Saturday 10 December 2011

Droge Gebarsten Handen

Pijnlijke droge gebarsten handen kunnen belemmeren iemands dagelijkse routine. Handen verschijnen als opgedroogde rivierbeddingen niet slechts tot het geven verschrikkelijke ongemak, maar ook verschijnen behoorlijk gênant op het werk. De belangrijkste reden voor gekraakte handen is vochtverlies uit de handen en het is meest voorkomende tijdens de wintermaanden. Dit is omdat tijdens winter, de luchtvochtigheid niveaus zijn laag en de droge atmosfeer zuigt de vocht uit iemands huid, daardoor gaan scheuren en CHAP. Bovendien, dan wassen en onder hydratatie van de huid veroorzaakt natuurlijke oliën in de huid afbreken en crack. Sommige van de andere droge gebarsten handen oorzaken is het gebruik van de grote schotel van agressieve chemicaliën onze handen tegenkomen op een dagelijkse basis zoals wasmiddelen, waspoeder, nagellak removers, verven, oplosmiddelen, enz. dat de huid van onze handen irriteren and maken ze droge, dik en hard.
Wat te doen voor de droge gebarsten handen?
De winkels zijn overstroomd met allerlei commerciële huidcrèmes en lotions touting hun helende eigenschappen. Er zijn enkele effectieve lotions die droge gebarsten handen behandelen, zoals de 'handschoenen in een fles' lotion. Scores van mensen die lijden aan extreem droge gebarsten handen hebben gebruikt dit product en is tevreden. Echter, als u een van degenen die liever vasthouden aan natuurlijke home remedies voor droge gebarsten handen, hier zijn enkele remedies die u kunt uitproberen.
Rechtsmiddel 1
Vitamine E olie is bekend voor huidverzorging. Zijn fantastische antioxidant moisturizer attribuut geneest droge huid en vult de fissuren. Gewoon een of twee vitamine E capsules, nip off het topje van de vitamine E capsule en toepassing de olie bevatte daarbinnen op uw gekraakte handen. De gescheurde huid zal genezen en verjongd huid zal haar plaatsvinden. Lees meer over natuurlijke huidverzorging.
Oplossing 2
Olijfolie heeft ook uitstekende verzachtende eigenschappen en is een veilige droge gebarsten handen verhelpen. Na het weken je handen in lauw water gedurende 5 minuten, schar uw handen schoon met een zachte handdoek. Vervolgens toepassen olijfolie op uw handen en laat de olijfolie zijn weg werk in de gescheurde huidlagen. Je kon ook toevoegen de olijfolie in het water en vervolgens doorweken uw handen of zelfs toevoegen in uw bad.
Remedy 3
Zuivere lanoline, jojobaolie, kokosolie, cacaoboter en Shea boter zijn prachtige natuurlijke moisturizers. Voordat naar bed gaan, hydrateren uw handen met kleine hoeveelheid elk van deze natuurlijke moisturizers. Wanneer u wakker, vindt u uw huid glad en zacht. Lees meer over beste lotion voor droge huid.
Oplossing 4
Bereid een scrub met kristalsuiker en verse limoensap. De suiker zal exfoliate de huidoppervlak en het limoensap zal verminderen donkere vlekken. Toepassen deze pasta op de handen en laat het mengsel werkzaamheden op de huid voor een minuut of zo. Spoel uw handen af ​​en dep je handen droog. Je zou ook kunnen bereiden een pasta van zuiveringszout en water en breng het op je handen om de huid te exfoliëren. Na scrubben van de huid, onmiddellijk een vochtinbrengende crème.
Lees meer op:; Droge Skin Remedies; Home Remedies voor droge huid; Natural Skin Care for droge huid; Een ounce van preventie is beter dan een pond genezen, zodoende is alleen verstandig om voorkomen huid kraken plaats van waardoor de huid spleet en vervolgens run rond proberen out verschillende droge gebarsten handen kuren. U kunt dit doen met behulp keuken rubberen handschoenen elke keer u gebruik schotel reinigingsmiddelen. Vermijd Getting uw handen van komende in direct contact uit agressieve wasmiddelen, enz. Het is altijd beter om een ​​effectieve fysieke barrière gebruiken om uw handen beschermen, eerder dan vertrouwen op crèmes die beweren uw huid beschermen tegen schade. Vermijd het gebruik droging zepen en heteluchtdrogers in openbare toiletten. Houd uw handen moisturized en vermijd de pijn van droge gebarsten handen.

No comments:

Post a Comment