Sunday 18 December 2011

Wat te Say When Iemand Dies

Wanneer iemand zeer dicht u, verliest een geliefde, je het moeilijk vindt om woorden dat u kan helpen uitdrukkelijke uw exacte gevoelens vinden. Dood is iets dat hard en bladeren je sprakeloos voor een lange tijd. Hoewel het geven van condoleance is geen gemakkelijke zaak, kun je niet weglopen. Keeping Mum of weglopen uit de situatie is geen oplossing, aangezien je moeten erkennen het feit van dood. Ja, wat wil zeggen wanneer iemand sterft? Stuiten we op verkeerde zinnen, dat de griever can kwetsen. Het is niet noodzakelijk dat u zware woorden of lange zinnen te gebruiken voor het aanbieden van uw medeleven. Troost voor de dood is zeer uitdagend en hier zijn enkele richtlijnen voor dingen te zeggen wanneer iemand sterft.
Dingen om te zeggen wanneer iemand sterft, verlies van een dierbare en het aanvaarden van het feit dat hij / zij is niet meer bij ons is erg moeilijk. Op zulke tijden We vereisen ondersteuning van onze familie en vrienden te helpen over Verkrijg de verdriet. Veel mensen vrezen van aanbieden hun sympathie en houden mama. Men moet nooit doen. Korte en eenvoudige woorden kunnen ook helpen bij het overbrengen van de condoleance. Het spijt me voor je verlies, is een zeer eenvoudige zin en spreekt uw sympathie op een gevoelige manier. To overbrengen van uw ondersteuning aan de griever u kunt gebruiken woorden als, 'Wat kan ik voor u doen? of is er iets dat je nodig hebt? Het is niet noodzakelijk dat u laad de griever met uw zware emotionele woorden. Veel een keer mensen moeten gewoon iemand die kan luisteren naar hun verdriet. Zodat, kun je zeggen, Als u moeten praten, am er altijd. Lees meer over, sympathie gezegdes.
Dingen die niet Moet worden Said Wanneer iemand sterft; Veel mensen doen een grote fout door te zeggen de zin, kan ik begrijpen wat u doormaakt. Hoewel dit klinkt als een troostende verklaring is het eigenlijk een ongevoelige zin. Men kan nooit begrijpen wat ruwe fase is de griever doormaakt. Plaats u kunt zeggen, ik weet niet wat te zeggen, want ik kan niet voorstellen wat u doormaakt. Éen meer verkeerde manier van uitdrukken sympathie is, Tijd zal genezen alle de wonden. Het is een feit geen twijfel, maar u moet in gedachten houden dat de griever uw steun en zorg op dit moment behoeften. Zo is, zeg iets dat zullen betrekking te presenteren griever's gevoel alsof, ik kan begrijpen dat het heel moeilijk voor je.
Dingen te zeggen in een Sympathy Card; Als je niet kan de persoon persoonlijk ontmoeten, moet je een sympathie card te versturen naar uw woorden van medeleven aan te bieden. Hoewel er geen specifieke regels voor het schrijven een sympathie kaart, er paar dingen u moet in gedachten houden. Zie dat u de sympathie card eenvoudige bewaren en gebruiken een beetje informele taal. Use handgeschreven sympathie kaart en ga nooit voor een gedrukte. Gedrukte sympathie kaarten zullen weerspiegelen uw insensitiveness. U kunt vermelden een aantal goede kwaliteiten van the geslaagd zijn voor een en zeg dat je altijd zal hem herinneren / haar voor deze functies. Voor meer informatie over sympathie kaarten, kunt u lezen sympathie berichten voorbeelden en medeleven kaart berichten.
Dingen om Say When Iemand Onverwachts heeft Gestorven; Plotselinge verlies van geliefde is zeer moeilijk te gezicht en troostende voor dergelijke onverwachte of accidentele dood is ook moeilijk, aangezien je jezelf kan niet geloven of accepteer de feit. Op zulke momenten u kunt woorden gebruiken zoals, ik ben zo sorry, ik kan het gewoon niet geloven of u kunt zeggen, ik gewoon niet weet wat te zeggen. Non verbale gebaren ook overbrengen veel dingen en griever is verzekerd dat u altijd zijn er voor hem / haar. Dus, als u geen dan zeggen iets, een warme omhelzing, kan armen op schouder, een strakke handshake of een klopje op helpen weer uitdrukkelijke uw sympathie richting de griever.
Om meer te weten over dingen om te zeggen wanneer iemand sterft, lees:; de juiste woorden voor een Sympathy Card; Wat te zeggen in een Sympathy Card; Er is geen specifieke ingelijst antwoord op de vraag, wat dingen te zeggen wanneer iemand sterft. Maar, moet men ervoor zorgen dat hij / zij niet hard verklaringen te gebruiken. Niet gebruiken teveel van filosofische statements en net je gevoelens in korte uiten door behulp van de exacte woorden.

No comments:

Post a Comment