Wednesday 7 December 2011

Verstopte Garbage Verwijdering

Je moet in de keuken een maaltijd te bereiden, om het bedrag van de stukjes groenten, vlees en andere levensmiddelen dingen die gewoon lopen vaststelling van de afvoer van uw gootsteen te realiseren. Echter hard we ook proberen, sommige hoeveelheid voedsel afvalstoffen eindigt altijd up wordt afgetapt down de gootsteen terwijl wassen en schoonmaken voedsel, voordat het wordt gekookt. Denk aan de frequente verstopping van het aanrecht, dat al deze etensresten zouden hebben veroorzaakt was er niet de vuilophaal unit! Huisvuilrechten is een apparaat dat is vaste tussen de drain van een keuken gootsteen en de val. Dit is meestal een elektrisch aangedreven apparaat dat etensresten flarden in kleine stukjes, zodat ze gemakkelijk kunnen passeren via de afvoerbuizen. Echter een huisvuilrechten moet ook schoon worden gehouden, omdat een verstopte huisvuilrechten kan vrij een nachtmerrie!
Hoe maak je een verstopte Verwijdering van het huisvuil Clear?, Om een ​​verstopte vuilophaal, allereerst duidelijk zijn, de stroom uitschakelt op de belangrijkste Power Panel en zorg ervoor dat de schakelaar van de verwijdering van afvalstoffen is op de uit-stand. Het helpt altijd ervoor zorgen dat de stroomtoevoer naar huisvuilrechten is uitgeschakeld, omdat je zeker niet de messen wilt werken terwijl u werkt op de vuilophaal unit! Nu, in orde kunnen de binnenkant van de vuilophaal beter zicht, het splash guard verwijderen uit rond zijn opening. Met genoeg ruimte om te kijken naar de vuilophaal, scan het interieur van het apparaat voor elk object dat kan worden verstopt het. Zodra u zeker bent dat er iets is verstopping van de vuilophaal, gebruik dan een paar lange tangen om het object te verwijderen.
Zeker om nooit maken de fout behulp van uw handen terwijl clearing huisvuilrechten. Als je niet kunt zien geen bezwaar verstoppen de verwijdering van afval, dan vullen met water en gebruik een zuiger schoon te maken. Inschakelt koud water en laten draaien een minuut, zodat de vuilophaal wordt proper gespoeld van eventuele objecten die kunnen verstoppen het. U wellicht ook geïnteresseerd in weten hoe ontstoppen aanrecht en hoe een badkamer wastafel ontstoppen.
How aan vuilniswagen Verwijdering Schoon?; Indien reiniging gebeurt op regelmatige basis, dan instances van een verstopte huisvuilverwijdering kan worden verminderd. Ondanks je maken ervoor dat alle levensmiddelen bits behoren worden uitgespoeld en er is geen verstoppingen in de drains, uw gootsteen misschien stinken. Dit gebeurt omdat de bladen van de vuilophaal kan goed zijn om versnipperen grote stukken voedsel, maar in geval van kleine stukjes while de messen snijden ze naar beneden, maar ook gooit flarden rond die kleven aan de wanden van de vuilophaal. Voor de verzorging van deze bits, volledig overstromingen je afval verwijdering met water. Verzegeling van de drain en volledig vullen gootsteen met warm water en zeep en zet vervolgens de vuilophaal op. Als de bladen draaien, creëren ze een whirlpool like effect dat los en zuigt alle levensmiddelen bits vasthouden aan de muur en bladen van de verwijdering.
Voor een sterkere reinigend effect, giet er wat zuiveringszout in de afvoer. Na een paar seconden, volgen met dezelfde hoeveelheid azijn. Zodra de borrelende activiteit stopt, giet wat heet water down the drain. Reiniging met azijn en water keurt minerale afzettingen, evenals, stank veroorzakende bacteriën. Een inkeping up in het reinigingsproces proces is bleken oplossing. Zoals in het water en azijn reinigingsprocedure, waarborgen dat de oplossing blijft in de toestel enige tijd eerder dan weggespoeld de drain juist zodra het wordt gegoten. Meer over het reinigen van roestvrijstalen spoelbakken.
Na het populaire gezegde 'voorkomen is beter dan genezen', en het nemen van bepaalde maatregelen zullen gevallen van verstopte vuilnis zeldzamer. Waarborgen dat de stukjes van de volgende producten niet worden weggespoeld de gootsteen drain:; kogels van krabben, garnalen, eieren enz.; Grote beenderen; Unpopped kernels van popcorn; Peels van groenten en vruchten; Hair strengen; Kleine voorwerpen zoals schroeven, caps van fles, stukjes plastic, vet, nagels enz.; Stick naar de instructies van vuilophaal fabrikanten en bijna allemaal raden koud stromend water voor 30 tot 60 seconden, nadat de afvalstoffen materie heeft gewist down the drain.
Het reinigen van afval beschikken over een vast onderdeel in uw keuken schoonmaken regime. Ja, het is waar dat ondanks alle maatregelen, een verstopte huisvuilrechten eenheid niet kan worden vermeden. Zal echter goed onderhoud van huisvuilrechten verminderen de frequentie van problemen verbonden.

No comments:

Post a Comment