Wednesday 7 December 2011

Boiler Problemen

Het merendeel van de mensen graag warm water baden te nemen in de ochtend en boilers te installeren voor het zelfde. Ze hebben de neiging om gefrustreerd op tijden, wanneer zij bepaalde boiler problemen te kampen hebben. Deze problemen zouden kunnen worden - niet genoeg warm water, stinkend water, lekkende kleppen of zelfs lekkende tanks, waarin mensen de voorkeur bellen een technicus en het krijgen van het probleem opgelost. Boiler problemen kunnen worden opgelost thuis met behulp van enkele van de tips hieronder vermeld.
Boiler
Een boiler is een gemeenschappelijke apparaat in bijna elk huishouden. Gasgestookte warmwatertoestellen en elektronische boilers zijn de twee soorten kachels gevonden in de meeste huizen. De fundamentele mechanisme van beide boilers is hetzelfde, met dien verstande dat de gas-boiler gas wordt gebruikt om water te verwarmen, terwijl de elektronische weg gebruik van elektriciteit. Het gas boilers zijn goedkoper in vergelijking met de elektronische. De operationele kosten van de elektronische boilers is hoog en het verbruikt veel elektriciteit. Laten we eens kijken naar enkele van de gebruikelijke gas boiler problemen, evenals een paar elektronische boiler problemen samen met de manieren om ze te repareren. Lees meer over boiler: gas vs elektrisch.
Gas, water Heater Problemen
Enkele van de gemeenschappelijke gas-boiler problemen worden hieronder vermeld, samen met oplossingen om ze te repareren.
Minder hoeveelheid warm water; Er is kans dat de thermostaat niveaus zijn zeer laag. Verhoog de temperatuur. Ook controleren of er geen lekkages. Er zou een kans van de dompelbuis komende uit staan, waardoor koud water om direct naar buiten komen zonder te worden verwarmd. Als er een probleem van te lage gasdruk, moet men om dit te controleren met het nutsbedrijf.
Geen warm water bij All; Er kan een geval waarin het gas boiler niet is het water verwarmen bij allemaal. In dergelijke gevallen moet u controleren of de waakvlam brandt of niet. In geval de lampje niet brandt, moet u de instructies op de kachel handleiding volgen en weer licht te proberen. Als het lampje nog niet brandt, kan er een mogelijkheid dat de pilot line worden verstopt, of gas dat niet het bereiken van de boiler. In een dergelijk geval moet u de gasleverancier op de hoogte.
Als de waakvlam brandt, moet u water uit een warmwaterkraan enige tijd verhuurd en voor de brander te komen op wachten. Als het niet komen helemaal niet, er is kans dat er een defect in de regelklep of een fout in de thermostaat die zouden moeten worden vervangen.
Lekkage in het overdrukventiel of steemaftapafsluiter; Als het overdrukventiel heeft een lekkage, moet de temperatuur van de thermostaat worden verlaagd. In het geval de druk van het water te hoog is, een drukreduceerventiel in de toevoerleiding moet worden vastgesteld. Een aftapklep vaak lekken, omdat het los komt te zitten als gevolg van lage kwaliteit kleppen worden gebruikt door de fabrikanten. Deze klep moet worden aangescherpt, bij voorkeur met behulp van slip joint tang.
Lawaaierige boiler; Er kunnen verschillende redenen zijn voor deze en betekenen niet een probleem elke keer weer. Ruis optreedt als gevolg van afzettingen in de tank of als er sprake is van laag gevormd op de verwarmingselementen. Spoelen van de tank kan een manier is om dit probleem op te lossen.
Stinkende warm water; De magnesium anode hengel in het gas aanwezige boiler, soms reageren met bepaalde bacteriën waardoor het te stinken. Vervang de magnesium anode staaf of het reinigen van de tank met chloor om dit probleem op te lossen.
Lekkage in de tank; Als de tank lekt, kan het vanwege de scheuren gevormd op het oppervlak. In dergelijke situaties is het het beste om de oude boiler te vervangen door een nieuwe.
Je zou ook meer lezen over:; geisers:; Best Gas Water Heater, elektronische Water Heater Problemen Hoe kan ik een gas boiler installeren
Hieronder zijn enkele van de gemeenschappelijke elektronische boiler problemen en hun oplossingen:
Geen warm water, de hoge eindschakelaar knop neiging om reis, waardoor het water niet krijgt verwarmd in de boiler. Als deze knop is geactiveerd, reset hem. Als er geen stroom in de thermostaat van de ingangsklemmen, controleer dan de bedrading of stroomonderbrekers van de boiler. In het geval de bovenste verwarmingselement warmt niet, het moet worden vervangen. Als het bovenste verwarmingselement is geen stroom, dan is vervanging van de bovenste thermostaat nodig.
Water niet warm genoeg; Wanneer de voeding wordt geleverd aan de boiler, de bovenste thermostaat Brengt het vermogen van het bovenste verwarmingselement naar de onderste verwarmingselement. In het geval de onderste thermostaat defect is, water uit de uitlaat wordt niet erg warm. Controleer of er bevoegdheden voor zowel de thermostaten en vervang de ene waar er geen stroom is. Een andere reden voor het niet verkrijgen van warm water uit de uitlaat kan een gebroken dompelbuis worden. Vervang de buis indien nodig.
Lekkage in de ontlastklep; een lek in de ontlastklep kan zijn omdat zowel hoog-volume of hoge druk. Als de druk te hoog, moet men een drukregelaar en in geval van hoge temperaturen te installeren, de thermostaat niveaus of geaarde element te controleren.
Aftappen van de elektrische boiler, de meeste van de elektronische boiler problemen kunnen worden opgelost door het laten uitlekken gegevens periodiek bij. De afvoer van de geiser, moet men eerst de stroom uitschakelt als het koude water, en zet vervolgens het warme water in een gootsteen. Aan de onderkant van de boiler, bij de toegang paneel, is de uitlaatklep gelegen en de slang moet worden ingevoegd in deze klep. Post dit, open de aftapkraan en laat het water kachel afvoer voor ongeveer 3 uur. Zodra het aftappen is voltooid, het koude water inlaatklep open en laat het water in, om de deeltjes vrij water te vinden.
Te ontdoen van stinkende water van de elektronische boiler, volg dan de instructies in de gas-boiler problemen sectie. In het geval van lawaai van de tank, check de verwarmingselementen in de tank en vervang ze indien nodig. Als de tank lekt, vervangt u de boiler.
U kunt ook lezen meer over:; elektrische warmwaterboiler Reparatie: Tips voor probleemoplossing, beste elektrische warmwaterboiler, Als je niet vertrouwd bent met het doen van de reparatie zelf, je kunt altijd gedaan door een technicus.

No comments:

Post a Comment