Thursday 8 December 2011

Hoe je een tabel Properly Set

Een terecht gedekte tafel is de beste manier om de gasten te eren tijdens het diner. Het is de meest elementaire tafel manier. Na een goede tabel waarin de etiquette is een essentieel onderdeel van een formele of informele diner. Het geeft een mooi tintje aan de eetzaal en het eten opgediend. Rechts van het sjieke serviesgoed tot de prachtige tafelkleed elke major en minor ding moet beschouwd maken het een ideale diner. Hier is hoe je een tabel goed is ingesteld en geef toe dat geavanceerde en stijlvolle touch aan het diner.
Hoe maak je een tabel Properly Set: Te overwegen dingen
Basisinstelling; Start basisinstellingen met een tafelkleed. Een effen tafelkleed ziet er elegant en goed gaat met een decoratief tafelloper en placemats. U kunt ook kiezen voor een patroon tafelkleed, maar ga niet voor een openlijk jazzy is. Zorg dat tafelkleed, tafelloper en placemats goed gaan met elkaar. Die slechts het midden deel van de tafel, een tafel loper jazz een eenvoudige tafelkleed. Nu plaats de plaats matten volgens de aantal genodigden en het zitten arrangement. Kan u opteren voor fatsoenlijk uitziende jute placemats dat zal geweldig uitzien op eventuele tafelkleed. Kies een mooi en aantrekkelijk middelpunt voor het verbeteren van de tafeldecoratie. Lees meer op zwevende kaars centerpieces.
Elegante Servies; Nou, als u zich afvraagt ​​eerst hoe een tabel correct ingesteld, opteren voor het recht stukjes tafelgerei. Deze zullen als het voornaamste elementen van het diner en de eettafel ook. Uniformiteit in serviesgoed is een must. U kunt kiezen voor zilver of glaswerk of een combinatie van beide. Juiste tabel setting voor formeel diner kan worden compleet met de gebruik van sterling zilver bestek. De volgende dingen moeten worden gerangschikt op de tafel. Servet, lader platen, diner borden, kommen, diner vork, salade vork, cocktail vork, brood en boter plaat met spreader, diner mes, grote lepel, soep lepel, waterglas, cocktailglas. Servetten aanvulling op de tafelkleed, zal kijken perfect. Laten we beginnen met de plaatsing en leren hoe je een tafel juist ingesteld voor elke gast. Lees meer over keukengerei.
Right plaatsing; Start de elegante tabel procedure met de platen. Zorg ervoor U plaatst een diner plaat op uw tafel in voorkant van de stoel. Ook ervoor zorgen dat er genoeg ruimte vandaar tussen twee stoelen, twee platen, zodat elk comfortabel kan hun diner en alle de vaatwerksector can goed past naast elke plaat hebben. Te beginnen met de platen, de eerste plaats de decoratieve oplader plaat, des te groter bord zal gaan over het, zullen kleinere schaal gaan over deze en een kom over de kleinere plaat. Nu plaats een diner vork dichtst bij de plaat op, de linkerkant. Plaats de salade vork ernaast. Plaats de servet naar links van de vorken. Kunt u kiezen voor verschillende stijlen van vouwen van de servetten. Plaats het diner mes het dichtst bij het bord aan de rechterkant. Plaats vervolgens een grotere lepel en vervolgens de soep lepel. De regel is dat vorken gaan op de linker-en messen en lepels naar rechts. Cocktail vork is een uitzondering, zal het worden geplaatst op de uiterste rechterkant. The vork handvatten zal wijzen op de linker-en de lepel handvatten zal rechts punt. Ook de mes zal worden geconfronteerd met de plaat. Het brood plaat kan geplaatst worden aan de linkerkant van de vorken of gewoon voor hen. Plaats de boter spreader voorkant van de plaat, horizontaal. De bril gaat in de voorkant van de messen met het water glas het dichtst bij de plaat. de wijnglazen zal staan ​​aan de rechterkant van het water glazen.
Lees meer over Tabel Omgeving:; Juiste manier om een ​​tabel; Simple tafeldecoraties, Nu dat je weet hoe je een tafel goed is ingesteld, ik weet zeker dat je te popelen uitproberen. Waarom wachten op de gasten, gewoon een geweldige eten we vandaag met je eigen familie!

No comments:

Post a Comment