Friday 16 December 2011

Hoe maak je een goede vrouw zijn

Het trouwseizoen is net om de hoek en vele prospectieve brides zal bezig voorbereiden voor hun D-dag. Ben je voorbereidingen treffen voor uw bruiloft? Ik weet dat je zal heel opgewonden om een ​​nieuw leven beginnen met uw echtgenoot en evenzeer zenuwachtig over hoe een goede vrouw zijn. Hoewel je kan krijgen verschillende suggesties van de vrouwen die in de game voor een lange tijd, laat het niet over-last die je. Gewoon je hart volgen en ik weet zeker dat u een succesvolle vrouw en moeder te zijn.
Hoe Een Good Wife je echtgenoot te zijn
Dus eindelijk je bent getrouwd en zijn gelukkig geregeld in uw nieuwe leven. Als u wilt weten hoe je een goede vrouw als volgt te relatie advies voor vrouwen.
Liefde en zorg; Love is de basis van elke relatie. De eerste kwaliteit een man zou zoeken in zijn vrouw is de liefde en zorg. Mannen willen laten verwennen in tijden, dus goed te doen al zijn taken uit de tijd dat hij klaar om te gaan werken. Blijven uw zorg douche na hij terugkomt moe van werk. Toon je liefde niet alleen in gebaren, maar ook in woorden door te zeggen 'Ik hou van jou' zo vaak als je kunt. Wordt gezegd dat 'De manier om hart een man is via zijn maag' dus, kok zijn favoriete gerechten zonder zijn vragen en wees zeker om hem verrassen met een intiem kaarslicht diner.
Communiceer Your gevoelens; Wilt u een goed, sterk huwelijk hebt? Het geheim is om te communiceren met je man. Niet in het bezit iets van hem. Gewoon zitten en dagelijks met hem praten, ook al is het een halfuur. Kan worden triviale dingen zoals klagen over de dienstbode of belangrijke dingen zoals uitbetalende de bank EMI of verzekeringspremie. Wanneer uw man is praten, luister naar hem zonder onderbreken, maar wees niet een passieve luisteraar opdat hij zou voelen alsof hij praten zichzelf. Je kunt je mening geven of suggesties als hij daarom vraagt, maar het niet werking op hem. Goede communicatie is een goed middel om uw relatie versterken, maar dat betekent niet dat je om verder te gaan met uw litanie van klachten het moment dat hij stappen in het huis. Altijd contact op met uw man alvorens een belangrijke beslissing. Er is geen kruid in het leven zonder minderjarige argumenten en vervolgens sorteren, maar zorg ervoor dat ze niet een verkeerde afslag te nemen.
Respect Your Man, 'Geef respect en respect' is een oud gezegde, maar heel waar. Als je gerespecteerd wilt worden, moet je respect voor uw man. The way you talk or with your husband behave weerspiegelt de hoeveelheid of respect for you have him. Restrain jezelf van spreken in een harde wijze en niet vernederen of kleineren uw man in particuliere of openbare. Als je in een kip humeur, niet vent je woede op hem en denk altijd twee keer na voordat je iets te spreken, als woorden ooit gesproken kunnen niet terug worden genomen. Of u nu thuis bent of buiten altijd uw man te behandelen met respect.
Van wederzijds begrip, begrijpen is een twee manier weg. Huwelijk een ceremonie, die twee vreemden brengt, maar wat bindt een huwelijk is het wederzijds begrip tussen de man en vrouw. Iedereen heeft zijn eigen problemen en misschien je man heeft een zware dag op kantoor. Als hij thuis komt in de avond en is niet zijn vrolijke zelf, je moet en te begrijpen in plaats van zeuren hem over, hem de tijd geven te openen. Er is geen geschreven regel dat je eens te zijn met alles dat je man je zegt. Wanneer u het niet eens over iets, vertel het hem op een wijze die niet zal beledigen hem. Eenmaal in een tijdje, kan hij graag uitgaan met zijn vrienden voor een feestje, 'man's night out' of hij kan een hobby, zoals spelen snooker hebben, wil hij nastreven. Het is raadzaam om hem zijn plaats en niet om zijn onverdeelde aandacht verwachten, en hem moeite door in te grijpen in zijn leven. Inzicht uw echtgenoot zelfs voordat vraagt ​​hij of zegt iets kan sterker obligaties bouwen tussen jullie allebei.
Ondersteunen; In tijden van nood, een man verlangt steeds voor de steun van zijn vrouw en begrip. Ondersteuning van je man en even hou van hem, door zijn successen en mislukkingen, en altijd hem geruststellen dat u altijd zal er voor hem door dik en dun. Aanvulling hem in alle fasen van het leven, zij het zijn loopbaan of persoonlijke leven. Compliment je man voor zijn prestaties. Er wordt gezegd dat 'Een vrouw kan maken of breken een man', dus nooit pijn van je man ego of hem verwijten met name in het bijzijn van anderen, anders is hij de neiging om je een hekel. Een ondersteunende en bedachtzame vrouw verdient het respect van haar man.
Organiseren van verrassingen; Surprise je man door het organiseren van een feest, zij het zijn verjaardag of uw huwelijksverjaardag, zonder zijn kennis en let op zijn verbaasde blik. U kunt een eenvoudige avond uit ook van plan om zijn favoriete hotel of u kunt koken hem zijn favoriete gerechten eens in een tijdje.
Hoe je een goede vrouw en moeder Be
'Hoe een goede echtgenote en moeder te worden?', Is een veel voorkomende vraag veel vrouwen vragen. Met de komst van kinderen, veel vrouwen geconfronteerd met het dilemma van wie de eerste voorkeur, echtgenoot of kinderen te geven, aangezien beide zijn even belangrijk. Verdeel uw aandacht gelijkelijk verdeeld tussen uw man en kinderen. Begrijpen en aan uw man de behoeften en hem helpen met zijn dagelijkse karweitjes zoals u gewend bent voordat de kinderen werden geboren. Kleine kinderen hebben veel aandacht en kan nemen veel van uw tijd, maar het is niet zo met oudere kinderen. Rond wanneer uw kinderen u eisen dat u en breng wat quality time met hen spelen. Je kan ook helpen uw kinderen met hun huiswerk en het toezicht op hun studies. Het is niet zo moeilijk als het lijkt. U kunt ook een perfecte echtgenote en moeder zijn als je kunt begrijpen wat uw man en kinderen echt willen en door te voldoen aan hun hart het verlangen.
Hoe je een goede christelijke vrouw te zijn
Genesis 2:25 citeert in de Bijbel De man zei: 'This one is eindelijk been van mijn gebeente en vlees van mijn vlees. Die is genoemd vrouw te zijn, want uit deze ene man is genomen '. Dat is waarom een ​​man zijn vader, moeder verlaat, en verenigt samen met zijn vrouw en de twee worden een. Als je graag op hoe je een goede christelijke vrouw te volgen dit Bijbelvers, Als je een echt goede vrouw te vinden, zij is meer waard dan edelstenen! Haar man kan haar vertrouwen, en zij zal rijkelijk voldoen aan zijn behoeften ... Ze is energiek, een harde werker en horloges voor koopjes. Ze werkt diep in de nacht! Ze naait voor de armen en royaal geeft aan de armen. Ze is een vrouw van kracht en waardigheid, en heeft geen angst voor ouderdom. Wanneer ze spreekt, haar woorden zijn wijs, en vriendelijkheid is de regel voor alles wat ze zegt. Ze kijkt zorgvuldig alle dat gaat over haar hele huishouden, en wordt nooit lui. Haar kinderen opstaan ​​en zegen haar, dus niet van haar man. Hij prijst haar met deze woorden: 'Er zijn veel mooie vrouwen in de wereld, maar jij bent de beste van allemaal! - Spreuken 31:10-29. Lees meer over gezonde relaties.
Wis alle de nervositeit uit je geest en volg deze eenvoudige tips om een ​​goede vrouw te worden en u zal worden opgehoopt met lofprijzingen van iedereen, vooral je man over wat een goede vrouw je bent! Wenst u een gelukkig getrouwde leven!

No comments:

Post a Comment