Saturday 3 December 2011

Kolibrie Tattoo Designs

Kolibrie tattoo ontwerpen zijn een van de laatste trends in tatoeages. Vraagt ​​u zich af hoe zo'n kleine vogel kan worden afgeschilderd als een tattoo ontwerp? Nou, als een feit, de geringe omvang van de kolibries wat maakt het zo populair onder de tattoo liefhebbers! Voordat hij naar hummingbird tatoeages, Laten we een sneak peak in de legenden this kleine vogel omringen. Ten eerste, deze vogel is niet een van die vogels die je kunt zien het dagelijks. Het is uniek en zeldzaam. Er zijn verscheidene andere redenen ook welke toe te voegen in de uniciteit van kolibrie. Midden-Amerikaanse mensen hebben altijd geloofd dat hummingbirds bovennatuurlijke krachten hebben. De reden achter deze gedachte proces ligt in een andere legende.
Kolibri niet alleen beschouwd als bovennatuurlijke wezens, maar ze worden ook verondersteld om brand te voeren naar de aarde, volgens de Ohlone legendes. Laatste maar niet de minste, wat betreft Zuid-Amerikanen kolibrie als water potter! Dit is de enige negatieve legend gerelateerd is. Volgens deze legende, kolibrie opgepot water, zodat niemand anders kon gebruiken, maar de Botocudo Indianen en Caingang vrijgegeven. Dit was een beetje over de legenden in verband met kolibries. Laten we nu een kijkje nemen op kolibrie tattoo ontwerpen.
Hummingbird Tattoo Designs en Tattoo Locaties
Voordat je een tatoeage ontwerp gedaan, is het beter te weten wat de betekenis van dat specifieke tatoeage. Net als in het geval van kolibrie tattoo ontwerpen, moet je dat kolibrie weet wordt beschouwd als de liefde charme door mensen. Niet alleen dit, ook de mensen geloven dat als je een dode kolibrie das om de nek, verpakt in een zak, de kolibrie geeft de drager de macht om allure en het aantrekken van andere geslacht. Daarnaast worden hummingbirds ook beschouwd als symbolen van energie en zijn ook wel optimistisch vogels, want zij brengen vreugde aan zich door het begraven van hun neus in bloemen, het inademen van de zoetheid van het leven. Hummingbird tattoo ontwerpen zijn ook beschouwd als het symbool van intimiteit.
Praten over Hummingbird tattoo ontwerpen, veel ontwerpen zijn beschikbaar, want er zijn meer dan driehonderd kolibrie types beschikbaar. Een van de populaire tattoo designs kolibrie is de klassieke zwarte Chinned kolibrie. Kunt u dit ontwerp gedaan als u een eenvoudig ontwerp hebben. Maar als je wilt om wat exotische ontwerp hebben, dan voor sapphire Chinned kolibrie, die haar snavel diep ingedrukt scharlaken rode tulp heeft te gaan. Een kleurrijke kolibrie die hoog soaring in de lucht en is ongeveer om het land op het land, is ook een zeer charmante gezicht! Kolibrie met zijn vleugels wijd uit elkaar, wordt beschouwd als een symbool van agressiviteit. Tribal hummingbird tattoo ontwerpen zijn ook heel populair als tribale tatoeages het gebruik van dikke zwarte inkt te maken. Als een paar denk het krijgen van een kolibrie tatoeage dan het beste ontwerp voor hen zou van twee kolibries worden geconfronteerd met elkaar, een spiegelbeeld. Net als in het geval van andere beroemde ontwerpen zoals Keltisch design tatoeages of hart tatoeages ontwerpen; hummingbird tatoeages omringd met de naam van een geliefde zijn ook goede ideeën.
Als de kolibri erg klein in omvang, is het beter om ze te verbeelden in hetzelfde formaat. Dus de locaties die het beste eruit zal zien Hummingbird tatoeages zijn enkels, polsen en bovenarm. Wilt u een uitgebreide design hebben, hebben een paar andere ontwerpen zoals die van enkele ingewikkelde bloemmotieven of wijngaarden. U kunt ook lezen on swallow tattoo.
Dit was alles over Hummingbird tattoo ontwerpen. U kunt altijd gebruik maken van uw creativiteit en maak een mooie nieuwe vormgeving. Maar is dit een van de relatief nieuwe tattoo designs, dus bedenk je tweemaal voordat je het gedaan.

No comments:

Post a Comment