Saturday 24 December 2011

Gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid

Onze gezichtshuid speelt een belangrijke rol in de algemene verschijning. Behoud van zijn schoonheid en gezondheid is een van de belangrijkste taken voor ons. Je altijd hebt gehoord dat de reinigings-, verstevigende en hydraterende samen een perfecte schoonheid routine. Maar verkrijgen van de voordelen van deze routine is sterk afhankelijk op van de gebruikte producten en uw huidtype. Als jij een van die mensen met een vette huid, zou je echt ergeren op keer. De vette, glimmende en doffe face misschien voelt u zich geïrriteerd elke keer dat u naar uzelf in de spiegel kijken. Als u wilt om zich te ontdoen van dit probleem, is het essentieel om je huid schoon. Met behulp van een goede cleanser regelmatig is wat u zal helpen te ontdoen van de vette huid. Je zou kiezen voor dure reinigingsmiddelen op de markt beschikbaar belofte van een olievrije huid. In plaats daarvan, waarom geen gebruik maken van zelfgemaakte gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid? Ja, dit zijn even effectief en bevat geen agressieve chemicaliën. Laten we krijgen op voor meer informatie over de verschillende gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid te leren kennen.
Natuurlijke gezichtsuitdrukkingen Cleansers voor de vette huid
Melk; Melk is een eenvoudig te bedienen en effectieve gezichtsreiniger voor de vette gezicht. U kunt melk over je gezicht alleen van toepassing met een watje gedrenkt in. Het is het beste gebruik te maken van rauwe melk. Laten drogen voordat u het wast af met lauwwarm water. U kunt ook blokjes van melk en wrijf ze over je gezichtshuid met een frisse blik te krijgen. Giet de melk in een ijsbakje en laat het bevriezen van melk blokjes te vormen. U kunt ook een pasta met behulp van melk en sinaasappelschil en breng hem over je gezicht. Wrijf het in ronde aanwijzingen voor een paar minuten en dan afwassen.
Citroen, Squeeze halve citroen en dit vers citroensap als een van de beste natuurlijke gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid te gebruiken. Het citroenzuur in citroensap helpt bij het reinigen van de olie en vuil in de huid poriën en geeft een heldere kijk op uw huid. Het is ook een natuurlijk bleekmiddel. U kunt ook mengen gelijke hoeveelheid citroensap en warm water om een ​​gezicht te wassen voor de vette huid die gevoelig is net zo goed.
Honing; Honey makes goede gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid. Maak een pasta van 2 tl. honing, 2 tl. amandel poeder en ½ tl. citroensap. Van toepassing op je gezicht en wrijf in cirkelvormige richtingen gedurende 2 minuten. Nu, afspoelen met handwarm water tot een schone, olievrije en vuil-vrij gezicht. U kunt ook een papje van 1 tl. honing, 1 tl. eiwit en ½ tl. citroensap en breng dit over uw gezichtshuid. Afwassen na 10 minuten met een frisse blik te hebben. Lees meer over de dagelijkse huidverzorging routine voor de vette huid.
Yoghurt Yoghurt is een effectieve ingrediënt voor het reinigen van vette gezicht. Breng het op je gezicht en afspoelen na 10 minuten. U kunt ook een pasta van yoghurt en gepureerde aardbeien en toe te passen over uw gezichtshuid. Was het af met lauw water na 10 minuten om een ​​perfect gereinigde huid. Lees meer over te genezen vette huid.
Fuller's Earth; Fuller's aarde is zeer gunstig voor je huid, vooral voor het reinigen van de vette huid. U kunt een pasta met Fuller's aarde en rozenwater en toe te passen op uw gezicht om terecht te reinigen uw huid. Afwassen met koud water. U kunt een kleine tomatenpuree ook toevoegen aan de aarde Fuller's. Meng goed en breng op je gezicht. Afwassen met koud water zodra het droogt uit. Regelmatig gebruik van de aarde voller zal helpen bij het verbeteren je huid textuur. Lees meer over de vette huid oplossingen.
Met behulp van een van de bovengenoemde gezichtsreinigingsmiddelen voor de vette huid dagelijks, tweemaal is van essentieel belang om de gewenste resultaten. Een schone huid is de belangrijkste manier om de 'vette' factor te verminderen. Daarnaast zal een schone huid ervoor te zorgen dat de huid poriën niet verstopt die zouden kunnen leiden tot acne. Werk af door het toepassen van een toner en een goede moisturizer voor de vette huid. Dus wees voorzichtig met behulp van een natuurlijke gezichtsreiniger alledaagse en afscheid te nemen van de vette look!

No comments:

Post a Comment