Sunday 25 December 2011

Reverse Grijs haar

Het merendeel van de mensen die worden geteld in de middelbare leeftijd categorie geconfronteerd met het probleem van de grijze haren. Ze proberen vele verschillende manieren om weer in te schakelen hun grijze haren zwart. Tegenwoordig zijn zelfs tieners en jongeren geconfronteerd met dit probleem, dat leidt tot een veel zorgen te maken. Grijs haar is een resultaat van minder of geen productie van melanine door haar follikels. En melanine speelt een zeer belangrijke rol in het geven van hair zijn natuurlijke kleur. Naarmate we ouder worden, de haarzakjes verlagen of stopzetten van de productie van melanine, die uiteindelijk leidt tot het haar krijgt grijzer. Laten we ons concentreren op de redenen waarom het niveau van melanine af.
Oorzaken van de vroege grijze haren
Je haar kan grijs als u lijdt aan een ziekte zoals schildklier complicaties, kan ziekte van Hashimoto, hyperthyreoïdie, enz. Voortijdig grijs haar ook een resultaat van een dieet dat laag is aan vitamine B12, zink of koper. Zelfs als u Hair conditioners en shampoos die agressieve chemicaliën bevatten, kan je haren grijs. Stress is andere reden waarom een ​​persoon hoofdhaar kan haar kleurverandering en turn grijs of wit. Sommige mensen geloven dat grijze haren kan een gevolg van overmatig roken van sigaretten zijn.
Lees meer over:; Grijs haar oorzaken; Wat zijn de oorzaken grijze haren: Remedies om te stoppen of omkeren Grijs haar
Als jij denken van manieren om grijze haren nature reverse, je moet eten voedselrijken in vitaminen en eiwitten en ook gebruik enkele effectieve kruiden om grijze haren reverse.
Indiase kruisbes; Dit is een vrucht die wordt gebruikt als kruiden voedingsstof in India, waar het bekend staat als 'Amla'. Het wordt beschouwd als vergrijzing van hoofdhaar te voorkomen, alsmede hulp bij het genezen van andere aandoeningen. U kunt kruisbes olie en toe te passen op de hoofdhuid. Te maken de olie, moet u enkele bedrag van kokosolie warmte met paar stukjes van de Indiase kruisbessen. Na de bessen donker, zet het vuur en laat de oplossing afkoelen. Verwijder de bessen en breng de olie in uw haar. De uittreksels van de Indiase kruisbes zijn opgenomen in verschillende haarverzorging shampoos, voeding, en conditioners.
Rummelasse; consumeren van de juiste hoeveelheid rummelasse is een zeer belangrijke, natuurlijke preventie en de omkering methode voor grijzend haar. Melasse wordt gemaakt van suikerriet of suiker bieten sap. Het sap wordt gekookt bij hoge temperaturen die de suikers kristalliseert. Als de overgebleven vloeistof wordt opgewarmd nog twee keer, is rummelasse gevormd. Rummelasse omvat vitale essentie van het levende lichaam, zoals calcium, ijzer, magnesium, koper, kalium, en andere noodzakelijke bestanddelen.
Polygonum multiflorum, Dit is een kruideninstallatie gevonden in China, Japan, Vietnam, en enkele andere landen, welke bekend staat om zijn geneeskrachtige eigenschappen. Deze plant is ook bekend als Chinese duizendknoop of bloemrijke duizendknoop. In de Chinese geneeskunde, is de Fo-Ti siroop wordt gebruikt voor het voorkomen van voortijdige vergrijzing van het haar. Algemeen, deze siroop is regelmatig worden geconsumeerd drie tot vier keer per dag.
Andere rechtsmiddelen; Andere oplossingen om grijze haren te keren is het opnemen van olijfolie in uw dagelijkse consumptie. Eet voldoende hoeveelheden walnoten, cashewnoten, amandelen, en soortgelijke andere droge vruchten. Tegenwoordig zijn er veel soorten medicijnen die beweren dat ze grijze haren te keren en terug te brengen van het haar natuurlijke kleur. Deze medicijnen bestaan ​​stoffen die verhoging van melanine de haarfollikels stimuleren. Naast de medicijnen, zijn er ook shampoos en oliën die bestemd het doel van stoppen haren uit draaien grijze dienen.
Lees meer over:; Shampoos voor grijs haar; Grijs haar Natuurgeneeswijzen; Grijs haar Cure; alleen het toepassen van haarverzorgingsproducten bedoeld om grijze haren te keren zal niet genoeg zijn, moet u ook om te consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitaminen, proteïnen, koper, calcium, en andere essentiële elementen. Als je twijfels hebt over de corrigerende maatregelen om te stoppen of grijze haren te keren, is het raadzaam te overleggen met een trichologist.

No comments:

Post a Comment