Sunday 25 December 2011

Zelfgemaakte Face Paint

De artistieke toepassing van verf op het gezicht wordt genoemd als schminken. De praktijk van schminken is gevolgd sinds de oudheid. Het is gebruikt voor verschillende gelegenheden zoals festivals, de jacht, en zelfs militaire operaties. Zo werden gezicht verven niet alleen gebruikt voor decoratieve doeleinden, maar ook als camouflage. Schilderen het gezicht met emblemen van sportploegen, stripfiguren enz., is een gangbare praktijk. Gezicht verven thuis gemaakt konden een gezondere optie dan degenen met chemicaliën die kunnen worden gekocht worden. Deze zelfgemaakte gezicht verven ook geld besparen, aangezien veel van de benodigde materialen in hun voorbereiding gemakkelijk beschikbaar zijn. Lees meer op:; Face Painting Designs; Face Painting Ideeën; Homemade Face Paint
De eenvoudige zelfgemaakte gezicht verf recepten hieronder vermelde zou helpen bij het uitvoeren van de werkwijze van de verf voorbereiding gemakkelijk. Voor te bereiden een fundamentele gezicht verf, maïzena en koude crème moet worden gemengd in water. The deel van de ingrediënten worden gebruikt, moet als volgt zijn: koude room (½ tl), maïszetmeel (1 tl) en water (½ tl). Eten kleuren moeten worden gebruikt om de gewenste kleur te geven aan de pasta. De procedure van drop-by-drop toevoeging van het voedsel kleuren moeten worden gevolgd om het gewenste resultaat krijgen. Deze verf kan worden verwijderd met water en zeep en niet schadelijk voor de huid. Lees meer over schminken make-up: hoe zelfgemaakte gezicht schilderen te maken.
Clown Face Paint; Het recept voor clown schmink ook dat is makkelijk te bereiden. De ingrediënten die nodig zijn voor dit recept zijn maïszetmeel, inkorten en vaseline. Deze materialen moeten samen worden gemengd tot een gladde pasta te maken. Eten kleuren worden gebruikt om verschillende kleuren te geven aan de pasta. Om de verf aan te brengen, kan men gebruik maken van schuim make-up applicators of zelfs vingers.
Halloween Face Paint; Homemade gezicht schilderen voor kinderen op het moment van Halloween kunnen worden bereid zonder gebruik te maken verkorten en glucosestroop. Verkorting kan moeilijk zijn om te wassen en glucosestroop kunnen blijken te zijn verleidelijk voor kinderen om te eten. Aldus kan een eenvoudig recept worden bereid door mengen 2 delen van babypoeder met 1 deel koude room. Levensmiddelenkleurstoffen, zoals gebruikelijk, worden gebruikt om verschillende tinten geven aan het gezicht te schilderen. Kleine containers kunnen worden gebruikt voor verschillende kleurschakeringen. Bloost en goedkope oogschaduw beschikbaar in Dollar Stores kon worden gebruikt om een ​​shimmery effect toevoegen aan de kleuren. Lees meer over Halloween grime voor kinderen.
Voorbereiding Fake Blood voor Halloween Partijen; Het proces van maken nepbloed is eenvoudig en een zou vereisen maïssiroop, melk en voedsel kleuren (rood en blauw). De toevoeging van melk zou de verf tot ondoorzichtig verschijnen. De rode kleur moet worden gemengd met beetje blauw te maken bloed donkerder worden weergegeven. Lees meer over:; Scary Face Painting Designs: Skeleton Painting Face; Eenvoudige Face Painting modellen; Kunstmatige gezicht verven
Kunstmatige gezicht verven hebben hoge niveaus van nikkel en chroom, die schadelijk zijn voor kinderen. Sommige van de producten beweren te zijn hypoallergeen, echter bevindingen over de ingrediënten geeft het tegenovergestelde. Deze producten bevatten chroom en nikkel in grote hoeveelheden en mag niet worden gebruikt. Daarom is het beter om toevlucht te nemen tot verf die niet alleen veilig, maar ook goedkoop zelfgemaakt.
Kunstmatige verven schade veroorzaken aan de huid, zelfs indien ze niet-toxisch. Zelfgemaakte gezicht verven zijn dus beschouwd als een beter alternatief voor kunstmatige kleurstoffen bereid met chemicaliën. Dus, doorgaan, en gebruik deze recepten tot kleurrijke gezicht verven dat zal kepp uw kinderen veilig 'gedecoreerd' make.

No comments:

Post a Comment