Sunday 4 December 2011

Tekenen van het verliefd worden

Mijn tong vastgebonden als ik probeer te zeggen,; Mijn ingewanden schudden als een blad aan een boom,, Er is maar een remedie voor dit lichaam van mij,, Dat is om het meisje waar ik van hou zo fijn ...
Ik ben verliefd, ik ben All Shook Up ...
~ Elvis Presley
Natuurlijk mensen kunnen liedjes zingen met teksten vergelijkbaar met de hierboven alles wat ze willen, maar de liefde of geen liefde, het gras wordt niet groener! Hoe weet je dat je in de liefde? Bij de meeste mensen verliefdheid is een gemoedstoestand, een mentaliteit gemarkeerd door een gevoel van algemeen opgetogenheid. Falling in liefde is bekend als een van de mooiste gevoelens je ooit ervaring. Of op z'n minst verliefd voor de eerste keer is! Dus bent u in de liefde? Check jezelf uit voor deze tekenen van verliefdheid. En terwijl je toch bezig bent, misschien wilt u ook graag meer weten over wat liefde is!
Tekenen van Falling in Love met Someone
Mensen vragen vaak of de tekenen van verliefd verschillend zijn voor mannen als vergeleken met gezien de borden en ervaren door vrouwen. Eerlijk gezegd, ik denk het niet. De borden zijn niet afhankelijk van het geslacht van de persoon, zijn ze afhankelijk van het type persoon die de man of vrouw verliefd is. Kan bijvoorbeeld een dromerige persoon ervaring verschillende tekenen van verliefd dan een realistisch. Dus wat zijn de tekenen van verliefd? De volgende vragenlijst is een ruwe gids voor alle u, of realistisch of dromerige, van of u zie deze tekenen van verliefd in jezelf. Zodat het gras, de rozen en de cheesiness opzij, hier is een vragenlijst over de typische symptomen van verliefdheid. ; Heb je het gevoel vlinders (gelukkig, geen angst vlinders. Weet het verschil?) in je maag elke keer zie je de persoon of praat met hem / haar? ; Dus je voelt praten hem / haar alle de tijd, Getting aan die persoon beter kennen, hun sympathieën en antipathieën, en hun diepste geheimen? Luisteren is prima, voel je je als het delen van je keuzes en geheimen zonder dat gevraagd? ; Is seeing die persoon een natuurlijke, onverklaarbare glimlach op je gezicht? ; Doe uw vrienden denk dat je Skitochten teveel over slechts een persoon hele tijd? ; Heeft u delen een comfort met hen als je nog nooit eerder gedeeld met iemand van het tegenovergestelde geslacht? ; Heeft u ongerust voor hen, hoe ze zijn, en zijn ze boete? ; Heeft u soms achterover leunen en denk over alle goede tijden jullie twee samen hebben gehad? Krijg je heimwee en beginnen lachen om jezelf onlogisch? ; Heeft u vaak vindt jezelf geven aan de besluiten of gemaakte keuzes door hem / haar? Bijvoorbeeld, zeg u wilt X doen over het weekend maar hij / ze wil doen Y die volledig je haat. Zou je doorgaan ermee zonder te klagen? ; Heb je opeens een heel goede luisteraar? ; Voel je je comfortabel in verschijnen psychisch of seksueel kwetsbaar zijn voor hem / haar? ; Vindt u meeste dingen u voor een veel verzorgd vóór perifere en secundair aan zijn / haar behoeften? ; Bent u gestopt kijken naar andere jongens / meisjes wanneer je met hem / haar? ; Voelt u gedwongen om tekst haar een 'goede nacht' elke nacht, misschien vergezeld met een zoete offerte of gedicht?; Indien het antwoord op meeste van deze vragen ja, dan misschien bent u verliefd met deze persoon!
En als u ARE in liefde en wilt de andere persoon dezelfde manier voel over u, misschien u zal geïnteresseerd in deze artikelen. ; Hoe een Woman Fall Zorg in Love With You; Hoe een Man Fall Zorg in Love With You; Maar meer dan enig van de bovenstaande tekenen van verliefdheid, de meest betrouwbare een is dat JIJ jezelf het weten! Je kunt het voelen jezelf. Een ongelofelijk verlangen om te praten, te ontmoeten en om met die persoon! En een gevoel van leegheid wanneer hij / zij is er niet.

No comments:

Post a Comment