeer goede eerste indruk is minder praten, lijken te zijn in denken en praten zelden. Maar als je praat, moet je je stem geluid aangenaam en je moet ook geven een milde en warme glimlach.
Mind Tricks to Play on People # 2; Een andere situatie waar je moet echt goed Mind Tricks spelen op mensen, is wanneer je met je vrienden. Een van de beste Mind Tricks te spelen op je vrienden is bekend als 'lauw water'. In het geval van een argument, alles wat je hoeft te doen is lauw handelen. Geef een stevige en robuuste antwoord met behoud van een rechtopstaande houding, een constante, glazige blik en een koude stem. Dit is voldoende om zichtbaar te schudden van de persoon voor je, en er is een zeer kleine kans dat hij opnieuw zou ruzie met jou. Dit is de beste manier om ruzie met een vriend, omdat zij een doeltreffende afwerking uit een ruzie of een argument, en niet resulteren in een verkreukeld gevoelens. U veel lees ook meer op lichaamstaal.
Mind Tricks to Play on People # 3; Deze truc kan worden afgespeeld op iedere persoon die is zichtbaar jonger aan jou. Deze geest truc is strikt bedoeld voor mannen. Ook nooit, ooit proberen dit Mind Trick op een dame als je zou kunnen krijgen geslagen. In de loop van uw bedrijf of carrière, zijn er zeker situaties wanneer u vindt dat u te maken met mensen die zichtbaar jonger aan u voor. Alles wat je hoeft te doen is je arm lichtjes op de schouder van de andere persoon, terwijl in een staande positie, wanneer u in gesprek bent 'slechts' aan die persoon. Deze geest truc is vele malen gebruikt door marketing of sales personeel en ontwikkelt een gevoel van absoluut vertrouwen over jou, in gedachten van de andere persoon.
Mind Tricks to Play on People # 4; Dit is een zeer goed verstand truc die je kunt spelen op alle dame collega's. Alles wat je hoeft te doen is te handelen als een absolute 'gentleman'. Bijvoorbeeld, de deur open voor een dame, of giet een kopje koffie voor haar. Er is geen noodzaak voor onnodige praten. Dit kleine en passieve gesture geeft meteen dat u een persoon bent, warm hart, maar ernstig over uw werk.
Om meer te weten over geest trucs, lees:; Geest trucs en illusies, lezen Trucs Geest, dit zijn een aantal zeer goede geest tricks die kunnen worden afgespeeld op uw werkplek en binnen vrienden. U kunt ook eerst de praktijk ze als Mind Tricks games, op familie en vrienden. Het menselijk brein is natuurlijk gebonden aan ten prooi vallen aan dergelijke trucjes. U kunt ook proberen een aantal andere geest trucs en optische illusies. Veel succes!

No comments:

Post a Comment